Αποφασισα τελικα να βαλω φιμε στο αμαξι μου και ειμαι αναμεσα σε 3M και LLumar.Θα ηθελα να μαθω ποια εταιρια ειναι καλυτερη και που κυμαινονται οι τιμες. :thanks:
Printable View
Αποφασισα τελικα να βαλω φιμε στο αμαξι μου και ειμαι αναμεσα σε 3M και LLumar.Θα ηθελα να μαθω ποια εταιρια ειναι καλυτερη και που κυμαινονται οι τιμες. :thanks:
Για εμενα εξισου καλες ειναι και οι δυο.Το βασικοτερο ειναι αυτος που
θα στις τοποθετησει.
βασιλη.....
εγω εχω global....δεν θελω να σε επηρεασω...θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες...ομως αυτο που ειπε πριν ο φιλος ειναι το πιο σωστο ...ο τοποθετης παιζει τον μεγαλυτερο ρολο!
ωστοσο για τιμες...εχουμε τον φιλο Μονστα που ασχολειτε μ αυτα κ θα ξερει να σου πει...!
Εχετε να μου προτεινετε καποιον εδω Αθηνα που να ειναι σιγουρο οτι θα γινει σωστη δουλεια...?
Φίλε μου εδώ:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=1517
Κάνε την ερώτησή σου και αποφασίζεις!
εγω τις εβαλα στην lummar λεωφορο κηφισου 72. αριστη τοποθετηση και πανω απο ολα επαγγελματιας. πολυ ευχαριστημενος. το μονο που μετανιωσα ηταν που δεν εβαλα την τριτη σκαλα τα πιο σκουρα δηλαδη
Δεν ξερω αν ειναι 1 κλικ πανω ή κατω, αλλα στη τελικη μεμβρανες ειναι ολες. Μη σε προβληματιζει αυτο, ολες καλες ειναι (3M-Llumar-Global κ.α) εκτος και αν πας σε καμια εντελως "κινεζικη" η οποια θα γινει μωβ στη 2η μερα.
Προσωπικα εβαλα Llumar λογω του οτι στο προηγουμενο αμαξι του πατερα μου βαλαμε 3M και χασαμε 1 απογευμα να βγαλουμε τα σηματακια 3M γυρω απο τα τζαμια..και ειναι αρκετα!
Με Llumar και Global δεν εχεις τετοιο θεμα, τις βαζεις και τελειωσες.
Οι τιμες λιγο-πολυ ιδιες ειναι.. κανα 200αρι χοντρα χοντρα νομιζω, δεν θυμαμαι ποσο εβαλα τις Llumar Alu Light μου γιατι παει καιρος.
κοιτα....εδω μεσα ειναι ο Μονστα κ δεν θυμαμαι αν ειναι αλλος...που χουν κανει προσφορα στα μελη μας....
γιατι δεν το τσεκαρεις?
Για να παρεις μια ιδεα.
Το compact μου ειναι Topaz Blau, με γκρι δερμα μεσα. Εβαλα τις Llumar Alu Light. Το βραδυ ειναι μια χαρα για τα γουστα μου, τη μερα θα ηθελα τα τζαμια λιγο πιο σκουρα ακομα.
Εδω μπορεις να δεις περιπου πως θα φαινεται η καθε μεμβρανη.
https://www.llumar.gr/virtualcar/main.htm
Αν ειχες μαυρο εσωτερικο θα ελεγα να βαλεις τη titanium, γιατι θα παραηταν μαυρα τα τζαμια. Με μπεζ βαλε την Alu Light.
θα ηταν καλο σε καποια σηνατιση να δεις του φανσικ το φιμε που εχει σαλονι ανηχτο και αυτος!
και να δεις τι σαρεσει π.χ το δικο μου το βλεπω πλεον πολυ σκουρο! και με μαυρο σαλονι κιολας που εχω το βραδυ σε σκοταδι πολυ δεν βλεπεις.. με τη 2τερη πιστευω εισαι κομλπε!!
Και οι τρείς εταιρείες είναι καλές, (η 3Μ απλά έχει το - με τα σηματάκια της που πρέπει να κάτσεις να τα βγάλεις) όπως είπες και συ το σημαντικότερο της υπόθεσης είναι η τοποθέτηση.
Η Global όπως και οι υπόλοιπες πλέον -νομίζω- δίνουν lifetime γραπτή εγγύηση.
Τα σηματάκια της 3Μ (έβαλα πριν ένα μήνα) είναι τρία σε κάθε μπροστινό τζάμι (οδηγού-συνοδηγού).Δεν ξέρω αν είναι πάντα έτσι,λιγότερα ή περισσότερα,απλά περιγράφω τη δική μου εμπειρία.
Eγω εχω βαλει την σειρα 3 της Madico.Αψογο αποτελεσμα με εγγυηση εφ'ορου ζωης και που καλη δουλεια
Παιδες ενδιαφερομαι να βαλω φιμε..Σκεφτομαι κυριως για 3ο σταδιο και ειχα ρωτησει πριν καιρο σε γνωστο μαγαζι, περι τα 270 για foliatec τα οποια ομως ηταν καθρευτης.
Υπαρχει κατι αντιστοιχο απο την Llumar?Αν ναι σε τι τιμες να υπολογιζω περιπου?
Οι επώνυμες μάρκες 3M-Global-llumar περιέχουν μέταλλο στην μεμβράνη ?
Λένε οτι το μέταλλο που περιέχουν οι μεμβράνες στην σύνθεσή τους επηρεάζει το σήμα των κινητών,των φορητών gps αλλα και το εξωτερικό ογκομετρικό που έχουν κάποιοι συναγερμοί.
Το έχει ψάξει κανείς ????
δε μου λετε λεβεντες το δικο μου car ειναι χρωμα ασημι (ε46) με μαυρα καθισματα και μαυρο ουρανο-κολονακια και επειδη σε μια εβδομαδα θα παω να το περασω φιμε η γνωμη σας θα με βοηθουσε πολυ, επειδη στο 36αρι που ειχα ηταν πολυ σκουρα δε φαινομουν καν μεσα και δε μου αρεσε, λοιπον τι μου προτεινετε????????? :thnx:
Πρώτο στάδιο γκρί και θα είσαι εντάξει.
κατι αλλο κανεις?????????
Εγώ θα πρότεινα 2ο στάδιο στα μπροστά και 3ο πίσω, ή 2ο σε όλο το αυτοκίνητο (εννοείται εκτός παρμπρίζ, για λόγους ασφαλείας κυρίως και επίσης γιατί θα σε γράφουν για το τίποτα και για να μη σκοτεινιάζει πολύ). Η δεύτερη επιλογή είναι πολύ νορμάλ από άποψη σκοτεινότητας, αλλά και η πρώτη, αφού τα μπροστινά τζάμια θα είναι 2ο στάδιο και θα φαίνεσαι μια χαρά απ'έξω.
Πάντως, δεν παύει να είναι παράνομο, αφού στα μπροστινά τζάμια επιτρέπονται ουσιαστικά μόνο οι σχεδόν αόρατες μεμβράνες, αλλά μέχρι στάδιο 2 δύσκολα κόβουν κλήση...
κατι αλλο παιδια? δε θελω να την πατησω παλι, καθε αποψη δεκτη:mpaks:
Βγάλε μια φωτογραφία το αμάξι σου απο το πλάι να στο κάνω photoshop να αποφασίσεις.
Κάνε τη φωτό attach εδώ και αύριο θα αναλάβω τα υπόλοιπα.
To κλασικό μαύρο εννοώ.
Eδώ και μια πρόχειρη εξομείωση για μεμβράνες της llumar. https://www.llumar.gr/virtualcar/main.htm. Οι titanium είναι στάδιο 2 και οι alu light 3.
το titanioum μου αρεσε πολυ φιλε:thumbsup: θα δω και 2-3 αλλες επιλογες και θα αποφασισω :thnx:
Είναι ίσως ό,τι καταλληλότερο ώστε να δείχνει όμορφα αισθητικά το αυτοκίνητο και παράλληλα να υπάρχει και πολύ καλή ορατότητα, τόσο για ασφάλεια όσο και για αποφυγή κλήσεων.
Σταμάτη, μέγα γκουρού του photoshop, αν μπορείς φτιάξε λίγο τις φωτογραφίες που σου δίνω, μια μπρος στάδιο 2 πίσω 3 και μια ολόκληρο 2, να πάρω κι εγώ μια γεύση, αν και κλίνω πιο πολύ προς την πρώτη εκδοχή. Φοβάμαι όμως μήπως φαίνεται μεγάλη διαφορά μπρος με πίσω και δεν είναι ωραίο.
Σου έχω δύο και χρησιμοποίησε όποια σου κάνει καλύτερα...
ps εξομοίωση είναι το σωστό, ας όψεται ο δαίμονας του τυπογραφείου...
Το βραδυ θα εισαι ετοιμος.
Καλες ειναι και αυτες.
Το βραδυ θα τις ποσταρω ολες μαζι.