-
2 Συνημμένο(α)
Η φωτογραφια της ημερας Νο 5
-
2 Συνημμένο(α)
-
1 Συνημμένο(α)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Eleni
προσοχη με τα ντολαρς γιατι και μεις ετσι τα πεταγαμε τα 50ευρα και τωρα δεν εχουμε μαντηλι να σκουπισουμε τις μυξες μας.....
η κοπελα στη 2η φωτο που με κοιταει, θα ηθελα να τις δωσεις το σκαιπ μου να γνωριστουμε και να κανουμε διαδικτυακο καμακι....
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
-
Αμα δεν δεχτει να σου δωσω το δικο μου λουγκρα ;
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
chief
Αμα δεν δεχτει να σου δωσω το δικο μου λουγκρα ;
Αμα μου δωσεις το δικο σου θα την κανω μπλοκ...:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
ετσι και αλλιως τις γυναικες τις σιχαινομαι....
:mpaks:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
spar@
προσοχη με τα ντολαρς γιατι και μεις ετσι τα πεταγαμε τα 50ευρα και τωρα δεν εχουμε μαντηλι να σκουπισουμε τις μυξες μας.....
η κοπελα στη 2η φωτο που με κοιταει, θα ηθελα να τις δωσεις το σκαιπ μου να γνωριστουμε και να κανουμε διαδικτυακο καμακι....
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
50 ευρω....????:shok: εδω πετανε μονα.....:original:
η κοπελα ειναι Ελληνιδα !!! τελειωνε με το πτυχειο και τα λεμε.....!!!!:thumbsup:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Eleni
50 ευρω....????:shok: εδω πετανε μονα.....:original:
η κοπελα ειναι Ελληνιδα !!! τελειωνε με το πτυχειο και τα λεμε.....!!!!:thumbsup:
αμα ειναι και Ελληνιδα να μου την γνωρισεις.... να την παντρευτω μεσω σκαιπ να παρω πρασινη καρτα και να ρθω...
δεν θα την βαραω ουτε θα τις φωναζω.... θα εχει εναν ευτυχισμενο γαμο!!!!
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
spar@
αμα ειναι και Ελληνιδα να μου την γνωρισεις.... να την παντρευτω μεσω σκαιπ να παρω πρασινη καρτα και να ρθω...
δεν θα την βαραω ουτε θα τις φωναζω.... θα εχει εναν ευτυχισμενο γαμο!!!!
πες της οτι την αγαπαω...ποιανει....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
michalis 330
Ποιος ειναι ποιος;;;για αυτους που δεν ξερουνε...:original:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gant
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Azurius
Σωστός ο κύριος Γιώργος σε αυτό που λέει. Διοπτροφόρα Turbo Έχιδνα, πρώτος απο δεξιά με την μπλε μπλούζα και τις μαύρες διόπτρες. :hystericalbs1: :hystericalbs1:
o εταιρος εκ των δεξιων διοπτροφορος με γενια 3ημερων:original:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Azurius
Σωστός ο κύριος Γιώργος σε αυτό που λέει. Διοπτροφόρα Turbo Έχιδνα, πρώτος απο δεξιά με την μπλε μπλούζα και τις μαύρες διόπτρες. :hystericalbs1: :hystericalbs1:
:think:Χμμμ..ταιριαζει το νικ νειμ :th_Laie_67-1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
spar@
πες της οτι την αγαπαω...ποιανει....
........ ΕλληνοΑμερικανιδα ειναι ...οχι "Αμερικανακι" ....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Eleni
........ ΕλληνοΑμερικανιδα ειναι ...οχι "Αμερικανακι" ....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Τοτε πες της οτι την αγαπαει και οτι ειναι και πλουσιος...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Eleni
Αχ και να 'μουν ελευθερος, ομορφος και Ελληνοαμερικανος...
-
Το δεξι με το εμπριμε λεοπαρ το κοβω να ειναι φραγκατο.
Εκει πρεπει να επικεντρωθουμε.
Οταν η γυναικα σου εχει φραγκα μπορεις να βγαλεις καλη γκομενα.
Αμα η γυναικα σου ειναι ομορφη αλλα αφραγκη, τη βγαζει γκομενα αλλος και εσυ μενεις κερατας.
Καμμια γρια της διασπορας μπορουμε να βρουμε? Λεητ σεβεντις ερλι εητις και με αλτσαχϊμερ κατα προτιμηση?
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
-
κανεναν κιθαριστα θελετε???:thumbsup:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
aristent
κανεναν κιθαριστα θελετε???:thumbsup:
ανύπαντρο...:whistle:
:hystericalbs1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Μιχάλης
ανύπαντρο...:whistle:
:hystericalbs1:
για το γιο μου μιλαω βρε!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Τοτε πες της οτι την αγαπαει και οτι ειναι και πλουσιος...
εδω δεν ψαχνουν να βρουν πλουσιους γαμπρους..... αλλα καλα παιδια και φυσικα οχι τεμπεληδες....:original:....!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Eleni
εδω δεν ψαχνουν να βρουν πλουσιους γαμπρους..... αλλα καλα παιδια και φυσικα οχι τεμπεληδες....:original:....!!!!
από που είσαι Ελένη είπαμε!! :thumbsup:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Αχ και να 'μουν ελευθερος, ομορφος και Ελληνοαμερικανος...
ολες δεν θελουν Ελληνοαμερικανους..... αλλα Ελληνες....!!!!:original:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stamatis
Το δεξι με το εμπριμε λεοπαρ το κοβω να ειναι φραγκατο.
Εκει πρεπει να επικεντρωθουμε.
Οταν η γυναικα σου εχει φραγκα μπορεις να βγαλεις καλη γκομενα.
Αμα η γυναικα σου ειναι ομορφη αλλα αφραγκη, τη βγαζει γκομενα αλλος και εσυ μενεις κερατας.
Καμμια γρια της διασπορας μπορουμε να βρουμε? Λεητ σεβεντις ερλι εητις και με αλτσαχϊμερ κατα προτιμηση?
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
γενικα οι περισσοτεροι μεσα σε αυτο το μαγαζι ειναι φραγκατοι... υπολογισε ενα κανονικο φαγητο με ενα δυο ποτα το λιγοτερο $ 180 +....... το ατομο...... οποτε.....
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Eleni
ihrrrrrr commen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Eleni
στα λογια ειμαστε ακομα... θα γινει τπτ???
αν δεν θελει η κοπελα δεχομαι και προξενιο με τον τραγουδιστη, αρκει να βγει η πρασινη καρτα....:thumbsup:
-
1 Συνημμένο(α)
δειξε της ποσο πολυ ταιριαζουμε......
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
spar@
δειξε της ποσο πολυ ταιριαζουμε......
https://m.youtube.com/#/watch?v=i6p8...eature=related
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
hades7
τυπε μου την πεφτεις???? ή επειδη πηρα 2 κιλακια μου την λες?
-
Εγώ πάντως από πρώτο χέρι είχα διαπιστώσει πως ναι θέλουν έλληνες αλλά να είναι γιατροί η οδοντίατροι. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις αν ο υποψήφιος είναι μπάνικος αρκετά, το "γιατρός" το παραβλέπουν. :th_Laie_67-1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gant
Εγώ πάντως από πρώτο χέρι είχα διαπιστώσει πως ναι θέλουν έλληνες αλλά να είναι γιατροί η οδοντίατροι. ...
κι οι δικηγόροι έχουν μεγάλη πέραση εκεί
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gant
Εγώ πάντως από πρώτο χέρι είχα διαπιστώσει πως ναι θέλουν έλληνες αλλά να είναι γιατροί η οδοντίατροι. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις αν ο υποψήφιος είναι μπάνικος αρκετά, το "γιατρός" το παραβλέπουν. :th_Laie_67-1:
ενταξει και εγω "γιατρος" ειμαι.... ειμαι "γιατρος" του ερωτα, και μπανικος εεε...
μπορει να ειμαι 160 κιλα και 1,62 υψος, αλλα ειμαι μονοφρυδος...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Eleni
Που δηλωνουμε συμμετοχη? :original:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Skyline_IS
Που δηλωνουμε συμμετοχη? :original:
παιδια μακρυα απ την γυναικα μου....μην μας δειξουν αυριο στις ειδησεις των 20:00...
η κοπελιτσα εκλεισε...με γουσταρει την γουσταρω εδεσε το γλυκο... εχω ετοιμασει βαλιτσες ηδη....
βολευτειτε με τραγουδιστη, μπουζουκι 1ο, 2ο,3ο, με την λεοπαρδ, κλπ μακρυα απ την συζηγο....:th_Laie_67-1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
spar@
παιδια μακρυα απ την γυναικα μου....μην μας δειξουν αυριο στις ειδησεις των 20:00...
η κοπελιτσα εκλεισε...με γουσταρει την γουσταρω εδεσε το γλυκο... εχω ετοιμασει βαλιτσες ηδη....
βολευτειτε με τραγουδιστη, μπουζουκι 1ο, 2ο,3ο, με την λεοπαρδ, κλπ μακρυα απ την συζηγο....:th_Laie_67-1:
Δεν χαλαω σχεσεις !!
Βολευομαι και με καμια ξαδερφη :original:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gant
οι γιατροι και οι δικηγοροι εχουν την πρωτη θεση , μετα ερχονται αρχιτεκτονες , μηχανικοι, μετα χρηματιστες, ... αυτες ειναι οι αρχες απο τις οικογενειες
ελα που τα περισσοτερα κοριτσια απο ευκαταστατες οικογενειες εχουν κανει την επανασταση τους τα τελευταια χρονια, και οι γονεις προκειμενου να παντρευτουν τα παιδια τους Ελληνες δεχονται τις επιλογες τους...
-
1 Συνημμένο(α)
-
2 Συνημμένο(α)
-
3 Συνημμένο(α)
-
1 Συνημμένο(α)
Eτσι αντε ξεκινηστε το μπαζωμα να ερθουμε μετα να χτισουμε οι ωραιοι αντρες...thumb