Καλημέρες σε όλους!!
Πως θα μπορούσα να δω μόνος μου τι φρένα (Δαγκάνες - δίσκους ) φοράει το αμάξι μου πως μπορώ να μετρήσω διαστάσεις δίσκων πχ κλπ
Άντε για να μαθαίνω και τίποτα γιατί όλα στα κουτουρού τα κάνω..
Printable View
Καλημέρες σε όλους!!
Πως θα μπορούσα να δω μόνος μου τι φρένα (Δαγκάνες - δίσκους ) φοράει το αμάξι μου πως μπορώ να μετρήσω διαστάσεις δίσκων πχ κλπ
Άντε για να μαθαίνω και τίποτα γιατί όλα στα κουτουρού τα κάνω..
Τα μαμα δεν εχεις? Βαλε το vin σου στο https://bmwfans.info/parts/catalog/ .
είναι τα μαμά η όχι; δεν ξέρω γιατί το αμάξι το έχω πάρει μεταχ/σμο και γι αυτό θέλω να δω τι παίζει
Με το VIN το ξέρω αλλά έχει γίνει μετατροπή στο αμάξι άρα θα έχουν αλλαχτεί και αυτά λογικά.
btw τι μαρκα τακακια φοράει από μαμά το 6κύλινδρο 46αρι?
Για λέγε..
Απο 330
325x25 μπροστα
320x22 πισω
325i
300x22
294x19
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Ήθελα να δω γιατί πλησιάζει και ο καιρός για να αλλάξω πίσω τακάκια, πήρα
την BMW και τα OEM πάνε 95¤ μαζί με το καλώδιο μου είπαν τι άλλο καλύτερο μπορούμε να βάλουμε αντί αυτών υπάρχει κάτι;
και όχι με τρελό κόστος βέβαια.
95 ευρω για τακακια???? πολυ κλεψια μιλαμε ουτε 30 ευρω δεν εχουν τα texar ή τα ate. τον αισθητηρα δεν τον αλλαζεις αν δεν σ εχει αναψει το λαμπακι
95?????
Εβαλα στο δικο μου και στου αδερφου μου mintex και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! Ουτε σφυριγματα, ουτε γραντζουνιες και φρεναρουν μια χαρα!
Κοστος: 20 τα μπροστα 18 τα πισω!
για να θέλει αλλαγή το καλώδιο έπρεπε να σ ανάψει λαμπάκι αυτό στ εικόνα κ το κανεις reset μέσο διαγνωστικού δεν σβήνει μόνο του
https://tapatalk.com/mu/a6890aae-06fb-7bb0.jpg
όταν λες χάλια ο δίσκος δηλ τι έχει δόντι πόσα χιλιοστά περίπου είναι?
καλημέρα!!
ναι έχει δόντι κ αρκετά έντονο θα έλεγα πρέπει να είναι περίπου στα 2με 3 χιλιοστά.
αν τ δόντι είναι μέχρι 2 χιλιοστά κανε έναν οπτικό έλεγχο στα τακακια (τα πίσω τακακια μασ έχουν πολύ πάχος γιατί τα ίδια μπαίνουν στ ίδια δαγκάνα στ μη-αεριζομενους δίσκους στ 316 ) μπορεί να χουν ψωμί ακόμα κ άλλαξε τα όλα μαζί όταν έρθει η ώρα μπρος-πίσω με τα πάντα όλα ίδιας μάρκας κ ποιότητας