Αρχικό μήνυμα απο
Bazil Van Sinner
^
ααααααλλο φρουτο κι αυτη!!!!!
απορω πως χωρανε τοσο μεγαλα μπομπολια σε τοσο μικρο kylotaki !!!
@Μike,Το βλεπουμε απο αλλη γωνια το θεμα προφανως!Ειμαι με τον τυπο γιατι ετσι λειτουργω και γω περιπου,αν και εχω πεταξει ενα καρο λεφτα στις ροδες(για τα δικα μου δεδομενα παντα ετσι?για καποιον αλλο μπορει να ειναι ψιχουλα...)ποτε δεν κοιταξα το απολυτο νουμερο και ποτε δεν απεκτησε κατι μεχρι τωρα υπερσυμπιεσμενο η' υπετοφοδοτουμενο,απο αποψη βεβαια και οχι λογω αξιας.
Εχω να αναφερω διαφορα παραδειγματα,δεν θα ξεχασω στα 20 οταν ειχα παρει ΧΤ600 κουτα και ενας γνωστος μου ειχε παρει ZX636 μεταχειρ. πενα (πηγαινα παντου πιο γρηγορα απ'αυτον,παντου εκτος τις ευθειες!)το πουλησε και πηρε steed 400...
H' τον Θ****η ενα αλλο φιλο μου,που οταν εκανα εγω (οσο)drift μπορουσα με το ΜΧ5
και με με κορο'ι'δευε,οταν ηρθε η ωρα του και πηρε ενα ΑΕ86,εφτασε σε σημειο να παει 400+ αλογα για να μπορεσει να driftαρει.....
Απο την αλλη του οτι ο τυπος το εκανε αυτο με το ΑΧ δεν σημαινει πως και με αυτο κυκλοφοραει,αλλωστε δεν παρουσιασε καν τον εαυτο του,μπορει να εχει κανα Μ3 και να κυκλοφοραει και να εθεσε στοχο με το ΑΧ γιατι ετσι γουσταρει.
Οσον αφορα το παρακαλετο μ***ι ξυνο γ******ι ,παλι απο προσωπικη εμπειρια θα απαντησω,βασικα το να κυνηγας εναν στοχο δεν το βλεπω σαν παρακαλια αλλα σαν αγωνα.Οσο παω ερχομαι πιο κοντα μου και φτανω σε ενα απο τα κολληταρια μου ,που
το λεγε αυτο απο μικρος.....ε ενταξει σε κανα 5αρι χρονια θα του στησω μνημειο σε μια αδεια πλατεια που εχουμε γιατι εχει κανει πολλους ηρωισμους και παει με πολυ σκουπιδι γιατι δεν ηθελε λεει να παρακαλει την καθε ψυλομυτα....και πηγαινε με την καθε χαμηλοκωλα :hystericalbs1:
:original:
συζητηση να γινεται ετσι?