Το φτιάχνω η πάει για πέταμα;
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...60169301_o.jpg
Printable View
Το φτιάχνω η πάει για πέταμα;
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...60169301_o.jpg
:shok:
οχι ρε γ@μωτο!!!!:ranting2:
τι εγινε???πως???.....ελπιζω να μην χτυπησε κανεις,αυτο εχει σημασια και ολα τ'αλλα γινονται.....
Κριμα.....
ώ ρε φίλεεεε....πως το έπαθες ;
λυπάμαι!
έτσι όπως φαίνεται μάλλον για ανταλλακτικά πάει
εσύ είσαι οκ ;
υγ: η ρόδα που είναι ;
Μόνος ήμουν ευτυχώς όλα καλά.
Από ζημιές έχω μόνο από την μία πλευρά έως πίσω. Την βρήκα με την ρόδα μαζί με τα φρένα αμορτισέρ.
Δεν μπορώ να γράψω πολλά γιατί είμαι ακόμα στο τρέξιμο, το αμάξι το έχω πάει στον Μητση θα πάω μόλις ανοίξει από εκεί. Έχουμε κανένα γνωστό;
Αν πληρωνεις εσυ αστο θα θελει κανα 4σαρι πανω κατω για να γινει.
Ωχ στην Γρηγοριου Λαμπρακη είναι?
Ξεμπέρδεψα με το νοσοκομείο και όλα καλά, εκτός από μερικές μελανιές και ένα μισό κομμένο αυτί.
Η επιτυχία ως εξής:
Dsc off
Πολλά χιλιόμετρα
Στροφή
Και αρκετό νεράκι σε τυφλό σημείο πάνω στην στροφή.
Το αποτέλεσμα.. η πλευρά που βλέπετε σκάει πάνω στο κεντρικό διαχωριστικό του δρόμου. Όλα έγιναν σε ένα κλάσμα του δευτερολεπτου. Το μόνο που πρόλαβα είναι να ακούσω τους πίσω τροχούς να ουρλιάζουν κάνω ανάποδο αλλά δεν άλλαξε καν η πορεία του αυτοκινήτου, η ορμή και τα χιλιόμετρα είχαν κάνει ήδη την δουλειά τους.
Τετα κε και μπαμ.
Σε λίγο φεύγω για το συνεργείο να μάθω τα άλλα ευχάριστα που με περιμένουν.
Το αμάξι ουρανό και η πλευρά του οδηγού είναι άθικτη επίσης και το πίσω μέρος. Από δεξιά είναι όλα μέσα και λίγο από την δεξιά πλευρά της μούρης λίγο το φανάρι.
εσυ να εισαι καλα φιλε και ολα θα γινουν.αν δεν εχει παθει ζημια ο σκελετος (σασι) και εχεις και συναισθηματικο δεσιμο με το αυτοκινητο ,επισκευασε το. απο την αλλη πουλωντας το για ανταλλακτικα και βαζοντας και τα χρηματα που θα εδινες για επισκευη αγοραζεις μεταχειρισμενο 330 ε46 γνησιο ή μετατροπη.η επιλογη δικη σου
:shok: κριμα ρε γμτ.
Αφου είσαι καλά μην το συζητάς, οι λαμαρίνες ξαναγινονται!!!
Αν είναι μόνο το ακρο και φαρνατζδουλειά εισαι σε ανεκτα επιπεδα,
θα το δεί ο κυρ' Σταυρος κ θα σου πει.
Ω ρε φιλε...! :facepalm:
Κριμα ρε γαμωτο.. :ranting2:
Δεν πειραζει αφου εισαι καλα κ δεν επαθε καποιος κατι, ολα καλα!
Οπως ειπαν κ τα παιδια οι λαμαρινες ξαναφτιαχνονται, βεβαια δεν ειναι κ ψυχολογικα ωραιο να βλεπεις το αμαξι σου ετσι αλλα σκεψου οτι μπορουσε να ειναι κ πολυ χειροτερα!
Πάνω απ όλα να έχεις την υγεία σου τα υπόλοιπα φτιάχνονται !
Ότι έγραψε ο Σωκράτης απο πάνω...Πρώτα απ'ολα υγεία.
Το αμάξι όπως φαίνεται πάει για ανταλλακτικά. Το κόστος επισκευεής αφού είναι δικό σου το φταίξιμο θα πάει σίγουρα κανα 3άρι χιλιάδες. Με τα ανταλλακτικά που θα πουλήσεις και αυτά τα λεφτά παίρνεις άνετα 330 coupe γνήσιο ή κάτι άλλο.
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν και τα λαστιχα σου, αλλά αμα είχες το dsc σε λειτουργία κατά 99% πιστεύω δεν θα είχε γίνει τίποτα :(
Tέλος πάντων...Αρκεί που εσύ είσαι καλά.
Για την ιστορία, οι αερόσακοι ενεργοποιήθηκαν κανονικά? Λογικά αν δεν είχες συνοδηγό δεν πρέπει να ανοιξε η μεριά του συνοδηγού.
Eσυ να σαι καλα φιλος.
να γινω ο malakas του φορουμ παρασκευιατικα,,,, να αλλαξω σελιδα,,,, να, να, να,,,
Έχουμε το κουστούμι στα χέρια μας.
Για να γίνει καινούργιο θα κοστίσει από 3.500 έως 4.000.
Σας ευχαριστώ όλους για τα λόγια σας και προς απάντηση ενός φίλου πιο πάνω ναι αν είχε το Dsc δεν θα γινόταν τίποτα απολύτως!
Μάλλον θα πάω για σπάσιμο και να πάρω κάτι μεγαλύτερο, πόσο θα πιάσει λέτε; στο συνεργείο υπολογισμένο πάνω κάτω στα γρήγορα είπαμε κανένα 6.000 μιας και όλο το αμάξι ήταν σε άριστη κατάσταση. Οποίος θέλει κάτι δέχομαι προτάσεις τα ρίχνουμε στο τραπέζι και τα κανονίζουμε
Σορρυ κιολας αλλα τα 6Κ πως τα βγαλατε ρε παιδια?
Πολλα χλμ και DSC OFF εντος πολης χωρις πληρη ορατοτητα..χμμ. Παλι καλα να λες που δεν πηρες κανεναν αλλο στο λαιμο σου και δεν χτυπησες σοβαρα ο ιδιος. Για αυτο να σκας, οχι για τις λαμαρινες.
Δεν νομιζω πως αξιζει να ριξεις 4 σε αυτο οπως εγινε, με λιγα ακομα παιρνεις αλλο αν πουλησεις τα δικα σου και κανεις υπομονη. Δεν θα ειναι οπως πριν το αμαξι.
οτι εγινε, εγινε..απο κει και επειτα..εσυ χρηστο να εισαι 100%....και μπουρδελα φτιαχνουμε 10..αργα ή γρηγορα...
η αρτιμελεια ειναι το παν....
όλα τώρα είναι υποθερης αν και πως, αφού δεν έπαθες κάτι όλα καλά τώρα δες την καλύτερη επιλογή που εχεις για το αμξι και πράξη ανάλογα.
:drive:
κριμα φιλε μου πολυ κριμα ηταν μια ατυχη στιγμη που μπορει να συμβει στον καθενα μας. σου ευχομαι να αποκτησεις γρηγορα ενα νεο bmw και να ναι καλοτυχο thumb
Christopher αφού είσαι καλά και δεν έπαθες τίποτα πιο σοβαρό..
Θα μπορούσαν να έχουν γίνει ένα σωρό πραγματικά..
Για το αμάξι τώρα, προσωπική άποψη: μην το φτιάξεις, δεν αξίζει. Θα είναι πάντα ένα αμάξι που έχει φάει γερή στούκα. Δώσε το για ανταλλακτικά, βάλε και τα 3.5-4 που θα έδινες και το συνολικό ποσό αρκεί για κάτι καλό. thumb
Αφου δεν χτυπησε κανεις αγιο ειχες.
Η συγκεκριμενη στροφη 8 στις 10 φορες εχει νερα.
Πολλές φορές πάμε και γυρεύοντας, το παλικάρι καλά να'ναι αλλά εάν θυμάμαι καλά από κάποια παλαιότερα post του, έψαχνε να ανοίξει με Μ3 έτσι απλά, μεσα σε πόλη, στα φανάρια. Άρα, όπως είπα, κάποιες φορές ψαχνόμαστε και έμεις λίγο..... Όλοι ξέρουμε να απενεργοποιούμε το DSC!!!!
Τα συνολικά αποτελέσματα
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4153544/
κοιτα φιλε μου εδω δεν ειμαστε δικαστηριο για να βγαλουμε πορισμα ουτε κατηγοροι για να αποδωσουμε ευθυνες . οτι και να γινε σημασια εχει πως ο ανθρωπος ειναι καλα στην υγεια του και ολοι μας πρεπει να του δωσουμε δυναμη να ξεπερασει και το σοκ της συγκρουσης αλλα και το σοκ της οικονομικης ζημιας που υπεστει. thumb
Εσυ ησουν αυτος που εβγαλες πορισμα κατ' αρχας λεγοντας περι ατυχης στιγμης.
Εγω σχολιασα πως δεν ηταν ατυχη στιγμη αυτο που εγινε, εξηγησα τι θα μπορουσε να ειναι ατυχη στιγμη.
Και εν παση περιπτωση, δικαστηριο μπορει να μην ειμαστε αλλα δεν μας εχει αφαιρεσει καποιος το δικαιωμα να εκφερουμε πολιτισμενα και στοιχειοθετημανα την αποψη μας.
Εαν εσυ και οποιος αλλος το κριμα το βλεπει μονο στο οτι στραπατσαριστηκαν κατι λαμαρινες και οχι στα μυαλα που κουβαλαμε αυτοι που οδηγαμε, μαλλον βρισκομαι σε λαθος τοπο και χρονο.
https://s21.carcdn.gr/4153/4153544_j_b.jpg
Cris μονο ο πλευρικος συνοδηγου ανοιξε??
Παιδια,παιζει κανα ρολο με τους αεροσακους οταν εχουμε το DSC off?
Και γιατι να μην ανοιξουν?
Μην διστάζετε να πείτε την γνώμη σας, γι αυτό υπάρχει και αυτό το forum.
Ο καθένας κρίνει με τα δικά του κριτήρια και το βλέπει από διαφορετικές πλευρές. Άλλωστε η στραβή μπορεί να συμβεί και στον συνετό και προσεκτικό φίλο μας ntino αύριο γι αυτόν μπορεί να φταίει το καρμα άλλωστε.
Προτιμώ να μετανιώνω για κάτι που έκανα πάρα για κάτι που δεν έκανα.
Η οδική μου συμπεριφορά έως σήμερα ναι είναι άκρως επιθετική αλλά στο λογαριασμό μου δεν έχω χρεώσει ούτε εμπλέξει πότε άλλο όχημα ή και άνθρωπο.
Μάλλον οι επιλογές μου έως τώρα είναι σωστές γιατί μόνο τα δικά μου γούστα πληρώνω.
Καλά να είμαι και ας πληρώνω
Φιλε, αφου εσυ εισαι καλα.. και γενικα δεν χτυπησε ΚΑΝΕΙΣ.. ολα καλα..
Οι λαμαρινες φτιαχνονται.. οι ανθρωποι οχι..
Πουλα το.. και προχωρα παρακατω.. ουτε να σκας για τις λαμαρινες.. αμαξια ειναι, τα γουσταρουμε, στεναχωριομαστε αμα συμβει κατι.. αλλα.. ειναι φτιαγμενα για να μας προστατευουν..
Ολα καλα..!! :)
αυτο δεν αποκλειει απο μονο του βεβαια οτι δεν μπορει να συμβει στο μελλον κατα τα αλλα αν σε κανει να αισθανθεις καλυτερα ολοι εχουμε βγαλει τα ηλεκτρονικα εξω κι εχουμε κανει μλκιες εχουμε οδηγησει πιωμενοι πολλακις πραγμα λαθος αλλα το καναμε οδηγησαμε επιθετικα σε δημοσιο δρομο κλπ κλπ κλπ
εδω εισαι λάθος φίλε μου.
Επιθετική οδήγηση σε δημοσιους δρομους, ισον αντικοινωνική συμπεριφορά.
Αν δεχτω ότι οι ικανότητες σου ειναι παραπλήσιες του βατανεν, μην τις ασκείς σε δημόσιους δρομους, ποτε δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο απεναντι, ο δίπλα, ο πίσω, που δεν εχει τις δικες σου ικανότητες. Αν τον τρομάξεις, θα γίνει δυστυχημα.
Δεν πληρωνονται ολα τα ατυχηματα με λεφτα, δυστυχως η χωρα ειναι γεματη από παραπληγικούς, με αιτια τα τροχαια.
το χτεσινό ανωδυνο συμβαν, να σου γινει μαθημα. thumb