Σε πείσμα της κρίσης:
https://www.youtube.com/watch?v=jPZtcPUfl5E
Στο 2.10 βλέπω γνωστή μας "φάτσα".
:whistle:
Κώστα ο αδελφός σου δεν είναι ;
Printable View
Σε πείσμα της κρίσης:
https://www.youtube.com/watch?v=jPZtcPUfl5E
Στο 2.10 βλέπω γνωστή μας "φάτσα".
:whistle:
Κώστα ο αδελφός σου δεν είναι ;
Μπραβο στ'αλανια!
ωραιο βολτακι.
οσο και να πηγαιναν "ηρεμα" ειμαι σιγουρος οτι μερικοι θα το γλεντησαν στο Μαραθωνα.
αγαπημενη διαδρομη άρρηκτα δεμενη με βραδυνα getaway.
Ολη η διαδρομη ηρεμη ηταν...Υπηρχε αρχηγος στο κονβοι,που εδινε τον ρυθμο και στην επομενη εκδρομη οσοι συμμετεχοντες θα εχουν ολοι ασυρματους απ΄οτι λενε για οτιδηποτε και να προκυψει στον δρομο! :original:
Την εχασα αυτη την εκδρομη λογω σπασμενης ζαντας... :ranting2:
Θα ειμαι ομως στην επομενη!!! thumb
ποσα αυτοκινητα ηταν?
Τι ειναι αυτό το νταλαβερι δεν κατάλαβα ειναι μέλη σε κάποιο φόρουμ κάτι Η ειναι παρέα;
Το SpeedSector συντομα θα ενταχθει στον παγκοσμιο οργανισμο "Cars and Coffee"
https://online.carsandcoffee.info/
Ποια ειναι τα κριτήρια η πολυτέλεια η τα άλογα για να δηλώσεις συμμετοχή γιατί δεν είδα γρήγορα καγκουρια
Τα BMW κατηγοριας δικου μου οχηματος,Audi TΤ,Cayman και Boxter ειναι ο πατος σε αυτο το φορουμ...
Οποτε καταλαβαινεις τι ειναι τα υπολοιπα...Και σε αλογα και σε πολυτελεια...
Τωρα σε αυτη την κατηγορια αυτοκινητων...Ποσο να καγκουρεψεις ενα GTR,ενα Πορσε Turbo ή μια Ζ06 ;;; :shok:
Οσο για το γρηγορα...αυτοκινητα που κανουν 100-200 κατω απο 5sec δεν τα λες και αργα!!! :th_Laie_67-1: Εχει μερικα τετοια...
Δηλαδή άμα σκάσει ο άλλος με κουπρα 500 άλογα τρώει μπαν με την έγγραφη ; Αχαχαχα
Φαντάζομαι πως την παρέα-φόρουμ θα θέλουν να την κρατήσουν σε κάποιο επίπεδο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Δεν ξερω την νοοτροπια της διαχειρησης και δεν νομιζω πως υποτιμουν τετοιου ειδους αυτοκινητα!Αλλωστε κανεις(πλεον καποιων πολυ τυχερων...)ξεκινησαμε απο καπου...thumb
Το γεγονος οτι εχουν βαλει καποια κριτηρια για την συμμετοχη και εγγραφη στο φορουμ ειναι και καλο και κακο,οπως επισης το γεγονος οτι ειναι κλειστο φορουμ ειναι παλι επισης καλο και κακο...Επειδη συμμετεχω σε φορουμ και των 2 μορφων,ειλικρινα δεν μπορω να εκφερω γνωμη τι προτιμω...
Το SpeedSector επειδη εχει και σαν μελη ιδιοκτητες με "σοβαρα" βελτιωμενα αυτοκινητα και οπως ειναι φυσικο γινονται και καποιες "δοκιμες"(γκουχου γκουχου...)στον δρομο και κατοπιν σχολιαζονται σαν threads,θελει να αποφυγει τα φαινομενα "καφενειου" σε στυλ "streetdragster.gr" και αναλογων κοντροφορουμ...
Ο admin έχει βαθμό 33 οι mod 31 και 32 και δίνεις όρκο για να μπεις κατα την έγγραφη :hystericalbs1:
«Εγώ ο Χαντες Καγκουροπουλος οικεία και ελευθέρα βουλήσει, ενώπιον του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος και της Σεπτής ταύτης ομηγύρεως των τεκτόνων, επί του γνώμονος και του διαβήτου, εμβλημάτων της συνειδήσεως, της ευθύτητος και του δικαίου, επί του ξίφους, συμβόλου τιμής, και επί της Βίβλου του Νόμου, υπισχνούμαι επισήμως και ειλικρινώς, και ορκίζομαι να μην αποκαλύψω ποτέ τι περί των τεκτονικών μυστηρίων, όσα θέλετε μοι εμπιστευθήτε ειμή εις τακτικόν και αγαθόν τέκτονα ή εις Στοάν κανονικώς συγκεκροτημένην.
Υπόσχομαι ωσαύτως τοις εμοίς Αδελφοίς, αγάπην και άρωγήν εν ταις ανάγκαις αυτών. Υπόσχομαι προς τούτοις πίστιν και υπακοήν εις τα Μεγάλα Συντάγματα του Τεκτονισμού, εις το Σύνταγμα και τον Γενικόν Κανονισμόν της Μεγάλης Στοάς ως και τον ειδικόν κανονισμόν και τα ψηφίσματα της Σεπτής ταύτης Στοάς. Έστω η μνήμη μου αποτρόπαιος, εάν ποτέ παραβώ τον όρκον μου».
Και ολο το χρυσαφι του κοσμου να σου δωσουν,αν εισαι μαλ@κ&ς,τοτε ετσι θα μεινεις...Ετσι ειναι και εδω...Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω,ετσι δεν ειναι ;;;
Το γεγονος οτι αγοραζει καποιος ενα καλο αυτοκινητο δεν τον καθιστα και λορδο αυτοματως,ουτε ευγενη!!!
Και για να το πω και διαφορετικα...Παντου υπαρχουν καλοι και κακοι...Συνεννοησημοι και κομπλεξικοι και παει λεγοντας... thumb
Πάντως στην αρχή του βινδεο λένε οι άνθρωποι best premium luxury automotive αυτοί λέει είμαστε δίκαιο μου ακούγεται κάτι σαν καστα ινδική
Δεν ξερω πως αισθανεται ο καθενας που μπαινει εκει μεσα,ποσο περηφανος και "μαμαω και δερνω"...Δεν ειμαι μεσα στο μυαλο καθενος και στα απωθημενα του...
Εγω ξερω οτι μπηκα για τον προφανη λογο της δημιουργιας του...Οχι επειδη ειναι luxury cars...Αλλα επειδη ειναι σοβαρα βελτιωμενα luxury cars...Κοινως για την βελτιωση...Και για να βρισκω κανεναν που να "παταει" μεχρι τα 300+ μαζι μου... :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Οι περισσοτεροι ιδιοκτητες αυτοκινητων εκει μεσα,τα "τρωνε" με ψωμι κανονικα...
Λιγοι απο αυτους δεν εκμεταλλευονται εστω και λιγο αυτο που εχουν στα χερια τους...
Και προς Θεου δεν κατηγορω τους υπολοιπους π.χ που αγορασαν μια 997 Turbo ή κατι αναλογο απλα για να την εχουν στο γκαραζ τους ή για να πηγαινουν στα μπουζουκια,απλα αυτους που τα "σκαλιζουν" και τα ξεζουμιζουν στον δρομο τους χαιρομαι λιγο παραπανω!!!
Όχι απαραίτητα απλώς ξέρεις τι έχω δει μέχρι τώρα? Εκτός από ορισμένους που βρήκανε κληρονομιά ή κέρδισαν το λαχείο.Οι περισσότεροι δεν ειναι μεροκαματιάρηδες σαν και μένα οι οποίοι κάνουν μια δουλειά με άλλο κύρος και άλλα λεφτά.Με άλλα λόγια όπως και να το κάνουμε ένας γιατρός πχ έχει άλλο επιπεδο άλλη παιδεία γενικότερα χωρις να ισχυει πάντα απλώς λέω ένα παράδειγμα φιλικά παντα.
Θα σου δειξω εγω μ@κ@κες και κομπλεξικους γιατρους και δικηγορους να τριβεις τα ματια σου φιλε μου...Θα συζητησεις 5' μαζι τους και θα θες να βαλεις 1η και να φυγεις σπινιαροντας!!!
Και εξαλλου ποιος ειπε πως τα πτυχια και οι σπουδες κανουν τον ανθρωπο ;;; :shok:
Και κάτι που θυμήθηκα.Αν θυμάστε παλιότερα υπήρχε ένα κλειστό φόρουμ που αφορούσε την BMW και ειδικά τα μοντέλα της Μ. Αναφέρομαι σε όσους θυμόνται το mbmw.gr όπου ήθελαν μόνο μέλη με Μ και πολύ δύσκολα δεχόντουσαν ακόμα και μετατροπές αρκεί η μετατροπή να είναι καλή και να φτάνει την ποιότητα του γνησίου.
αν τους ενδιαφέρει το επίπεδο μπορούν να θεσπίσουν ψυχολογικά τεστ εισόδου, όχι κριτήρια αυτοκινήτου.
το αυτοκίνητο μάλλον επίπεδο καταθέσεων δείχνει :whistle:
Δυσκολοι ανθρωποι,οι "πολλα εχοντες".....
Τουλαχιστον,θα συμφωνησω με Karizma,τα "βαζουν χερι" και βγαζουν και γουστα
χιλιες φορες καλυτεροι και αξιοι σεβασμου,απο τους μπρουκληδες που το χουν για να το δειχνουν μονο.
Περιμενω και ειμαι σιγουρος πως αυτη η παρεα θα δειξει αρκετα πραγματα ακομη,καλη επιτυχια τους ευχομαι!
Ολα αυτα για να μπεις σε καποιο φορουμ ;;; :shok:
Καλως ή κακως υπαρχουν και αυτες οι λεσχες...Οι κλειστες,οι prive...
Δηλαδη η λεσχη φιλων για το Grand Prix του Monaco που εχει αν θυμαμαι καλα γυρω στα 150 ατομα απο ολο τον κοσμο και πρεπει να πεθανει καποιος για να παρεις την θεση του τι ειναι δηλαδη ;;; Τυχαινει να ηταν μελος καποιος γνωστος δικος μου(θανων τωρα βεβαια...)ο οποιος δεν ηταν ανθρωπος καποιας οικονομικης επιφανειας!!!
Το αυτοκινητο δειχνει επιπεδο καταθεσεων ;;;;; Οχι και τοσο αντικειμενικο κριτηριο...Και απο παραδειγματα οσα θες!!!Απο Ρωσσοποντιους και αθιγγανους στην περιοχη μου που εχουν τα Μ3 και τα Μ5 σαν τριτα αυτοκινητα και τα εχουν κλεμμενα ;;; Απο καποιον που εβλεπες στον δρομο πριν απο 4-5 χρονια με μια καινουρια Φερραρι και μετα απο 3 μηνες την κατεσχετε η τραπεζα ;;;
Η απο τον "επιχειρηματια" με την Μερσεντα που χρωσταει στο δημοσιο το μισο χρεος της Ελλαδας ;;;
Και ειδικα την τρεχουσα περιοδο,που το αυτοκινητο,ειδικα το μεταχειρισμενο,μπορει ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ να φαινεσαι Κροισος(ευκαιριες πολλες βλεπεις...)!!!
χαριτολογώντας ανέφερα τα ψυχολογικά τεστ...
επίσης ναι, εκτός εξαιρέσεων το αυτοκίνητο δείχνει το επίπεδο των καταθέσεων στην εποχή που ζούμε. για να κατέχεις, συντηρείς και να 'καις' τα ιερά τέρατα της αυτοκίνησης πρέπει να σπρώχνεις πολλά ευρώ.
δεν υπάρχουν δανεικά πλέον..
τα κλεμμένα και οι αθίγγανοι είναι άλλο θέμα. τσαντίρια καταλήγουν τα αυτοκίνητα αυτά.
Ωραια κουβεντουλα
Μια παρεα με δυνατα αυτοκινητα που βγαζουν κεφια.
Απο τα λεγομενα των παιδιων δεν ειναι και σουρουκλεμεδες.
Μια χαρα τους βρισκω.
Το πριβε οπου αγγιζει τον καθενα.Αλλοι βγαζουν βιντεο σε βενζιναδικα,αλλοι παρκαρουν για να κανουν εμφανιση,εμεις πρεπει να λεμε οτι ο admin ειναι πολυ κακος και να πεταξει τους μισους εξω,γιατι ο ταδε δεν ερχεται στις συναντησεις.Ποσο μαλλον που ριχνει τα μουτρα και στελνει σε πμ ολες τις προσκλησεις για συναντηση.Αυτες οι συνεννοησεις γινονται μονο με ασυρματο με κωδικοποιηση του μηνυματος και με κινητα τυπου security που το μηνυμα πρεπει να φτανει και να διαβαζεις τον κωδικο (οπως στους πυρινικους πυραυλους σε καποιες ταινιες) για να γινει η αποκωδικοποιηση γιατι αλλιως θα ερθει ο καγκουρας με το Ford sport και θα θελει πατημα...Πραγματικα γιατι εκαναν το φορουμ;;;
Γιατι σε ενα φορουμ η ελευθερη ανταλλαγη αποψεων ειναι κατι που το χαρακτηριζει.Η ανωνυμια υπαρχει οσο θελει ο καθενας.Εδω ο ενας βοηθαει τον αλλον οσο μπορει-ξερει-εχει μαθει-εχει ακουσει-γνωριζει.Αν ηθελα την γνωμη του μητσου και του κιτσου τους περνω τηλεφωνο δεν ειναι αναγκη να κανω ενα τετοιο φορουμ.Αφου παρεα ημασταν πρεπει να κατσουμε στον υπολογιστη για να τα πουμε...
Anyway περα απο τα οσα αναφερθηκαν παραπανω στα προηγουμενα ποστ το βιντεο ειναι καλο να το χαζεψει καποιος.
Και μιας και ειπατε για φεραρι QUIZ:
Ποιοι κυκλοφορουσαν με φεραρι και εκλεισαν τα καταστηματα τους μετα απο υπαγωγη στο αρθο 99 ακομα και στο εξωτερικο,αν και εχουν αγορασει ακριβες θεσεις-σημεια.
Τip:Τα αμαξια ειχαν ταμπελες εξωτερικου χωρα απο οπου οι θεσεις εχουν χρυσοπληρωθει...
Ο πρωτος που θα βρει την χωρα κερδιζει ενα στυλο bic αυθεντικο οχι τις καινουργιες τις κινεζιες που γραφουν για 10 λεπτα.Οποιος θυμαται τις ταμπελες κερδιζει και μια σοκολατα ιον αμυγδαλου!
Δυο αδελφια που ειχαν τα Sprinter!!!:thumbsup:
και ειχαν εργοστασια στην Ρουμανια,οπου και οι χαρακτηριστικες πινακιδες που τελειωνουν σε GOD!!!!
εδω και σε βιντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=g3Nf5qepEeo
για τη σοκολατα το κανω!!!!:thumbsup:
Να κανω μια χαζη ερωτηση?Οταν βλεπετε ενα τετοιο αμαξι τι σκεφτεστε?
α)...τι αισθηση βγαζει ο φουστης!!!thumb
β)...τι απατεωνια-osadenftaneihalepou-εχει κανει και κυκλοφοραει τετοια βιτρινα?
Προσωπικα η σκεψη που μου 'ρχεται ειναι η (α). Αν ηταν γυναικα για παραδειγμα θα σκεφτομουν"πως να μυριζει το αρωμα της ?" ,δεν με νοιαζει ποιος,τι και γιατι,σημασια εχει οτι αυτος το καβαλει και γω ειμαι στο παγκακι και τον κοιταω,
πιανεις λοιπον καλη θεση και απολαμβανεις.Αν δεν το αντεχεις την κανεις γιατι οι πολλες κακες σκεψεις ματιαζουν και ειναι κριμα γιατι και αυτα τα παλικαρια μανουλα εχουν:original:
Πριβε το θελουν ,πριβε να το κανουν,δικο τους το καρπουζι δικο τους και το μαχαιρι!Εχω κανει εγγραφη στο καναλι τους και περιμενω βιντεο!
Δεν καταλαβα δηλαδη,οι οποιες κοντρες που βλεπουμε απο το εξωτερικο ,απο GTm5board.com μεχρι UNLIM500+ ,ξερουμε το ποιο'ν των ιδιοκτητων?
Αμα μπορουν καλα κανουν, μη βγαζετε κακια..
χαχαχα τη Ζ4 στο 1,08 την είχα δει στο Φάληρο μια φορά. Είναι κανένας δικός μας?????