Στο τελος της εβδομαδας που μας περασε και κατα την διαρκεια του Σαββατοκυριακου ετυχε να εχω στην κατοχη μου ενα 335ι .
Το αμαξι ανηκει σε ενα φιλο μου και τον βοηθω να το φτιαξει αφου επεσε σε μαστορες και το αμαξι δεν δουλευε κανονικα.( Εδω να ευχαριστισω και τον Στρατο για τις οποιες συμβουλες)
Το συγκεκριμρνο αυτοκινητο φοραει ιντερκουλερ, down pipes, ολοσωμη εξατμηση supersprint, 19αρες, short shift, μπαρομετρο AEM, carbon καπο και πορτμπαγκαζ, και ac-schnitzer πλαινά και spoiler. Απο ecu ειχε plug and play εγκεφαλο της active ο οποιος ήταν προβληματικος και τον εχουμε στειλει πισω για να μας στειλουν ξανα ενα νεο.
Το αμαξι δηλαδη το οδηγουσα αυτες τις μερες με τον μαμα εγκεφαλο και πιεση στο 0.6-0.7 bar.
Οι εντυπώσεις που ειχα απο το αμαξι αυτο σε σχεση με το δικό μου Μ3 Ε46 ξεκινωντας πρωτα απο τα αρνητικά (χωρις να ειμαι και απολυτος) ειναι οι ακολουθες:
- Δεν έχει το "στησιμο" στον δρομο που εχει το Μ3. Το αμαξι αν και εχει full ρυθμιζομενη αναρτηση δεν ενιωθα την ασφαλεια και το "πατημα" που εχει το δικό μου Μ3.
- Δεν εχει το προοδευτικο γκαζι του Μ3 και πολλες φορες φοβομουνα μην μου πεταξει κανα κωλο με πολλα και τρεχουμε...Ισως το φοβομουνα γιατι δεν ειναι δικο μου, ισως γιατι εν κινηση ειναι πιο γρηγορο και πιο εκρικτικο απο το Μ3 μου. Τελος παντων, σε στροφες δεν με επεισε....
- Δεν εχει το τιμόνι του Μ3
- Δεν εχει το παιχνιδι του Μ3.
- Δεν εχει το prestige του Μ3. Ακομη και του Ε46.
ΟΜΩΣ
+ Ειναι μια καινουργια καροτσα. Οτι και να λέμε τωρα η καροτσα το Ε46 εχει ήδη ξεπεραστει. Αστε αυτο το φοβο με τα κομμενα πατωματα. Μεχρι και Ε46 318 κοβουν πατωμα.
+ Ειναι το ιδιο πολυτελές με το Μ3 και εχει και καλυτερο desing.
+ Καθε ευρω που πεταμε για βελτειωση πιανει τόπο. Και πολύ μαλιστα.
Και τελος
+++++++++ Εχει ΓΚΑΖΙΑ.
Το αμαξι ειναι ενα EVO πολυτελειας. Οτι και να πουμε γι αυτο το μοτερ ειναι λιγο. Ειναι ενα αμαξι που φτιαχνεται με λιγοτερα χρηματα απο ενα εβο και πηγαινει καλυτερα απο αυτα (τουλαχιστον μεχρι εβο 8 )
Αν θα εδινα το Μ3 για να παρω 335i??????
Ερωτησεις ειναι αυτες????
Οταν με το καλό στειλουν οι αμερικανοι και τον εγκεφαλο θα κοιμαμαι μαζι του..:original:
ps. αξιζει να βλεπατε το αμαξι σε φωτο γιατι ειναι τουμπανο αλλα μαλλον ειναι κασμας και δεν ξερω να βαλω...