-
Καινούργιο τελικό!!!!! Ε85
-
-
Μεγεια !
Τι γ@μ@τη αεροτομη ειναι αυτη ????
Ανεβασε καμια φωτο ολοκληρη την κ@λ@ρ@!!!
-
Πολύ ωραίο τελικό, καλορίζικο..! thumb
Το διπλό ασύμμετρο είναι ίσως το ομορφότερο τελικό για E46/Z4, ειδικά σε φαλτσοκομμένο κιόλας.
Περισσότερες πληροφορίες? Πού, πόσο, κλπ. :original:
-
πολυ ωραιο, μπραβο ! :cheers:
-
πρωτα επρεπε να αγορασεις το τελικο και μετα τη ζετα.....thumb
-
Αν σου αρέσει εσένα τότε εμείς περιττό είναι να απαντήσουμε....
Με'γειά...Με'γειά...
Έφτιαξε κατα πολύ το πίσω μέρος πλέον...Γέμισε....:thumbsup::thumbsup:
-
Αντε ρε επιτελους ! Καλα βαβουρατα χλμ thumb
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
BabisStinson
Πολύ ωραίο τελικό, καλορίζικο..! thumb
Το διπλό ασύμμετρο είναι ίσως το ομορφότερο τελικό για E46/Z4, ειδικά σε φαλτσοκομμένο κιόλας.
Περισσότερες πληροφορίες? Πού, πόσο, κλπ. :original:
Αρχηγέ, μου λέγανε οι πιο πολύ για Δανελάτο αλλά μου πέφτει μακριά να τρέχω περιστέρι οπότε πήγα στον Μαβροϊδάκο στην Άνω Γλυφάδα που είχα ακούσει πώς είναι εξίσου καλός.
Τελικό κ εργασία 80 ευρώ.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
kapamaru1
Αρχηγέ, μου λέγανε οι πιο πολύ για Δανελάτο αλλά μου πέφτει μακριά να τρέχω περιστέρι οπότε πήγα στον Μαβροϊδάκο στην Άνω Γλυφάδα που είχα ακούσει πώς είναι εξίσου καλός.
Τελικό κ εργασία 80 ευρώ.
Inox 304 ειναι? Μονο αποληξεις ε?
-
beautiful!!!:thumbsup:
με 'γεια!!!thumb
-
Ναι Φάνη. Ξενέρωσα ρε με το καζανάκι τελικά. Τσάμπα 100+ ευρώ θα ήταν. Δεν είχε νόημα για τα άλογα που είναι. Προτιμώ να τα τσοντάρω για ένα γυάλισμα-κέρωμα που θα κάνω λογικά την άλλη εβδομάδα.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
kapamaru1
Ναι Φάνη. Ξενέρωσα ρε με το καζανάκι τελικά. Τσάμπα 100+ ευρώ θα ήταν. Δεν είχε νόημα για τα άλογα που είναι. Προτιμώ να τα τσοντάρω για ένα γυάλισμα-κέρωμα που θα κάνω λογικά την άλλη εβδομάδα.
Ποσα ηθελε για καζανακι? Δεν παιρνεις αλογα, ,μερικα αχρηστα κιλα βγαζεις.
-
Δε θα κάνει 200-250 περίπου? Θες να ρωτήσω?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
kapamaru1
Δε θα κάνει 200-250 περίπου? Θες να ρωτήσω?
Νομιζα οτι ηξερες, οχι μη μπεις στο κοπο.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
fanisk
Ποσα ηθελε για καζανακι? Δεν παιρνεις αλογα, ,μερικα αχρηστα κιλα βγαζεις.
Φάνη στην Κόρινθο 2 τελικά που βάλανε σε Corsa και Ibiza φίλοι μου από 250 περίπου δώσανε...
-
Μεγειά, είναι πολύ όμορφο. Μόνο τις απολήξεις έβαλες, χωρίς καζανάκι; Κάνει παραπάνω θόρυβο από το εργοστασιακό;
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
giannis_compact
Μεγειά, είναι πολύ όμορφο. Μόνο τις απολήξεις έβαλες, χωρίς καζανάκι; Κάνει παραπάνω θόρυβο από το εργοστασιακό;
Το καζανακι του Ζ4 εχει θεσεις για 2 αποληξεις.
Ναι κανει εναν λιγο πιο μπασο ηχο με τις 2
Sent from my mobile
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
sharky
Το καζανακι του Ζ4 εχει θεσεις για 2 αποληξεις.
Ναι κανει εναν λιγο πιο μπασο ηχο με τις 2
Sent from my mobile
Να δες τωρα που ειμαι στο λαπτοπ και βρηκα την φωτο
https://www.bmwfans.gr/forum/
-
Πολυ ομορφο, μεγεια!
PS. Του kapamaru εννοω, του Κωστα δε μου αρεσει τοσο! :facepalm:
-
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα και σε πολύ καλή τιμή,μια χαζή ερώτηση όμως να κάνω??στο σημείο των κολλήσεων την πέρασες με χρώμα ή κάποιο άλλο υλικό?γιατί είναι πολύ εύκολο εκέι τώρα να σου σαπίσει η εξάτμιση.
-
Μου έβαψε το σημείο κολλήσεως & το καζανάκι με μαύρο σπρέι (το καζανάκι για ομορφιά λογικά αν κ είναι τόσο χαμηλά που δε φαίνεται). Κ επίσης έριξε κ στο εσωτερικό των εξατμίσεων.
Λογικά, όντας άσχετος από αμάξια θα το έκανε γι αυτόν το λόγο Νίκο. Αλλά δε κόβω κ τον λαιμό μου xD
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos320
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα και σε πολύ καλή τιμή,μια χαζή ερώτηση όμως να κάνω??στο σημείο των κολλήσεων την πέρασες με χρώμα ή κάποιο άλλο υλικό?γιατί είναι πολύ εύκολο εκέι τώρα να σου σαπίσει η εξάτμιση.
Εννοειται!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
kapamaru1
Μου έβαψε το σημείο κολλήσεως & το καζανάκι με μαύρο σπρέι (το καζανάκι για ομορφιά λογικά αν κ είναι τόσο χαμηλά που δε φαίνεται). Κ επίσης έριξε κ στο εσωτερικό των εξατμίσεων.
Λογικά, όντας άσχετος από αμάξια θα το έκανε γι αυτόν το λόγο Νίκο. Αλλά δε κόβω κ τον λαιμό μου xD
Σωστος
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Πολυ ομορφο, μεγεια!
PS. Του kapamaru εννοω, του Κωστα δε μου αρεσει τοσο! :facepalm:
Δεν ειχε τελειωσει ρε η δουλεια. Εβαλα τις φωτο να δειξω την 2πλη εξοδο
-
https://www.bmwfans.gr/forum/[/QUOTE]
Πάντως σε βλέπω sharky. Πας καρφωτός κ εσύ για ζάντα σαν κ εμένα :P Τα runflat περιμένω να χαλάσουν :th_Laie_67-1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
kapamaru1
Πάντως σε βλέπω sharky. Πας καρφωτός κ εσύ για ζάντα σαν κ εμένα :P Τα runflat περιμένω να χαλάσουν :th_Laie_67-1:
Μπα, σιγα μην αλλαξω ζαντες.
Γιατι για να αρχισει να τριζει?
Μια χαρα ειναι.