https://www.car.gr/parts/view/2600808/ εχει αγορασει κανεισ απο εδω? η τιμη για καστρολ εντζ 0-40 φαινεται πολυ καλη.
Printable View
https://www.car.gr/parts/view/2600808/ εχει αγορασει κανεισ απο εδω? η τιμη για καστρολ εντζ 0-40 φαινεται πολυ καλη.
Σώπα ρε συ μόνο τόσοοοοο??????? :shok::shok:
Αυτό βάζω κι εγώ στο cabrio με 13 € το λίτρο....
Μονο απο τον Γερμανο απο ebay εμπιστευομαι..
Εχω ακουσει για πολυ μουφα castrol & oem λαδια, ακομα και σε αντιπροσωπειες..
Γινεται ενας χαμος με τα λαδια..
Τι ποιότητας λάδια μπορεί να περιέχει ένα σφραγισμένο μπουκάλι και μάλιστα της Castrol???
Τελικά έχουμε κανένα νέο απο τα συγκεκριμένα λάδια????????
Βασιλη δεν θα το ρισκαρω . Εκτος αν βρεθει καποιος που να εχει δοκιμασει απο τον συγκεκριμενο
Δηλαδη;
δηλαδη θα ειναι κατωτερης ποιοτητας?
Προφανως! Ή τουλαχιστον δεν θα ειναι εγκεκριμενα για το συγκεκριμενο κινητηρα πχ LL04 ......τι να πω δεν ξερω! Εγω εδω και καιρο αγοραζω απο την tradewind μεσω ιντερνετ Castrol ( ενδεικτικα 4Λ 32.5 ευρω που στο Praktiker πχ εχουν 57 ευρω περιπου αν θυμαμαι καλα επειδη ετυχε να τα παρει το ματι μου)
δεν εχω παραπονο! Βασικα και νοθευμενα να ειναι δεν νομιζω να το καλαβω/καταλαβουμε αμεσα! Αν μετα απο καιρο παρουμε κανα κινητηρα χερι :drive: τοτε θα μπορω να πω με σιγουρια!
απο trade wind ψωνιζα και εγω και δεν ειχα παραπονο.δεν ειναι νοθευμενα
Δεν μπορω να πω περισσοτερα....οποιος θελει του στελνω π.μ
Mιχαλη στειλε μου πμ.
Τιποτα δεν αποκλειεται! Και χωρις χημικο ελεγχο δεν ξερεις τιποτα με το ματι!
Απλα το πιο συνηθες ειναι να μην ειναι αυτο που αναγραφεται ...πχ να αντι για castrol edge να σου εχει μεσα τα απλα! Αυτο νομιζω εννοει και ο φιλος Μιχαλης!
στειλε και σε εμενα ενα π.μ
Βαση παγκοσμιας νομοθεσιας τα τελευταια χρονια ολες οι βιομηχανιες λιπαντικων ειναι υποχρεωμενες να συλλεγουν πισω παλαια λιπαντικα ισον με το 70% της ετησιας παραγωγη τους.Αυτο το 70% κατι πρεπει να το κανουν,τι νομιζετε λοιπον οτι κανουν;;;
Εξου και τα τελευταια χρονια σε συσκευασιες που εγραφε συνθετικο-φουλ συνθετικο-100% συνθετικο,σε ορισμενες απο αυτες δεν γραφει τιποτα:whistle:
Βαση νομοθεσιας αν ενα λαδι ειναι πανω απο 75% μπορει να αναγραψει ο κατασκευαστης του την λεξη ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ.
προσοχη στις λεξεις....συνθετικης βασης-συνθετικης τεχνολογιας κλπ.Δεν ειναι συνθετικα.
Και λιγα....για την αγαπημενη μας CASTROL
-Θεωρειται η μεγαλυτερη εταιρεια λιπαντικων στον κοσμο
-Διαθετει τον μεγαλυτερο κεντρο ερευνας το R&D
-Το R&D βγαζει τις συνταγες κατωπιν εντολης ολων των κατασκευαστων.
τις κραταει 2 χρονια και μετα τις πουλαει σε οποιον ενδιαφερεται με βαση συμβασης πρωτη στην aral.
- Τα τελευταια 8 χρονια τα λαδια της Castrol τα φτιαχνει η bp
- Παιρνει προσθετα απο τις δυο μεγαλυτερες κατασκευαστριες basf και lubrisol
- Ο Μεγαλος ανταγωνιστης της ειναι η αμερικανικη Exon-Mobil
Μαικ στειλε ομαδικο Π.Μ σε ολους!!!
περιμενω...
Μιχάλη και εμένα...:thanks:
τι το θες βρε εσυ?????????
:hystericalbs1: :hystericalbs1:
Και σε μενα ενα παρακαλω. thumb
Αυτά τα magnatec τι σειρά είναι; καλύτερα ή χειρότερα από την edge σειρά;
https://www.trade-wind.gr/index.php?...mid=57&lang=el
Και σε μενα pm αν ειναι δυνατόν!!
Μιχαλη μεταξυ μομπιλ 1 0-40 και καστρολ edge 0-40,ποιο θα επελεγες και γιατι?
Ψάχνοντας στο ebay για να περάσει η ώρα μου παρατήρησα ότι τα 5 40 edge τα αναφέρει σαν Turbo diesel. Νομίζω ότι ο μηχανικός μου μου είχε βάλει oem 5w 40 είναι σωστό;
Προχθες βραδυ πηρα απο το Γερμανο τα κλασσικα 12 λιτρα λαδι, 85¤ (περιπου 7¤/λιτρο).
Σημερα το πρωι μου αναβει λαμπακι για λαδια, δεν εχω να συμπληρωσω και το μεσημερι εχω ταξιδι. Παω στο πρωτο βενζιναδικο, τα ιδια λαδια 22¤ το λιτρο. Το εβαλα και εφυγα, αφησα τις καταρες μου.
Ο βενζινας ειπε αν θελω να αλλαξω λαδια δεν χρεωνει εργασια, του ειπα ποσο πηρα τα λαδια που θα ερθουν και εμεινε ******ς. :th_Laie_67-1:
Αυτό θα πει γα@@@νε τον κοσμάκι.... και μετά λέει δεν έχομε δουλειά...
ναι ξέρω και εδώ που μένω μια απο τα ιδια ειναι..περιμένουν να σε βρουν στην ανάγκη να στον ακουμπήσουν... μήπως μπορείς να μου στείλεις λινκ απο το shop που θα πάρεις τα λάδια σου..?
όντως ειναι πολυ φθηνά αλλα μήπως δεν ειναι και τοσο γνήσια...εγω σε ενα συνεργείο φίλου μου που παω τα πληρώνω περίπου 11-13 ευρω καπου εκει νομιζω..αν ειναι ομως γνήσια συμφέρει τρελα...
Φανη ποιος σου ειπε οτι ο trade-wind δεν εχει καλης ποιοτητας λαδια?