Μαζί με τα υπόλοιπα μάλλον θέλω και δίσκο πλατό.
Το πεντάλ πιάνει από την μέση και πάνω.
Ξέρουμε κόστος; πάμε oem λύση η υπάρχουν και εναλλακτικές;
Printable View
Μαζί με τα υπόλοιπα μάλλον θέλω και δίσκο πλατό.
Το πεντάλ πιάνει από την μέση και πάνω.
Ξέρουμε κόστος; πάμε oem λύση η υπάρχουν και εναλλακτικές;
Τα ΟΕΜ είναι sachs ή luk...
Φυσικά και θα τα πάρεις από μαγαζί εκτός αντιπροσωπείας τα ίδια και θα είσαι μια χαρά!!
Για το Ε46 318ci μου είχαν κοστίσει 180¤ (luk) όλα μαζί (δίσκος, πλατό, ρουλεμάν δίχαλο κτλ κτλ)... στο 2.5-άρι σου θα είναι λογικά κανα 40¤ ακριβότερα... εργασία είχα δώσει 110¤..
Καλό..
σε Μ54β22 το πασχα εδωσα για LUK 170 χωρις τοποθετηση
Άρα εκεί παίζουμε για τα ανταλλακτικά.
Βλέπω όλοι μιλάτε για luk μήπως με μικρή διαφορά βρίσκουμε κάτι καλύτερο που θα αξίζει;
δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσεις λεφτα για κατι καλυτερο απο την στιγμη που μιλαμε για στοκ μοτερ ή εστω μικρης βελτιωσης.εχω αλλους 2 φιλους που φορανε την ιδια μαρκα (Ζ3 1.9-328 Ε36) και δεν εχουν κανενα προβλημα
ειναι τα sachs τα απλα που ναι τα ιδια με τα luk, υπαρχουν βεβαια κ τα sachs performance αλλα ειναι πανακριβα
205.000χλμ και ειχε ακομα ψωμι με ελαχιστο πατιναρισμα
Εγω εχω 250.000 και ακομα δεν πατιναρει. Εργοστασιακος ειναι, δεν αλλαχτηκε.
Σίγουρα παίζει ρόλο και ο τρόπος οδήγησης εγώ στο 36αρι άλλαξα δίσκο στις 80 κάτι χιλιάδες αλλά σΕ καθΕ στροφή συμπλεκταρα για νΑ παίξω με τΑ 118 ταπεινά άλογα που εβγαζε. Στο 46αρι άλλαξα στις 125 χιλιάδες όχι τόσο ότι πατινερε αλλά ακουγόταν ένας ενοχλητικός θορυβος γιαυτο τον άλλαξα. Κόστος 150 ευρώ luk και εργασία αλλά 100 και τώρα είναι παλι καινούριο το εργαλείο.
Σήμερα άλλαξα δίσκο - πλατό, διπλής μάζας όπως λένε, όχι ότι πατινάρει είχε ψωμί ακόμα αλλά όταν το πάταγα στο τέρμα έκανε ένα τρίξιμο. Όταν τι ανοίξαμε είχε σπάσει το μπιμπίκι που λένε, ένα πλαστικό που τερματίζει το δίχαλο όταν το αφήνεις. Έβαλα LUK με κόστος 180 ¤. Τα χιλιόμετρα που είχε ήταν 100.000... thumb
Έχεις π.μ.