Να τη και η F10 με 1.6 κινητήρα και 170 άλογα.
0-100 σε 8,7''
Ροπή 250Nm στις 1.500 - 6.000 σ.α.λ.
Τελική 226Km/h
Τιμή 44.520 με απόσυρση, εδώ γελάμε γιατι 45.208 κάνει η 520 με τα 184 άλογα, 0-100 σε 7,9 235 τελική και ροπή 270Nm στις 1.250 σ.α.λ.
Printable View
Να τη και η F10 με 1.6 κινητήρα και 170 άλογα.
0-100 σε 8,7''
Ροπή 250Nm στις 1.500 - 6.000 σ.α.λ.
Τελική 226Km/h
Τιμή 44.520 με απόσυρση, εδώ γελάμε γιατι 45.208 κάνει η 520 με τα 184 άλογα, 0-100 σε 7,9 235 τελική και ροπή 270Nm στις 1.250 σ.α.λ.
Αν ήταν να πάρω σειρά 3 θα προτιμούσα το 1.6 με τα 170,η 5αρα θέλει κυβικά για να κινηθεί,οπότε μονόδρομος το 184..
Δηλαδή θα δούμε και BMW 516i...?:thumbsdown:
X A N O M A Σ Τ Ε . . . ! ! !:facepalm:
Πιστευω πως οπως ειναι και στη σειρα 1,η 5αρα με τα 170 θα λεγεται 518.
στο site της BMW Hellas την αναφέρει 520 (ΑΤ) ενώ την κανονική με τα 2.000 κυβικά απλά 520.
Μάλλον όμως είναι κάτι σαν προσωρινή ονομασία
Σεβαστη η γνωμη σου αλλα σκεψου και το οτι απο τη στιγμη που ιδια η εταιρεια εχει τουρμπισει ειναι αλλιως τα πραγματα,δεν ειναι οπως πριν που συγκριναμε π.χ τα 170 ατμοσφαιρικα ενος 2λιτρου,με τα 170 τσιγκλισμενα τουρμπατα-κομπρεσσορατα ενος 16,18αρη κινητηρα...
520i ED θα λεγεται,ενω η καλη απλα 520i
γιατί όχι ένα διτούρμπινο 1,2 5άρι;
και μετά συγκριτικό πχ με οκτάβια.
σιγά σιγά πλήρης εξομοίωση.
ναι οι καιροί άλλαξαν αλλά κάπου ξεφεύγει το πράγμα
Πούλησε στην Ελλάδα,στην Ευρώπη ούτε καν σκεφτόταν ο Ευρωπαίος για 316,πολλά κράτη μάλιστα δεν την εισήγαγαν καθόλου ξεκίναγε η γκάμα απο 318..
Μια μικρή παρέμβαση, εδώ γίνεται αναφορά στο ίδιο θέμα αλλά με 1.5Lt μοτερ.
καλα παιδια ειναι απιστευτο η 5αρα απο 6κυλινδρη που ξεκινησε εφτασε στην 3κυλινδρη
βεβαια πρεπει να σκεφτουμε πολυ καλα οτι η εξελιξη της τεχνολογιας ειναι πολυ μεγαλη
και τα αποτελεσματα να δειξουν πως οι αποδοσεις της ειναι εξισου καλες(ισως και καλυτερες),σκεφτειτε και τι οικονομια καυσιμου θα κανει
αυτη ειναι η γνωμη μου(παρολο που μου κακοφανηκε στην αρχη)
Δεν καταλαβαινω γιατι σας κακοφαινονται τα 1.6 λιτρα και οι 3 κυλινδροι σε μια 5αρα,τη στιγμη που τα νουμερα της αποδοσης της ειναι μακραν καλυτερα απο οποιαδηποτε αλλη 520 του παρελθοντος!!!Και μην μου πειτε οτι δεν πουλησε η 518 Ε34 ή η ασθενικη 520 Ε39!!Συγχαρητηρια θα'λεγα εγω στην BMW παντως....
σειρά 1 1.6, σειρά 3 1.6, x1 και x3 1.6... τώρα σειρά 5 1.6 και ίσως αύριο z3/z4 1.6??
ένα λογικό ερώτημα που προκύπτει είναι με τις τάσεις για μείωση των κυβικών, εμείς με 2.0+ θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε από 1000 ευρώ και πάνω για τέλη και έκτακτη?
Δηλαδή με αυτοκίνητα των 8.000-11.000 ευρώ (αξία σαν μτχ) βρισκόμαστε στο στόχαστρο της εφορίας, ενώ ακόμα και καινούργια αυτοκίνητα των 40.000 ευρώ θεωρούνται μικρότερη "πολυτέλεια" ? (αυτό βέβαια συμβαίνει χρόνια τώρα με audi-mercedes 1.8).
Θα μου πείτε, η γερμανία που νομοθετεί αυτά τα μέτρα δεν θα πουλήσει καινούργια αυτοκίνητα? "κλέφτες" θα γίνουν οι κατασκευάστριες εταιρίες? ..... ....... ;)
εγω δεν έχω πρόβλημα με τα 1.6 μόνο η τιμή με χαλάει.
Πάντως οι 518 κτλ την εποχή τους δεν είχαν και τόοοσο μεγάλη διαφορά με τον ανταγωνισμό.
Τώρα αυτό με τους 3 κυλίνδρους όλο το διαβάζω αλλά δε το έχω καταλάβει. Ισχύει? για η 1.6 αυτή τη στιγμή έχει 4 κυλίνδρους. Οι 3 απο που προκύπτουν? Μήπως θα βγει στο μέλλον με τρεις?
Εκτός απο την 5αρα είδα και Ζ4 18 τι είναι αυτό ?:shok:
:popcorn:
ντροπή και αίσχος στη bmw :judge:
όσο περνάει αέρας απ'τα ρουθούνια μου, κάτω από εξακύλινδρο bmw δεν πρόκειται να πάρω. ελπίζω να μην τα καταργήσει δηλαδή..
αλλιώς και τα golf μια χαρά τουρμπάτα είναι.
πείτε ότι είμαι βλαμμένος αλλά μου αρέσουν τα ξεχωριστά πράγματα.
Aπό τη στιγμή που ξεκίνησε και η χρήση υπερσυμπιεστή ας αρχίσουμε να χαιρετάμε σιγά σιγά τις απροβλημάτιστες BMW και τα μοτερ "σκυλιά" που ξέραμε κατά τη γνώμη μου...:thumbsdown:
Δεν λέω φυσικά ότι θα είναι για τα μπάζα αλλιώς δεν θα έβγαιναν και στην παραγωγή και μάλιστα από μία τέτοια φίρμα, όμως μοτέρ σκισμένα με 300.000+ χιλιόμετρα και να δουλεύουν ρολόι δύσκολα θα ξαναδούμε με αυτή τη στροφή της αυτοκίνησης...
Καθαρά προσωπική μου άποψη!thumb
Ζ4 18i υπαρχει εδω και καιρο...............
διλιτρο ειναι κι αυτο... ζ4 1.6 με 170 αλογα κουτι 8α ηταν στην ελλαδα...
ειμαι σιγουρος πως η bmw ξερει τι κανει,εφοσον αναλογιστουμε την επιτυχια της ολα αυτα τα χρονια,ακομα και τα 316 της,τα οποια δεν εχουν τη δυναμη που ζηταμε,εδιναν στον οδηγο την ανεση και εμπειρια οδηγησης της bmw με οικονομια ως προς ολες τις αποψεις
πιστευω πως αυτο που μας παραξενευει ειναι η τεραστια αλλαγη στην τεχνολογια των αυτροκινητων,καθως θελει χρονο για να τη συνηθισει καποιος
να και ενα βιντεακι με δοκιμεςhttps://www.youtube.com/watch?v=vnoMDUrquug
για 1600αρι ειναι ιδιαιτερα καλο
ρε παιδιά δεν εχει νοημα η συγκριση με 316, αυτη εδω ειναι αρκετα γρήγορη για το χαρακτηρα της.
Και εχει και τουρμπο που αφηνει παραθυρο σε αυξηση υποδυναμης
Απλα η τιμη ειναι αισχος, ίδια σχεδον με τη τιμη της 2λιτρης
οσον αφορα την τιμη της,θεωρω λογικο να εχει παρομοια τιμη με τη 2λιτρη,καθως και
ειναι πιο οικονομικη(βεβεια μπορει να μην εχει 184 ιππους),δηλαδη ειναι το ιδιο αυτοκινητο
με αλλο μοτερ,δε θεωρω πως η τιμη της πρεπει να διαφερει απο την 2λιτρη
Μήπως δεν είναι 1,6 και είναι 1,5 όπως το mini?
τιμές απαγορευτικές για όχημα των 1600 κυβικών...
με κοντά 50.000 που θα έχει με κάτι εξτρά σε εξοπλισμό υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ επιλογές σε αυτοκίνητα και αυτός που θα σκάσει 50.000 για δεύτερο αυτοκίνητο δεν τον ενδιαφέρει αν θα είναι 1600 ή 2.500 κυβικά
απο εμένα :thumbsdown:
εγω τρικιλυνδρο BMW ΔΕΝ παιρνω.... εχω το 107 της γυναικας μου.....
στην αναγκη θα κρατησω για παντα το Compact και το Ε91.......
δε νομιζω πως εχει καμια με τα αλλα 3κυλινδρα(οχι ομως πως ειμαι υπερ αυτου) https://www.youtube.com/watch?v=PIlkNXq8pu0σχεση
α ωραία είναι και στα Τούρκικα:th_Laie_67-1: