https://www.autogreeknews.gr/article...ai-kai-episima
To αυτοκινητο τεραs φαινεται,εκ πρωτηs οψεωs.Η μουρη πολυ μου μοιζει για Χ6.Οσο για τιs ζαντεs τελειωσανε ολα τα αλλα σχεδια??Ρε τουs βοιδοκεφαλουs
Printable View
https://www.autogreeknews.gr/article...ai-kai-episima
To αυτοκινητο τεραs φαινεται,εκ πρωτηs οψεωs.Η μουρη πολυ μου μοιζει για Χ6.Οσο για τιs ζαντεs τελειωσανε ολα τα αλλα σχεδια??Ρε τουs βοιδοκεφαλουs
Μπροστά πολύ ωραίο, από το πλάι όμορφο με πολύ μικρό μπροστινό πρόβολο,
πίσω διαχύτης και φώτα αίσχος, ζάντα απαράδεκτη.
Το χρώμα εκπληκτικό :D
Προφιλ απο Α5, μπροστα καπο με πολλα περιτα. Μονο το πρηξιμο θα ηταν αρκετο, ζαντες εμετος, ντιφιουζερ - μπουκες ωραιο, μασκα υπερβολικη.
Κινητηρας ντουρμπο................
Οταν θα τρως την ψωλια απο τα 650 αλογα που θα ανεβαζει, δεν θα βλεπεις τη μουρη, αλλα μονο τον κωλο, οποτε δεν πειραζει.
Κατσε να το παρει καποιος πρωτα και μετα μιλαμε και για τη ψωλια...αλλα ακομα και να το παρει καποιος, μολις τραβηξω καμμια διπλα του με το lightweight, το πρωτο που θα σκεφτει, θα ειναι, το δικο μου γιατι δεν κανει ετσι???αφου και το δικο μου ///Μ ειναι.
Ποσα F10 ειδες στον ενα χρονο που κυκλοφορει? Ετσι και με αυτο. Στην ελλαδα αυτος που θα εχει να σκασει μια εκατοντριανταρα-σαρανταρα, θα το σκεφτει πολυ καλα για να αγορασει αυτη τη βαλουτα εναντι τρελων οχηματων που παιζουν στο καρ.
Θα σου τη φορεσει λαζογερμανος στη Χαλκιδικη με τσολ πινακιδα.
Περιμενω να το δω στις ρωσικες κοντρες.
Και μαλλον μονο εκει θα το δω, πουθενα αλλου.
Τι πάθατε με τις ζάντες όλοι? Νομίζω δεν διαφέρουν και πολύ απ τις Μ6. Ίσως επειδή παραφορέθηκαν ρεπλίκες σε ότι bmw τσουλάει και παραέγιναν σούπα. :th_Laie_67-1:
Τέσπα, μουντές οι φώτο, δεν δείχνουν και πολλά.
Το λαζοντοιτς θα ερθει. Με τι αμαξι θα φυγει δεν μας ειπες, μιας και τα τσακαλια θα ξερουν τρεις μηνες νωριτερα, μεχρι και ποιους κωλους θα μπανισει στις διακοπες του ο μερκελος...
Χαχαχαχαχα!!!
Χαχαχαχαχα...Να και η φωνη απο το πουθενα. Που εισαι χαμενη εσυ αγαπητη μου?
1. Εθεαθη Μ5 F10 με ελληνικες πινακιδες επιτελους.
2. Αυτο το Μ4 εμενα μου αρεσει παααααρα πολυ , απ ωπου και να το κοιταξεις ειναι τερας ετσι οπως ακριβως πρεπει να ειναι ενα Μ3 στην εποχη του. Ντουρμπο γαρ, αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιττα .
Έχω την εντύπωση οτι το M Division στέρεψε απο έμπνευση μετά το Μ3 Ε46... Πολύ τζιτζιλι μιτζιλι μου φαίνεται.... Μπορούσαν και καλύτερα.
Ενταξει τωρα μην τα ισσοπεδωνουμε ολα ρε σεις.
Μετα το Ε46 ηρθαν:
Βελτιωμενο σασι/πατωμα
Ελαφρυτερο μοτερ με δυο περισσοτερους κυλινδρους
Χρηση carbon
Πιο γρηγορο κιβωτιου διπλου συμπλεκτη
Καλυτερα φρενα οπως φαινεται στην Μ4 και ποιος ξερει τι αλλες βελτιωσεις θα δουμε.
Απο πλευρας ομορφιας, το σχημα της Ε46 ειναι διαχρονικο αλλα η Ε92 φαινεται πιο επιβλητικη και η Μ4 απλα ολοφρεσκη και κουκλαρα.
Εξελισσονται τα πραγματα. :-)
Sent from a mobile device
Οτι διαχυτες, σποιλερ, 20αρες ζάντες και καρμπον να βάλουν, εάν δεν φουσκώνουν τα πισω φτερα το αμάξι δεν προκειται να δείξει. Θα παραμείνει και αυτο στην κατηγορία των Μ3 Ε36 και Μ3 Ε9Χ - την κατηγορία των Μ3 που δεν ειναι σαν το Μ3 Ε30 και Μ3 Ε46.thumb
Αναθεωρω για τη μπροστινη μασκα, ειναι τελεια.
Το καπο ειναι για τον μπ.....ο
BMW : Αυτό είναι το Concept της νέας BMW M4 Coupe (FOTO+VIDEO)
Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες εικόνες της BMW M4 Coupe Concept, η οποία θα είναι σχεδόν ίδια με την έκδοση παραγωγής.
https://www.peritroxon.gr/index.php/...m4-coupe-video
Περα απ τον κινητηρα που ακομα δεν ξερουμε τι θα δειξει στο μελλον τι δουλεια εχουν κανει τα τσακαλια του ///M Division, περα απ τοο νουμερο 4 που κολησανε πο το θεωρω λιγο fail, οπως επισης και πως ειναι οδηγικά
μπορω να πω οτι μαρεσει αρκετα εως πολύ! Ειναι τουμπανο.! Θα το συνιθησουμε πιστεύω οτι θα πεσει πολυ βελτιωση στο συγκεκριμενο.
Tέρας το εργαλείο !!!!!
Δυστυχώς δεν θα δούμε πολλά στην Ελλάδα:thumbsdown:
Αν και ποτέ δεν ξέρεις οχι απο το car αλλά απο το autoscout24.de
Kαι σε αλλα αλλα χρωματα
https://f80.bimmerpost.com/forums/sh...d.php?t=877602
Δεν ξέρω για εσάς εγώ μετά από τις φωτογραφίες που είδα στο bimmerpost έχασα τον ύπνο μου...https://f80.bimmerpost.com/forums/sh...d.php?t=877447
αυτά τα ολίγα :original:
Πολυ ωραιο αυτοκινητο, αν και το κιτρινο ειναι εμετικο.
Eτσι λεγαμε το 2007 για τα Ε9Χ Μ3 . . .
Εχει υπερ αρκετα απο μια παλαμη στην Ελλαδα ομως . . .
Ετσι θα γινει και στο Μ4 αυτοι που αντεχουν που ειναι αρκετοι
αναμεσα μας θα κυκλοφορουν και με αυτο το πραμα !!!
Μου αρεσε παντως βεβαια αν του ριξεις μια bbs ch-r θα ειναι ακομη πιο
ομορφο !!!
Το 2007 ηταν αλλη χρονια, απο μια αλλη ελλαδα χρηστο, και τα μεταχειρισμενα κρατουσανε τιμη.
Οσο πουλησε η πενταρα, τοσο θα πουλησει και η τεσσαρα. Ασε που αν το 2007 το 92αρι εκανε κοντα στα 120κ, αυτο θα εχει 130-140κ. Πολλα τα λεφτα για ενα τετοιο αμαξι. Ανετα θα προτιμουσα ενα καλο γκαλαρντο, η ενα 430 τσιλικο και να μου μεινουν και λεφτα απο πανω...
Μην ξεχνάς Χρήστο ότι δεν είχε τεκμήριο τότε και το 2009 ΚΑΙ μειωμένο Τέλος ταξινόμησης.
Τώρα είναι λιιιιγο διαφορετικά τα πράγματα...
Είναι απίστευτα όμορφη!
Φανταστείτε τη στο estoril blue!
Εντάξει...
Sent from a mobile device
Τελικα εχουν σοβαρο θεμα με το χρωμα των παρουσιασεων οι ανθρωποι. Να σου θυμισω το ταριφαδικο εντελως αστειο κιτρινο το Μ3 Ε36 (κατα τα προτυπα του Ρουφ), το γελοιο βυσινι της Μ6 , το χρυσαφι της Μ4....ολα σε πληρη αντιθεση με το avusblau και silverstone των Μ5 Ε34-39, το πολυ ωραιο γκρι της Ε60 , το μπλε τησ F10 κ.ο.κ.....
Το κυριοτερο απ'ολα με τη σημερινη εποχη, δεν ειναι οι φοροι, ουτε το σημα. Σαφως και για αυτον που σκεφτεται ακομα και σημερα την αποκτηση ενος τετοιου αυτοκινητου, αυτα ειναι λεπτομερειες.
Η πραγματικη διαφορα τη σημερον ημερα με το 2007, ειναι η ευκολια αποκτησης του αυτοκινητου. Το 2007, πηγαινες με εισοδημα 20κ, και σου εδιναν το 20ετες για να κανεις τη πλακα σου. Στη χειροτερη, να σε εβαζαν να κουβαλησεις ακομα εναν γκαζμα, ιδιο με σενα (γιατι περι γκαζμα προκειτε οταν μιλαμε για ανθρωπο με τετοιο εισοδημα να οηγαινει και να χρεωνεται ετσι για ενα αμαξι), για να υπογραψει ως εγγυητης.
Σημερα χωρια το γεγονος οτι μετα απ'οτι επαθε το μισο ελλαδισταν απο τα προσωπικα ασκοπα χρεη δεν σκεφτεται την αγορα καποιου αυτοκινητου, οι ιδιες οι τραπεζες σημερα σου κουνανε απλα το μεσαιο δαχτυλο.
Προσωπικά ολα τα κίτρινα των Μ, δηλαδη το Phoenix και τα Dakar I και ΙΙ, τα βρίσκω πολυ ταιριαστά και σεξυ. Μην κοιτάς που εγω είμαι σοβαροφανης και το πήρα γκρι, στην πραγματικότητα πολυ θα γουσταρα ενα Laguna seca, ενα Imola ή ενα Phoenix M3....
....γιατι το γνωστό μας individual Dakar gelb M3 δεν ηταν πολυ ξεχωριστό και εξωτικό;;;
Νάσο, κοίτα την επόμενη φορά να αφήσεις τις σοβαροφάνειες στην άκρη,
και να πάρεις κάνα εξωτικό goelb !!! :thumbsup:
Δεν είναι τυχαίο που όλες οι παρουσιάσεις και όλες οι επίσημες αφίσες είναι
σ αυτό το χρώμα.
Κοιτούσα τις λεπτομέρειες στις φωτογραφίες που ανέβασε ο Αθηναίος.
Αυτό έτσι και αποφασίσει κανείς να το πλύνει μόνος του, 4 ώρες εξωτερικό,
δεν φτάνουν !
:thumbsup:
Στο 36αρι ομολογω οτι μου αρεσε πολυ, ασχετα που το πρασινο ηταν ο μεγαλος μου νταλγκας.
Η αληθεια παντως ειναι οτι το γκελμπ ειναι σημα κατατεθεν για ///Μ