...
Το θεμα ειναι που να το παω χωρις να ειναι προυποθεση να με γδαρουν
Δεχομεθα & πμ
:thnx:
Υγ. Οπελ κορσα μαυρο μεταλλικο
Printable View
...
Το θεμα ειναι που να το παω χωρις να ειναι προυποθεση να με γδαρουν
Δεχομεθα & πμ
:thnx:
Υγ. Οπελ κορσα μαυρο μεταλλικο
Νωρίς δεν είναι για γυάλισμα; Δεν άρκεί ένα καλό κέρωμα ανα 6μηνο;
Για τον σουέλ έχω ακούσει τα καλύτερα και εγώ εκεί θα το πήγαινα.
θα σου έστελνα π.μ. ΑΝ
1) μπορούσες να το αποχωριστείς γιά 1 βδομάδα :shok:
2) αν σε βόλευε η περιοχή Π. Ηράκλειο.
Μίλα με το Στεφ, είναι στο δρόμο σου και χρεώνει φιλικά :hystericalbs1:
(πλακιτσα)
Στεφ.-
Επειδη δεν εχω καθολου αποψη επι του θέματος.
Ποσο κοστιζει ενα γυαλισμα ?
(ναι καταλαβαινω πως εξαρταται απο την κατασταση του αυτοκινητου, αλλα ενα γκροσο μοτο που λενε ?
https://www.auto-star.gr/
πλατωνας,πολυ καλος!.για τιμες αυτοι θα σου πουν οτι εξαρταται την κατασταση,το χρωμα κ.λπ. οποτε πρεπει να πας απο εκει.
Έχει πάει κανείς σε αυτά? Δώστε ένα παράδειγμα τιμής? Δηλαδή το 1ο, το protection detail πόσο θα κάνει πάνω κάτω? Κανένα 150άρι?
Θεωρήστε νορμάλ κατάσταση αυτοκινήτου. Λίγο αράχνη, μερικούς επίμονους λεκέδες σε ζάντες κ 2-3 μικρογρατζουνιές στο βερνίκι. Το λέω αυτό για να μη μου πείτε "ανάλογα τη κατάσταση του αυτοκινήτου" :P :P
auto star και swell πολύ καλά μαγαζιά.
Ο χώρος είναι λίγο περίεργος και τελευταία έχουν κλείσει πολλοί-τους έχει αποβάλει η αγορά με αυτά που κάνανε.
Ο Στέφανος επίσης είναι καλός από ότι έχω καταλάβει, αν και ερασιτέχνης.
Δεν ξέρω βέβαια αν αναλαμβάνει δουλιές με αμοιβή κτλπ.
Ο Βασίλης εχει εναν πολυ οικονομικό και καλο στείλε του πμ ;)
Παιδιά ο Στεφ ασχολείται για την πλάκα του, άντε να γυαλίσει και το αμάξι κανενός κολλητού....δεν έχει στήσει μαγαζάκι....thumb
Ο Μιχάλης swell αν θυμάμαι καλά είχε ζητήσει όσο πήγαινε να αγοράσω αλοιφαδορο ,πλαστελινες, κεριά , αλοιφές ,σφουγγαρια, σαπουνια κλπ.
Δηλαδη κατι ανάμεσα σε 150-200
Και πάλι λέω ΑΝ θυμάμαι καλά.
Εγώ προτίμησα να τα αγοράσω και να χάσω αρκετές ώρες.
Ο Μιχάλης (swell) για ένα ibiza μου είχε πάρει 140¤.Πολύ καλός.(όχι όμως εφάμιλλος του Montsa αν είχες πάει)
Αν θυμάμαι καλα για αυτόν λέει ο Βασίλης : https://www.vrisko.gr/details/db1561...ειραιάς
Ο Μιχάλης (swell) είναι ο μοναδικός επαγγελματίας που μπορώ να του εμπιστευτώ τα αυτοκίνητά μου με τυφλά μάτια. Οι δουλειές του μιλούν από μόνες τους.
Το ότι εν μέσω κρίσης εξακολουθεί να πνίγεται στη δουλειά, αποδεικνύει αν μη τι άλλο την ποιότητά του ως επαγγελματία και ανθρώπου.
Σημειωτέον ότι σπάνια εκφράζομαι έτσι για επαγγελματία, και δη του χώρου του αυτοκινήτου,αλλά ο Μιχάλης έχει αποδείξει διαχρονικά ότι το αξίζει.
Αφου ο monsta εχει κλεισει το μαγαζι του,και πλεον δεν θα φανει σαν δυσφημιση,εχω να πω οτι δυσαρεστηθηκα πολυ με την δουλεια που εκανε στο mini της γυναικας μου....(κατω του μετριου δουλεια,υπερβολικα πολλα χρηματα και εννοειται χωρις αποδειξη)...τεσπα ηταν δικη μου επιλογη αλλα η γκρινια της γυναικας ειναι οτι χειροτερο...
και εγω εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τον μιχαλη αν και δεν τον εχω επισκεφθει,οποτε παρε μια προσφορα και κρινεις αναλογα
Υγ.αν σε καποιους δεν αρεσει το μηνυμα μου ας το σβησουν...εγω την αληθεια λεω!
Ρε δεν πάτε με τα καλά σας
Με βγάλατε να κάνω και γυαλίσματα!!! χαχαχα
Everget όχι πλύσιμο, ούτε για σφουγγαρόπανο δεν χρησιμοποιώ το Μ3 σου!!!
χαχαχα
Χωρίς πλάκα, πήγαινε στο Μιχάλη και θα βρεις την υγειά σου ή στον Πλάτωνα παρομοίως
Δεν υπήρξε ποτέ κανείς στη Αθήνα που να κάνει καλύτερη δουλειά από τους 2 ανωτέρω!
Θα σου έλεγα να μην κάνεις ερωτήσεις αυτου του στυλ γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να εκτιμήση την δουλειά που χρειάζεται το οποιοδήποτε αμάξι αν δεν το δει με τα μάτια του
Πήγαινε στους ανωτέρω επαγγελματίες και πες τους τι θες να κάνεις και θα σου δώσουν ανάλογως τιμές
Οι τιμές στο detailing παίζουν από 70 έως +1000 ανάλογα τι κάνεις πάντα και το τι διαθέτει η τσέπη σου...
Θα σας παρακαλουσα πολυ να ειμαστε λιγο προσεκτικοι σε αυτα που γραφουμε!!!
Ειδικα οταν μια επιχειρηση δεν υφισταται πια, θεωρω πως δεν υπαρχει λογος να την μνημονευουμε.....thumb
:thanks:
Πανε στον Πλατωνα.Ειναι φιλος και συνεργατης με τον δικο μου Detailer.Δες https://www.dazzle-car.gr/
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου
:thanks: αλλα..
Ο Monsta δεν εκραζε ο,τι Ελληνικο ηταν στραβο? Γιατι να μην εκφρασουν τα παραπονα τους οσοι δεν εμειναν ευχαριστημενοι απο τις υπηρεσιες του? Το οτι εκλεισε δεν σημαινει οτι πρεπει να μεινει στην ιστορια ως καλος, αν δεν ηταν. Ενδιαφερον το ποστ του Sheriff και του Harisp.
+1 συμφωνω με τον φανη.και ειδικα οταν μπαινει μεσα σε ενα φορουμ και δινει συμβουλες ενας (πρωην) επιχειρηματιας-ειδικος σε θεματα ντιτειλ πρεπει και να κρινεται.εγω δεν εχω δει ποτε δειγμα της δουλειας του αλλα οπως διαφημιζονται καποιοι ετσι πρεπει και να δυσφημιζονται,παντα μεσα στους ορους του φορουμ.
το νοημα του φορουμ ειναι να πληροφορουμε και να βοηθιομαστε πρωτα απολα...
για να μην παρεξηγηθώ...στον monsta 2 φορές πήγα και μάλιστα δεν του συστήθηκα σαν μέλος εδώ.
Ας σταματήσει εδώ αυτό, δεν μπορεί να απαντήσει και δεν είναι σωστό!!!
:thanks: :thanks: :thanks: