-
Porsche 911 turbo s 2014....
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Bazil Van Sinner
aaaxxxx...
και βαααχχχχχχχ :hyper: :hyper: :tt1: :tt1:
-
για αλλη μια φορα η porsche μας υπενθυμιζει οτι οταν βγαλει κατι...απλα ξαναγραφει τους κανονες.....
-
Ικανοτατα μεν, αλλα καταψυκτες, οπως τα χαρακτηρισε ο προεδρος της Φερραρι
-
^
τι αλλο θα μπορουσε να πει??
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mikegr
Ικανοτατα μεν, αλλα καταψυκτες, οπως τα χαρακτηρισε ο προεδρος της Φερραρι
Φανταζομαι και ο προεδρος της Porsche θα μπορουσε να αποκαλεσει τα αλογακια 1-2 πραγματα που μου ερχονται στο μυαλο,συναρμολογουμενα-φριτεζες-μπαρμπεκιου κτλ.
Θελω να πω οτι δεν ειναι σοβαρες δηλωσεις αυτες απο μια τετοια θεση.
-
χ@στήκαμε για τον πρόεδρο της Ferrari!
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
m_power_lunatic
Φανταζομαι και ο προεδρος της Porsche θα μπορουσε να αποκαλεσει τα αλογακια 1-2 πραγματα που μου ερχονται στο μυαλο,συναρμολογουμενα-φριτεζες-μπαρμπεκιου κτλ.
Θελω να πω οτι δεν ειναι σοβαρες δηλωσεις αυτες απο μια τετοια θεση.
Δε πειραζει να αναβουν και λιγο τα αιματα:original:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
pilot
χ@στήκαμε για τον πρόεδρο της Ferrari!
Χρειάζεσαι επειγόντως φαρμακευτική αγωγή...
Πάσχεις από Porschephilia !!! :th_Laie_67-1:
-
soon my friend, soon! :whistle:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nik200
για αλλη μια φορα η porsche μας υπενθυμιζει οτι οταν βγαλει κατι...απλα ξαναγραφει τους κανονες.....
Ψηθηκες Νικολακη??Φευγει το //Μ??? thumb
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
pilot
soon my friend, soon! :whistle:
Κριση σου λενε μετα!Μαλλον ''Κροισοι'' επρεπε να λενε!! χαχαχαχαχα!!! :th_Laie_67-1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stunt Mike
O Nικολάκης ποιός είναι ρε παιδιά ?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
doctore
O Nικολάκης ποιός είναι ρε παιδιά ?
Ο nik200 ρε γιατρέ!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stunt Mike
ναι την ζαντα μπορω να την παρω...θα την βαλω στο σαλονι...:shok::shok:
-
Ασε μας ν΄αγιασουμε ρε παλιόπαιδο ;)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nik200
ναι την ζαντα μπορω να την παρω...θα την βαλω στο σαλονι...:shok::shok:
Κουκλε και μια εγω,αλλοι δυο μας λειπουν να κανουμε γκρουπ-μπα'ι' :th_Laie_67-1:
-
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η ζάντα.
Τη βλέπω στον ύπνο μου μόνο 7 μέρες τη βδομάδα
-
εδω δειχνει και το launch.....:facepalm::facepalm:
https://www.youtube.com/watch?v=cSm_NNs4P-E
-
ενταξη εδω εχουμε φιλοι μια αλλη γευση , γκε τε ο,,,,
εδω το νισσανακι ,απλα και χαλαρα το κατακρεουργη¨
https://www.youtube.com/watch?v=8shZSR6JffE
εδω παλι σε super συγκεντρωση η gto τα'δωσε με ενα 911 τουρμπο σε ευθεια μερικα χλμ. απο την εκκινηση με το πορσικο σφαζοταν αλλα, η κλαση γκε τε ο
μιλησε
https://www.youtube.com/watch?v=f23ukgRymF0
-
Παιδιά ντάξ...καλό και άγιο το Γκε Τε Αρ αλλά Ferrari 599 GTO άλλη κ@ύλα..thumb
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Solorider
η κοντρα με την gto ειναι με το 997...το προηγουμενο μοντελο..φαινεται απο τα βραγχια στο πισω φτερο που εχουν ενα χωρισμα στην μεση...που δεν υπαρχει στο 991....
-
Το gtr όμως επιδέχεται πολύ περισσότερη βελτίωση και σίγουρα κατακρεουργει τη gtο εδώ κυκλοφορεί εξατμιση 21.000 ευρο για το gtr
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nik200
η κοντρα με την gto ειναι με το 997...το προηγουμενο μοντελο..φαινεται απο τα βραγχια στο πισω φτερο που εχουν ενα χωρισμα στην μεση...που δεν υπαρχει στο 991....
ενταξη μπορει ξερεις δεν τα παρακολουθω τα πορσε ,,,φυσικα το αλλο με το αλλο πορσε θα ηταν διαφορετικα αλλα ασχολουμε με μια μαρκα και εκει τρελλενομε με αυτη την ανατριχιλλα που διαθετουν τα οπλα φερραρι και με παντα τα ατου Αφθαστη Αεροδυναμικη σε σωστο βαρος παντα βγαινουν μπροστα ειδεμη αν η συνεχεια γινη σε πιστα,,,,,,εκει σκοτωνουν γρηγορα και αυτοκινητα πολλυ πιο δυνατα εκει τρελλενομε και τα παρακολλουθω,,
αλλα ωραιο ειναι που ανταλλαζουμε αποψεις και προτιμισεις πολυ το γουσταρω
-
Ναι οκ σαν ένα Ιαπωνικό που σέβεται τον εαυτό του είναι αμάξι που "σηκώνει" πολύ tuning.
Η Ferrari είναι άλλη φάση όμως,δεν την πέρνεις για να κάνεις κόντρες όλη την ώρα..ελπίζω να καταλαβένεις τι εννοώ:original:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
playmaker
Το gtr όμως επιδέχεται πολύ περισσότερη βελτίωση και σίγουρα κατακρεουργει τη gtο εδώ κυκλοφορεί εξατμιση 21.000 ευρο για το gtr
Η διαφορα ειναι οτι το ενα ειναι αμαξι και το αλλο τενεκες με ροδες. Και 50.000¤ να κανει το καζανακι του GTR τι να λεει? Uno turbo περναει 330, ε και τι?
-
ε σιγουρα ειναι αυτο που νιωθης ενα συναισθημα που μονο με την φαντασια μπορεις να περιγραψης Ξερωντας βεβαια το Αδυνατον στη πραγματικοτητα για την αποκτηση:original:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Solorider
ε σιγουρα ειναι αυτο που νιωθης ενα συναισθημα που μονο με την φαντασια μπορεις να περιγραψης Ξερωντας βεβαια το Αδυνατον στη πραγματικοτητα για την αποκτηση:original:
Τι ατακα! Ουτε ο Marley μετα απο μισο τονο χορτο δεν ειχε τετοια διαυγεια :th_Laie_67-1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
M3 E30 89'
Ναι οκ σαν ένα Ιαπωνικό που σέβεται τον εαυτό του είναι αμάξι που "σηκώνει" πολύ tuning.
Η Ferrari είναι άλλη φάση όμως,δεν την πέρνεις για να κάνεις κόντρες όλη την ώρα..ελπίζω να καταλαβένεις τι εννοώ:original:
Εννοείται φίλε απλα εγω το πα για τη κατακρεουργηση που αναφέρθηκε το αμάξι δεν ειναι μόνο η δύναμη φυσικά
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gant
Ο nik200 ρε γιατρέ!
:original: Το ξέρω, αλλά δύο μέτρα τεντυμπόυ, ντριφτά, να τον λέει Νικολάκη, είπα να κάνω λίγο χαβαλέ !!! :original:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Solorider
ενταξη μπορει ξερεις δεν τα παρακολουθω τα πορσε ,,,φυσικα το αλλο με το αλλο πορσε θα ηταν διαφορετικα αλλα ασχολουμε με μια μαρκα και εκει τρελλενομε με αυτη την ανατριχιλλα που διαθετουν τα οπλα φερραρι και με παντα τα ατου Αφθαστη Αεροδυναμικη σε σωστο βαρος παντα βγαινουν μπροστα ειδεμη αν η συνεχεια γινη σε πιστα,,,,,,εκει σκοτωνουν γρηγορα και αυτοκινητα πολλυ πιο δυνατα εκει τρελλενομε και τα παρακολλουθω,,
αλλα ωραιο ειναι που ανταλλαζουμε αποψεις και προτιμισεις πολυ το γουσταρω
Αυτό το πληκτρολόγιο που κολάει το κόμμα, κάτι μου θυμίζει...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
doctore
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η ζάντα.
Τη βλέπω στον ύπνο μου μόνο 7 μέρες τη βδομάδα
Γιατρέ πάντως δεν μας τα λες καλά, ή κοιμάσαι όταν είναι μέρα και ονειρεύεσαι πορσάκια ή βρίσκεσαι σε παραλήρημα όταν βλέπεις πορσάκια και δεν ξέρεις τι γράφεις :th_Laie_67-1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
doctore
έλα ντε, ποιον σου θυμίζει?? :whistle:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
doctore
Και το λλλλλλαμδα μην ξεχναμε :)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
fanisk
Η διαφορα ειναι οτι το ενα ειναι αμαξι και το αλλο τενεκες με ροδες. Και 50.000¤ να κανει το καζανακι του GTR τι να λεει? Uno turbo περναει 330, ε και τι?
Φανη θα ελεγα οτι εισαι υπερβολικος για το gt-r,οχι κ τενεκες...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nick bmwlover
Φανη θα ελεγα οτι εισαι υπερβολικος για το gt-r,οχι κ τενεκες...
Για τη συγκριση μεταξυ των 2 λεω Νικο, ποιοτικα. Το οτι το GTR παιρνει αλογα ή περναει GTO δεν σημαινει οτι ειναι και "πιο" αμαξι απο το GTO. Ειναι σαν τα Uno και τα AX που κυνηγανε στη παραλιακη BMW, Merc κ.α και λενε "πςςς τον περασα". Απο αλογα και στησιμο ισως να ειναι "καλυτερα", πιο.. αμαξι το uno απο τη Μerc ή BMW δεν ειναι.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...Fiorano8-1.jpghttps://0.tqn.com/d/cars/1/0/r/y/1/a...r_interior.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...Fiorano3-1.jpghttps://upload.wikimedia.org/wikiped...an_GT-R_01.JPG
-
σιγα τους τενεκεδες τα bmw και τα merc... ποιο uno να κατσει να ασχοληθει με αυτα?
εδω τρωγανε τα μ3 τα 46αρια σαν μπισκοτακια....δεν καταδεχονται πια να πατησουν καν...
εγω θα προτιμουσα τον ιαπωνικο τενεκε παντως απ την ιταλικη σαβουρα...
-
https://m.motortrend.com/roadtests/c..._s_comparison/ μιλάμε ίσως για τη κορυφή της αυτοκίνησης στον αιώνα μας βάζοντας και την τιμή απόδοση μέσα και δυνατότητες βελτίωσης
-
Θα έχουμε και σ´αυτή τη "σοδειά" έκδοση GT2RS ?
Τί θα γίνεται εκεί ;