Λοιπόν παιδιά καλησπέρα. Άυριο θα αλλάξω ελαστικά στο e36. Tι να βάλω? dunlop,brigestone,pirelli ή continental? Στο ε46 έχουμε continental ...:thanks::thanks:
Printable View
Λοιπόν παιδιά καλησπέρα. Άυριο θα αλλάξω ελαστικά στο e36. Tι να βάλω? dunlop,brigestone,pirelli ή continental? Στο ε46 έχουμε continental ...:thanks::thanks:
Conti SC5
Conti 3,4,5 ή dunlop ή μισλέν.
E, τι να βάλει;
Falken ?
Τα FK-452.
Value for money.
Για τα Pirelli Pzero μόνο καλά λόγια ακούω, όπως και για τα conti 4,5
Bridgestone Runflat φοράω και είμαι ικανοποιημένος αφού ζεσταθούν....κρύα, είναι κάπως...
To conti 4 ποιο ειναι ρε παιδια ?
Τα φοράνε τα Csi μόνο.
Σχήμα λόγου ρε σχυΛί, conti πρίμιουμ κόντακτ (όλα καλά είναι για το 36ρι), μισλέν και ντάνλοπ._
οπως εχω ξαναγραψει απο προσωπικη αποψη conti sport contact 5
Υ.Γ conti4 δεν υπαρχει..
Goodyear assimetric 2?
Και τα dunlop γλιστρανε, σημερα με βροχή σε κάθε στροφή έχανα τον κωλο, έχω τα sport 2000.
επειδη εχω και γω 36αρι και εχω δοκιμασει καμποσα απο επωνυμα , εχω κασταλαξει σε ps3.
Μαλακη γομα που σημαινει , οχι ιδιαιτερο ζεσταμα ,με πολυ καλο γκριπ ακομα και σε βρεγμενο ,αθορυβο και μπορεις να το κρατησεις για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα σε σχεση με αλλα.
Με σκληρο λαστιχο θελεις καλο ζεσταμα , θα εντυπωσιαστεις περισσοτερο αλλα θα κρατησει λιγοτερο.
Το πριν το ζεσταμα και η "ληξη" τους το καθιστουν το αυτοκινητο σκοτωστρα.
Παντα προσωπικη εκτιμηση.
Ti λες για Petlas???
Γιατι συζητατατε για λαστιχα που ειναι σαπουνι ; ; ;
Να επιλεγεται για ελαστικα που τα εχουν θυγατρικες αν θελετε πιο φθηνη λυση !!!
ΠΧ . . .Michelin-bf coodrich-kormoran
Continental-uniroyal-barum (barum) απιστευτα οικονομικο και καλο ελαστικο το εχω βαλει
σε αρκετα αυτοκινητα !!!
Απο τα Pirelli Pzero δεν ημουν και πολυ ικανοποιημενος, γλυστραγαν περισσοτερο απο το μεσο ορο...
Τα ΤΟΥΟ ηταν ωραια με καλα κρατηματα, οπως επισης και τα AVON, ιδιως σε βροχη.
Τα Michelin ειναι αδιαφορα (με την καλη εννοια... ). Οχι ασχημα, αλλα ουτε και κατι τρελο.
Προχτες εβαλα ενα ζευγαρι Bridgestone potenza ss001 μτχ, οπου θα εχω αποψη απο βδομαδα!!
Αυτα, σε 17αρα ζαντα παντα.
αν θες αντοχη dunlop αν θες κρατημα παρε τα brigestone
μπαρουμ πανω απο 10 ετη και στα 2 οχηματα....
Μηδεν προβλμ..
Και οικονομικα....
Fulda??
Το λαστιχο του ταξιτζη οπως λενε??
Για τι χρήση τα θέλεις κατά κύριο λόγο? Sport οδήγηση? Άνεση? Γιατί διαφορετικά προορίζονται για κάθε περίπτωση.
Αν έχεις R17 και πάνω ζάντες βάλε τα Conti Sport 5, αν σε ενδιαφέρει η sport οδήγηση. Σε 16" δεν βγαίνουν, μόνο τα CS2 (Αυτά έχω κι εγώ στο δικό μου).
Εγώ την επόμενη φορά μάλλον θα δοκιμάσω τα Michelin Pilot Sport 3.
Επίσης πολύ καλά σχόλια έχουν τα Potenza S001.
Αν σε ενδιαφέρει χαλαρή οδήγηση, άνεση και περισσότερο οικονομική οδήγηση:
Conti Premium Contact 5 ίσως είναι μια καλή επιλογή.
Eυχαριστω,μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος?Προχτες το ειχα σηκωμενο
το αμαξι και το τσεκαρα,οπως και τα λαστιχα και δεν εχουν δειξει καποιο σημαδι,ουτε καν γηρανσης,σιγουρα θα παιζει ρολο οτι ειναι γκαραζατο και δεν το τρωει ο ηλιος και η κακοκαιρια,αλλα μεχρι τωρα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο την αποδοση τους,και πολυ περισσοτερο απο το value for money τουςthumb
Τι δεν καταλαβαινεις ; ; ;
Το ελαστικο εχει ραφες εκει που αναγραφει τις διαστασεις την φιρμα κτλ . . .
Εσωτερικα σε πολλα αυτοκινητα ανοιξε !!!
Σε ενα nissan sx δεν αντεξαν ουτε 5μηνο χωρις πολυ πιεση ανοιξαν . . .
Παντα το φθηνο γινεται ακριβο οπως ολοι ξερουμε !!!
Λοιπόν παίδες τελικά έβαλα continental. Aυτό που είδα πως γράφει είναι conti premium contact 5. Eυχαριστώ όλους που κάτσατε και γράψατε ο καθένας αυτό που πίστευε και θεωρούσε καλύτερο. Όσο για το αυτοκίνητο δεν το ζορίζω και το πηγαίνω κανονικά χωρίς να το ζορίζω ,οπότε την θεωρώ φυσιολογική επιλογή. :drive::drive:
Ουπς έβαλα δυο φορές το ζορίζω και χαλάει την προταση.....:shok::shok: το κανα το θαύμα μου πάλι.:th_Laie_67-1:
Γνωρίζετε αν το goodyear asymetric 2 σε σχέση με conti 5p και michelin super sport είναι πιο σκληρό λάστιχο στα πλαϊνά;