Μπορει καποιος να μου πει τους λογους που ενεργοποιειται το safe mode? Επισης εχει τυχει σε καποιον να ενεργοποιηθει την ωρα που πιεζει το μοτερ?
Printable View
Μπορει καποιος να μου πει τους λογους που ενεργοποιειται το safe mode? Επισης εχει τυχει σε καποιον να ενεργοποιηθει την ωρα που πιεζει το μοτερ?
Κακή ποιότητα καυσίμου, ίσως? Κάποιο σφάλμα σε έναν από τους αισθητήρες που καθορίζουν τη σύσταση του μίγματος?
Safe mode, όχι, δεν μου έχει τύχει ποτέ.
:original:
εμενα μου εχει τυχη στο λαπτοπ...
σε αυτοκινητο οχι γιατι δεν εχω αυτοκινητο!
Δεν το ειχα σκεφτει αυτο και μαλιστα τοτε ειχα βαλει βενζινη σε εναν βλακα και το αμαξι δεν πηγαινε και εκαιγε με πολυ γρηγορους ρυθμους..Τοτε μαλλον απο αυτο θα ηταν ευχαριστω
Στο 46αρι οταν ηταν λιγο στα καλα του πρι ντα παιξει το μοτερ..Μου αναψε το λαμπακι του μοτερ και δεν με αφηνε να περασω τα 80 ή 100 αν θυμαμαι καλα και στροφαρε μεχρι τις 3 και κατι
Κανονικά νομίζω ότι στη λειτουργία safe mode έχεις περιορισμένη δύναμη, τουλάχιστον έτσι είναι στο όπελ κόμπο που έχουμε (δηλ κληδώνει η τρουμπίνα), στο check engine δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, απλά λόγο κακής ποιότητας καυσίμου πάει σαν τρακτέρ αλλιώς θα είναι κάτι άλλο...!!
edit: με πρόλαβε ο πορτιέρης
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Ειχα κανει κατεβασμα απο πεμπτη τριτη, μολις στροφαρε το μοτερ και το παταγα αυτο ηταν ψοφιο και επεφταν τα χιλιομετρα η ανταποκριση στο γκαζι ηταν μηδαμινη και μετα απο 5-10σεκ εφτιαξε καπως..Ε μετα του συμπληρωσα κιαλη βεζνινη και ηταν οκ..Αλλα το λαμπακι του κινητηρα εμεινε αναμενο
Α! Καρφωσε βαλβιδες δλδ?
Για αυτο το θεμα δεν το πηγα συνεργειο γιατι δουλευε κανονικα μετα... Υπεθεσα οτι απλως θα εμεινε η προσωρινη βλαβη μεσα στον εγκεφαλο και απλως πρεπει να την σβησουν απ το διαγωνστικο
Οταν κουμπωσες την τριτη... Ποσο ανεβηκαν οι στροφες?
Ειδες? Με τι χλμ ησουν?
Λιγο πανω απο 100 πηγαινα με πεμπτη και λιγες στροφες και με κ@βλ@ντιζε ενα clk απο πισω και εκανα το κατεβασμα σε τριτη, αν θυμαμαι καλα πρεπει να γυρισε 5χιλιαρικα μολις μπηκε η τριτη
Ο ghost εννοεί όπως είσαι στον κόφτη, αντί να βάλεις την αμέσως μεγαλύτερη σχέση στο κιβώτιο, να βάλεις την αμέσως μικρότερη (πχ, σε αλλαγή από 3η σε 4η, να βάλεις κατα λάθος 2α), οπότε αμολώντας το συμπλέκτη, το μοτέρ χτυπάει 9αρες, και παίρνεις τις βαλβίδες στο χέρι.
Αυτό, προφανώς, δε στρώνει μετά από λίγη ώρα. Αντίθετα σταματάς στην άκρη του δρόμου, κατεβάζεις μερικά καντήλια να ξεθυμάνεις, και παίρνεις τηλέφωνο την οδική.
:original:
Α τοτε οκ φιλε μου δεν σε επιασα..Οχι εμενα παντως δεν κοφτιασε καν
Ρεταριστο και φουμαριστο χαχαχααχαχ
μου εχει τυχει στο 39αρι.......λιγο πρωτου ''λαλησει'' το steptronic!!!
Και το αν και πόσες (βαλβίδες) θα καρφώσει από τι εξαρτάται? Από τις στροφές στις οποίες θα αναγκάσεις (με το αμόλημα του συμπλέκτη) να γυρίσει το μοτέρ?
Δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτάω :original:
Το ανώνυμο παράδειγμα που έφερα, ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό. ;)
Μου το έκανε εμένα, σταμάτησα στην άκρη το έσβησα για ένα πεντάλεπτο και όταν ξαναπήρε ήταν μια χαρά. Ηταν από κακό καύσιμο...thumb
Με το clk τι εγινε τελικα???
https://www.youtube.com/watch?v=Oewhp784T8c :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Μια και δυο;;;;; Έχω σιχαθεί να το βλέπω το έργο. Οτιδήποτε θεωρήσει ο εγκέφαλος σαν απειλή για το μοτέρ, (είτε κάποια αστοχία, είτε κάποια βλάβη, είτε ακόμη κάποιο εσφαλμένο σήμα) τότε αυτομάτως για να προστατευθεί μπαίνει σε αυτήν την κατάσταση μειωμένων επιδόσεων (που θεωρούνται ασφαλείς) με σκοπό την αποφυγή μεγαλύτερης ζημιάς. thumb
Το δικο μου τις τελευταιες μερες δυσκολευεται να παρει μπρος, με το που παρει ακουγεται ενας μακροσυρτος μεταλλικος και το λαμπακι μηχανης ειναι συνεχως αναμμενο.
Εβαλα πετρελαιο για οικονομια την προηγουμενη βδομαδα, λετε να φταιει αυτο?
Azurius turbισιος και δεν συμαζευεσαι? Ωραιος