Θελω smartphones
Θελω οθονη στις 4'' τουλαχιστον
Θελω να ειναι android
Κατηγορια τιμης απο 250-350...αντε 400 το πολυ
Με ενδιαφερουν περισσοτερο HTC και SAMSUNG
Τα φωτα σας παρακαλω.
:thnx:
Printable View
Θελω smartphones
Θελω οθονη στις 4'' τουλαχιστον
Θελω να ειναι android
Κατηγορια τιμης απο 250-350...αντε 400 το πολυ
Με ενδιαφερουν περισσοτερο HTC και SAMSUNG
Τα φωτα σας παρακαλω.
:thnx:
Αν είσαι νευρικός μην πάρεις σμαρτ φόουν. Πάρε τις παλιές καλές μπακατέλες.
Σ' ενδιαφέρει και κάτι σε μεταχειρισμένο η θες να το βγάλεις εσύ ο ίδιος από τη ζελατίνα?
Καλά, κράτησε το έναν χρόνο και έλα να μου πεις.
Θα θες να κάνεις μία κλήση, θα κολάει, θα σε καλούν θα βιάζεσαι, θα πας να το σηκώσεις να απαντήσεις, θα κολάει.
Οτι και να κάνεις, ακόμα και αν σβύσεις τις εφαρμογές που θα έχεις βάλει, θα κολάει.
Προσωπικά, είμαι στο παρα πέντε να το πετάξω και να πάρω κανα νόκια απ' τα παλιά.
Πήρα την προηγούμενη εβδομάδα από το εκπτωτικό site: kamthing.com το Samsung Galaxy S3 στα 350 ευρώ από 550 που έχει στο Πλαίσιο. Πολύ ωραίο κινητό, 4πύρηνο, με τεράστια οθόνη amoled. Το προτείνω!
Πάνο, αν θες έχω ένα συλλεκτικό Motorola Startak Cosmo.
Μπορείς να το δουλέψεις και χειροκίνητα το εργαΛίδη όπως τον παλιό καιρό που βολευόσουν με περιοδικό. :hystericalbs1:
Είχα κάνει factory restore χωρίς backup και η χαρά κράτησε 1 μήνα max. (και είχα τερματήσει τα άγκρι μπερντς, σΝιφ)
Το είχα και εγώ σε μπλε, πολύ ευαίσθητο, μόνο νόκια._
Να δώσω 500-600-700 για ένα τηλέφωνο; Not me.
Sorry για το offtopic αλλα ο κος δεν δέχεται pm!!!!
ποιο τηλ. έχεις? μήπως γεμίζει το partition της Internal storage?
Aν είναι αυτό το πρόβλημα μπορείς να μεταφέρεις τα πάντα στην Sd δημιουργώντας ένα ext2 partition.
Εγώ με το Blade, έτσι σώθηκα και έιχα μέσα 328 apps
Το έιχα και εγώ πολύ πλάκαΠαράθεση:
Ομοίως!!! Πρόσφατα πήρα δίκαρτο διπύρηνο, με 1gb ram και 8mp camera στα 174¤Παράθεση:
Να δώσω 500-600-700 για ένα τηλέφωνο; Not me.
Λοιπον μεχρι τωρα εχουμε...
htc one x....397 ευρω
calaxy s3.......?????
sony xperia sp 5303.....329 ευρω αυτο το ειδα και μου αρεσε.
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε :)
:shok:
Έχω το πρώτο defy (Ιανουάριο του 2011 το είχα πάρει).
07/08/13 θα σκάσω στους πυρήνες για φράπα, αν μπορείς έλα να μου τα κάνεις από κοντά, διότι με τα παραπάνω έχω τόση σχέση όση ο χαντές με την ορθογραφία.
Σε πειραζω Πανουλη, μην τσιμπας ;-)
το skroutz παντως τζιραρει περι τα 30 μυρια αν δεν κανω λαθος..
Εχω απο το Δεκεμβριο του 2012 το samsung note ii .Απλα το τηλεφωνο ειναι απο αλλον πλανητη σε OLA .Επειδη εχω δει και τα hi end που κυκλοφορουν τωρα.htc one, kai s4 ,xperia (σαφως πιο σβελτα) απλα οχι!!Μονο note ii .KAI ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΕΡΑΣ.
Απλως ειναι με windows θαρρω το note...
Πριν 15 μερες πηρα και γω.
2 ειναι οι επιλογες:
ειτε το samsung s3
ειτε το samsung s4 mini
(θα εβαζα και το μεγαλο s4 αλλα ειναι πολυ ακριβο)
Πηρα το s4mini διοτι ηθελα μικρο μεγεθος. Αριστο τηλεφωνο με φοβερες εφαρμογες (ιδιες με του S4 του μεγαλου).
Ουτε κολλαει, ουτε αργει ουτε τπτ. ΦΟΒΕΡΟ κινητο.
Οσο για τα μηλα, αστο καλυτερα, εχουν αρκετα ακριβότερα και εχουν μεινει πολυ πισω...
Η αγορα εγινε...htc.
Ευχαριστω για την βοηθεια.