Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Ελπίζω η γυναίκα μου να μη μπαίνει ως επισκέπτης στο forum και δει έτσι το αυτοκίνητο...
Ακόμη έχει την απορία ποιός ήταν ο λόγος που επέμενα να επισκευάσω τους προφυλακτήρες τη στιγμή που θα μπει οσονούπω πάνω το M-Packet.
Τι να της πρωτοεξηγήσω?
Ότι το M-Packet κοστίζει τελικά τα διπλάσια λόγω διαφορετικών αισθητήρων PDC και ότι τους παραγγέλνω σε δόσεις μέσω e-bay για να γλυτώσω τα 1400 ευρώ κερατιάτικα?
Τελικά κατρακύλησα στον βούρκο της ακολασίας. Ούτε κι εγώ θυμάμαι τι της είπα...
Ότι η έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία και η ακύρωση πτήσεων σημαίνει πως το κιτάκι θα έρθει σε κανα μήνα και ότι ντρέπομαι να κυκλοφορώ με προφυλακτήρες-καραγκιόζηδες.
Ότι ένα καλό παιδί ονόματι Κώστας μας έκανε τη super duper special τιμή γνωριμίας στο φτιάξιμο της γραντζουνιάς στο φτερό και τους προφυλακτήρες γιατί -άκου σύμπτωση- είναι εκείνος ο Κώστας του οποίου είχα σώσει τη ζωή παλαιότερα όταν υπηρετούσα στο Π.Ν. όταν είχε προσκρούσει το πλοίο του σε νάρκη στο συντριβάνι της Ομόνοιας.
Ούτε καν ανέφερα γυαλίσματα, κερώματα και ceramic coating της Williams γιατί θα είχαμε νέα υπόθεση Lorena Bobbitt.
Ότι μιας και θα θελήσουμε λάστιχα σύντομα, ευκαιρία είναι να βάλουμε και μια 18άρα αφού τα 17άρια που φοράμε είναι -και καλά- σπασμένη διάσταση και μας τα δίνουν πανάκριβα, ενώ τα 18άρια -ως δια μαγείας- έρχονται στην ίδια τιμή συμπεριλαμβανομένων και νέων ζαντών!
Τελικά αν όντως τα διαβάζει αυτά θα με περιμένει το βράδυ με... σαμπάνιες (a la Τζούλια Αλεξανδράτου, μόνο που θα προορίζονται για τον δικό μου πισινό).
Άντε Κώστα, καλό κουράγιο! Αν το Σάββατο περπατάω περίεργα μη με ρωτήσεις γιατί...