η συνεχεια εδω.
Printable View
η συνεχεια εδω.
και για να το αναλυσω παιρετερω, εχουμε καποια κουσουρια σαν λαος, πολλα....
ειμαστε πολυ "ζωα"...
Δεν με ενδιαφερει να εχω μισος για τα "ζωα" που βλεπω γυρω μου καθημερινα ειτε ειναι συνδικαλιστες, ειτε ειναι φοροφυγαδες ειτε ειναι οτιδηποτε....
το 80% των Ελληνων αν τους δινοταν η ευκαιρια να γινουν τρωκτικα θα το εκαναν, το αλλο 20% ειναι τα ατομα που εχουν ηθος!
Δεν με ενδιαφερει να αλλαξω την νοοτροπια των Ελληνων, και δεν αλλαζει γιατι θελουμε βουρδουλα!
Με ενδιαφερει να αλλαξω το 0,2-0,3% που ειναι "πουθεναδες" βρισκονται εκει που ειναι απο μας...και δημιουργουν καθημερινα τρωκτικα!
ρε σπάρα...η κατάσταση δεν αλλάζει αγόρι μου. μοναδική ευκαιρία για ν'αλλάξει, είναι η ολική καταστροφή. τότε μόνο, όταν καταλάβουν ότι τελείωσε η μαρμίτα θα μας αφήσουν στην υσηχία μας όλοι αυτοί οι γκασμάδες.
μετά απο 5 χρόνια συνεχόμενης πανελλαδικής ξευτίλας σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν υπάρχει ούτε ενας που να θέλει ν'ανέβει στην εξουσία για ν'αλλάξει τα πράγματα.
το απέδειξαν όλοι τους. απο τον καραμ...στον γαπ, στον αντωνάκη. τα ίδια σκατά όλοι τους.
να πιάσουμε και τους άλλους? κλαμένο, παπαρήγα άλεξ και σια, άστο...το απόλυτο μηδέν.
ωραίες είναι οι κουβέντες του στυλ ότι πρέπει ν'αλλάξουμε κτλ κτλ, αλλά ΔΕΝ.
είμαστε τέτοια σκατοράτσα, που θέλουμε κάποιον απο πάνω μας, να μας έχει με τον βούρδουλα.
βασικά καληνύχτες...
γενικα σαν λαος θελουμε απο πανω μας καποιον να μας φοβιζει για να φερομαστε οπως πρεπει....
οπου υπαρχει χαλαροτητα μπορουμε να τα καταστρεψουμε ολα!
Δεν χρειαζεται να φτασουμε στο κρατος και στην πολιτικη!
Μπορουμε απλα να δουμε τι γινεται γυρω μας σε αφυλαχτους δημοσιους χωρους σε δρομους, κλπ!
Στο Μετρο π.χ που εχει παντου καμερες και φυλαξη ειμαστε Κυριοι και Κυριες...
Ετσι ειναι η λογικη μας....
Εγω δεν θελω να αλλαξω τον διπλανο μου, γιατι δεν με ενδιαφερει...Θελω να υπαρχει ενα Κρατος που θα κοβει τον κ@λο σε οποιοδηποτε παρανομει!
εκει οχι μονο δεν θα υπαρχουν τρωκτικα....
Να πω και κάτι άλλο. Τι επιλογές έχουμε για να ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές; Εγώ πιστεύω καμμία. Γιατί όσοι μπαίνουν στη Βουλή και σωστοί να είναι στο τέλος με κάποιο τρόπο αφομοιώνονται. Πέρα από τις διαφωνίες που βγάζουν προς τα έξω, κατά βάθος όλοι μαζί είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν έχω επιλογή.
στον κηπο μου εχω μερικα δεντρα.
καποια απο αυτα ειχαν πιασει κισσο μεχρι πανω.
τα εβλεπα και δεν με ενοχλουσαν, αντιθετα ηταν ομορφα και φουντωτα.
ηξερα βεβαια οτι καποια στιγμη ο κισσος θα τα ξερανει αλλα αφηνα τον καθαρισμο του για αργοτερα.
καποια στιγμη καποιο δεντρο απο αυτα επεσε πανω στο σπιτι.
ευτυχως δεν εκανε ζημια.
ηταν ολο σαπιο απο μεσα, μιλαμε για δεντρο πανω απο 3 οροφους.
αποφασισα να καθαρισω και τα υπολοιπα.
δεν φανσταζεστε ποσο δυσκολο ειναι να ξεκολησει ο κισσος πανω απο το δεντρο, κυριολεκτικα δεν φευγει με τιποτα, οι ριζες μενουν πανω στον κορμο.
τελικα ξεριζωσα τα παρασιτα, αλλα τα μισα δεντρα ηταν σαπια και ετοιμοροπα.
αναγκαστηκα να τα κοψω γιατι μπορει να εκαναν ζημια, ή να επεφταν πανω σε ανθρωπους και να ειχαμε ατυχημα.
τελικη αποτιμηση, τα δεντρα που κοπηκαν θελουν πανω 40-50 χρονια για να ξαναγινουν στο ιδιο μεγεθος.
ποιος φταιει?
εγω που αφησα τον κισσο να τα πνιξει και δεν τον εβγαλα εγκαιρως.
μου έγραφε ο αδερφός μου (ο οποίος φιλοξενείται στην Ιταλία από ένα συνεργάτη), για το πόσο όμορφα είναι στην πόλη που είναι , πόσο έχουν διατηρήσει τα παλιά τους κτήρια, πόσο όμορφο είναι που μέσα σε κτήρια 1000 ετών στεγάζονται δήμοι, σπίτια, έχουν τοίχος... έχουν κράτήσει/κάνει ξύλινη γέφυρα για το ποτάμι κλπ κλπ , κράτησαν την ιστορία τους σε μέρη που δεν είναι καν τουριστικά, σεβάστηκαν την ιστορία τους....
που πάμε εμείς;;;
χάσαμε το τρένο.
Αντί να δουλέψουμε τα 30 αυτά χρόνια, διαλέξαμε την εύκολη λύση της φούσκας.... τώρα είμαστε 100 χρόνια πίσω.
Και στην Ιταλία έχουν προβλήματα, και εκεί ψηφίζουν όποιον τους τάξει ότι θα συνεχίσουν να είναι βολεμένοι.... είναι όμως και παγκόσμια βιομηχανική δύναμη.... εμείς ;;;
σε 2-3 χρονακια θα δεις και μεις Βιομηχανια που θα εχουμε.....
θα δουλευω το πρωι στη Νike να φτιαχνω σπορτεξακια και το βραδυ στην ΚΙΛ θα ραβω το δερματινο τιμονι στο νεο πικλαντο!!!
και καθε μηνα θα συγκεντρωνω το εξωφρενικο ποσο των 400ευρο....
θα εχω και φιατ ουνο 1000αρι φαιερ 15ο χερι αψογο!!!!
Ενταξει ψιλο ατυχες το παραδειγμα..θες να συζητησουμε για την Νοτιο Ιταλια και την ζωη εκει?
Εχει αλλα "βαρη" η γειτονικη χωρα και βασικα τον μεγαλο βραχνα των "οικογενειων" κατα τα αλλα ανεργια και υπερχρεωμενο κρατος εχει καταφερει να φτιαξει με τοσο δυναμικο παραγωγικο υποβαθρο.
ατυχές...
μπορούμε να κατηγορήσουμε και αυτούς
επίσης μπορούμε να κρατήσουμε τα αρνητικά τους και να κοιμόμαστε ευχαριστημένοι. ....
σε κάποια είμαστε ούνα φάτσα ούνα ράτσα... ε ας έχουμε το μυαλό να ξεχωρίσουμε, να κρατήσουμε και να αντιγράψουμε ίσως αυτά που αξίζουν...
Πριν μερικές μέρες εδώ στην Πάτρα πέθανε ένας άνθρωπος, γιατί κάποιος είχε παρκάρει παράνομα στην είσοδο του πεζόδρομου στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μπει το ασθενοφόρο στον πεζόδρομο και να τον παραλάβει. Τελικά χάθηκε πολύτιμος χρόνος και ο άνθρωπος αυτός δεν τα κατάφερε. Την επόμενη μέρα, το δημοτικό συμβούλιο έκανε αυτοψία στο συγκεκριμένο σημείο, κάνοντας σύσταση σε κάποιον άλλο οδηγό, που είχε παρκάρει παράνομα στο ίδιο σημείο, για την επικινδυνότητα της πράξης του. Το αποτέλεσμα? Κόντεψε να πλακώσει στο ξύλο το δήμαρχο γιατί "του την είπε".
Ε, εκεί πάμε...
Συμφωνούμε σε αρκετά πράγματα, αλλά διαφωνούμε σε ένα βασικό: Την ανάγκη του να φτάσουμε στο μηδέν για να ξεκινήσουμε απ' την αρχή.
Δεν μπορώ και δεν θέλω να το καταλάβω. Δεν θα μπω σε λεπτομέριες (γιατί είναι 4 παρα δέκα), αλλά από τη δική μου οπτική, αυτό που βλέπω είναι το εξής:
Σαν νέος μηχανικος για τον οποιοδήποτε λόγο που δεν αφορά αυτό το επιχείρημα, προσπαθώ να μπω στην αγορά εργασίας, μια αγορά που στην καλύτερη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα κακό ανέκδοτο. Στη χειρότερη, εφιάλτης. Ναι, θα παλέψω, ναι προφανώς θα προσπαθήσω να βρω/χρησιμοποιήσω/υλοποιήσω/"πουλήσω" κάτι διαφορετικό απ' όσους συναδέλφους δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο, αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αντί να παλέψω με όποιον τρόπο μπορώ να σταθώ στα πόδια μου και να κάνω κάτι αξιόλογο, θα πρέπει να περιμένω να καταστραφεί στο σύστημα μας, ώστε να αλλάξει μορφή/λειτουργία, μήπως και έλθει η κάθαρση.
Άλλωστε ποιος μου εγγυάται ότι όταν θα έρθει η ώρα το σύστημα να αναγεννηθεί από τις στάχτες του, δεν θα στελεχωθεί πάλι από τα ίδια πρόσωπα, τα τρωκτικά αν θες, αντί των άξιων?
:original:
Δεν ειμαι προαγωγος φιλαρακι.
Το χω κανει και αυτο για συμπληρωμα εισοδηματος, αλλα κομμενα τα μπερεκετια:hystericalbs1::hystericalbs1:
(αναθεμα αν κτλβς)
στη δικια μου δουλεια, εχω πελατες που ζητανε ποιοτητα. τα πραγματα αληθεια εχουν αλλαξει. ειναι τεραστια δυναμη.
παντως για να δειτε ποσο μπουφοι ειμαστε, εχουμε χωρες σαν την τουρκια, βουλγαρια και ρουμανια διπλα μας και η κυβερνηση πουλαει νταηλικι και βαζει τη θηλεια στο λαιμο ολων των ελ. επαγγελματιων.
χωρα συνταξιουχων θα καταντησει η ελλαδα
@@ ευρωπαίοι είμασταν τότε, @@ είμαστε και τώρα. νεάτερνταλ είμαστε, με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας.
στάθη...οκ. πολύ ωραίο παράδειγμα τα δέντρα, αλλά τα δέντρα του σπιτιού σου είναι άμεσα συνδεδεμένα με σένα, όπως επίσεις και το γεγονός είναι στο σπίτι σου και τα κάνεις ότι θες...
τι γίνεται στην περίπτωση που τα δέντρα είναι έξω απο τις αυλές 10 σπιτιών, είναι έτοιμα να πέσουν, και ο μόνος που καταλαβαίνει ότι πρέπει να πληρωθεί κάποιος για να τα καθαρίσει είσαι εσύ ενώ όλοι οι άλλοι αδιαφορού???
στο τέλος, κάνεις ή δεν κάνεις τον μλκ να πληρώσεις εσύ το μάρμαρο, με είτε πληρώνοντας έναν μάστορα, είτε με το να ανέβεις εσύ ο ίδιος???
στο σπίτι του ο καθένας είναι νυκοκοίρης, και το αποτέλεσμα φαίνεται για το πόσο νυκοκοίρης είναι τελικά. το πρόβλημα όμως, είναι έξω απο το σπίτι μας, δυστηχώς, όπου εκεί είμαστε τελείως αδύναμοι...
ΞΥΠΝΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΞΥΠΝΑ !!!!!!
Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ ΔΕΝ ανήκουν στους εργαζόμενους που τα οδηγούν και τα συντηρούν, ΑΛΛΑ στον Ελληνικό λαό που τα έχει πληρώσει.
Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να κινηθούν ΑΜΕΣΑ !!!!! Οδηγοί με επαγγελματικά διπλώματα και μηχανικοί άνεργοι υπάρχουν πολλοί !!!!!!
"HELLO McFLY, ANYBODY HOME????????"
https://25.media.tumblr.com/tumblr_m...how2o1_500.gif
Παράθεση:
Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ και προαστιακό μέχρι την Τρίτη
Την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων σε λεωφορεία, τρόλεϊ, προαστιακό και τρένα του ΟΣΕ, όπως αυτές είχαν προαναγγελθεί, αποφάσισαν σήμερα οι εργαζόμενοι όλων των σωματείων των μέσων μαζικής μεταφοράς μετά από μια μαραθώνια σύσκεψη, στα γραφεία της πρώην ΕΘΕΛ, στην περιοχή του Ρέντη.
Έτσι, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα είναι ακινητοποιημένα έως και την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, όπως είχαν αποφασίσει οι εργαζόμενοι στις Οδικές συγκοινωνίες (ΟΣΥ), ενώ τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος δεν θα λειτουργούν έως και τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου. Επιπλέον, λόγω των κινητοποιήσεων στα τρένα, δεν θα πραγματοποιείται η διέλευση των συρμών του μετρό στο τμήμα «Δουκίσσης Πλακεντίας» - «Αεροδρόμιο» έως και τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου.
Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ λειτουργούν κανονικά ενώ οι εργαζόμενοι στο μετρό έχουν προσφύγει στο ΣτΕ κατά της απόφασης της κυβέρνησης για το μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης.
Η σημερινή συνεδρίαση έγινε σε κλίμα έντασης, καθώς πολλοί επέρριψαν ευθύνες σε συνδικαλιστές του μετρό για τους χειρισμούς τους στο θέμα. Πάντως, οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς ενώνουν τις δυνάμεις τους για την άρση της επίταξης στα μέσα σταθερής τροχιάς και συνεχίζουν να διεκδικούν συλλογικές συμβάσεις εργασίας, οι οποίες θα αναγνωρίζουν τις εργασιακές τους ιδιαιτερότητες και όχι εξαίρεση από το ενιαίο μισθολόγιο.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ , ο πρόεδρος του σωματείου τεχνικών και εργαζομένων ΟΑΣΑ - ΟΣΥ Απ. Ραυτόπουλος «πρέπει άμεσα, σήμερα να ξεκινήσει ένας πραγματικός και ειλικρινής διάλογος με την κυβέρνηση χωρίς προαπαιτούμενα, για την υπογραφή νέας επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Η τυφλή σύγκρουση δεν οδηγεί πουθενά».
η Τουρκία έχει πολύ σοβαρή βιομηχανική δραστηριότητα για τα ευρωπαικά δεδομένα.
Μιλάμε για εργοστάσια-πόλεις. Π.χ., πίσω απο τη Σμύρνη υπάρχει το λεγόμενο VESTEL city όπου παράγονται εκατομμύρια ηλεκτρικών οικιακών συσκευών ετησίως, για πολλές "επώνυμες" -παραδοσιακά ευρωπαικές μπράντες με ποιότητα υψηλών ευρωπαικών προδιαγραφών (εμφανώς καλύτερα απο τα "καλά" κινέζικα).
Αλλά... στην Τουρκία μεσαία τάξη σχεδόν δεν υπάρχει... :whistle:
ΑΝ ο Σαμαράς ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ τους ΝΟΜΟΥΣ θα γίνει ο ΗΡΩΑΣ του λαού.
....και μετά ξύπνησα.
εχουμε επιλογη ομως να ανεβασουμε καποιους εκτος απο αυτους.αυτο ομως δεν βολευει καποιους που λενε ...ε καλυτερα μαυτους και πεντε στο χερι παρα με νεους σε νοοτροπια που μπορει να τα αλλαξουν ολα.:whistle:
ψηφισα πειρατες.εκτος βουλης.πολιτες υποψηφιοι που προηλθαν απο διαφορετικες ιδεολογιες και συγκλινουν προς ενα νεο τροπο διακυβερνησης με την συμετοχη του λαου.εσενα.δοκιμασε να ξεφυγεις απο το τρυπακι που σε εχουν βαλει και σε κανουν μπαλακι ο ενας στον αλλο.ξεχνα χρωματα και φοβιες των βολεμενων.μπορεις???:original:
Ο μεγαλυτερος πελατης μας αυτην την στιγμη και ο ΜΟΝΟΣ που πληρωνει παντα μεχρι δεκαρας και μαλιστα πριν τις συμφωνηθισες ημερομηνιες ειναι μια τουρκικη βιομηχανια. Την στιγμη που αλλοι τιτανες των βιομηχανιων κανουν τις παπιες.
Ειπα να μην ασχοληθω ξανα με το θρεντ αλλα πρεπει να το πω να ξεσπασω γιατι εχω ΚΑΙ υπερταση πλεον.
Στα λογια και στη φιλοσοφια εισαστε ολοι φωστηρες. Δε σας παραβγαινει κανεις, εχετε παντα δικιο αλλα την ωρα της καλπης ή της χαρατσονταβατζοπληρωμης σκυβετε το κεφαλι και πηγαινετε ταμειο. Η αλλαγη θα ερθει αν κανετε ο,τι κι εγω:
ΚΑΝΕΝΑΣ στην καλπη.
ΚΑΝΕΝΑΣ τελη κυκλοφοριας
ΚΑΝΕΝΑΣ κανενος ειδους χαρατσι....Λεφτα και ψηφο δε θα ξαναπαρουν. Μονο ετσι θα καταλαβουν οτι υπαρχουμε. Τωρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ γι'αυτους παρτε το χαμπαρι και αφηστε την καταρολογια και το αναθεμα, δεν κανουν τιποτα.
Ολα αυτα βεβαια δεν προκειται να γινουν γιατι απλουστατα ειμαστε στην ελλαδα. Αυτα τα κανουν σοβαροι λαοι με συμπνοια και συνεργασια και οχι τα βλαχαδερα που τα νοιαζει μονο η παρτη τους.
δλδ ανδρέα για να καταλάβω...
το άντε κανένας στην κάλπη οκ. δικαιωμα του καθενός είναι το να πάει ή όχι, αν και τελικά αποδείχτηκε ότι η αποχή ενισχύει την ψήφο των κομματόσκυλων, ή αλλιώς των κομματικών νεολαίων που τους βολεύει να μην έχει αντίπαλο η ψήφος τους, για τους γνωστούς λόγους.
τα σήματα. κυκλοφορείς δλδ κανονικά χωρίς να έχεις πληρωμένα τα τέλη, ή έχεις καταθέσει πινακίδες? το δεύτερο, οκ. το πρώτο όμως, κινδυνεύεις να σου στείλουν ραβασάκι για να το πληρώσεις διπλό. οκ, δεν το πληρώνεις και εκείνο, και σε παν αυτόφωρο σε κάποιο έλεγχο που μπορεί να σε κάνουν. δεν πληρώνεις ούτε και μετά τον εισαγγελεα, και ξανά μανά απο την αρχή. είναι γνωστό ότι άκρη δεν βγάζεις με το ελληνικό κράτος και το σίγουρο είναι ότι χαμένος εσύ θα βγείς στο τέλος, όταν απο 500 αυρώ σήμα πχ, με αύξηση προσαύξηση, πρόστιμο στο πρόστιμο θα σε καλέσουν να πληρώσεις τα 15πλάσια.
το ίδιο ισχύει και για τα χαράτσια.
πως λοιπόν γίνεται να μην πληρώσουμε όταν θέλουμε μια ζωή που να μην μας κυνηγάνε. το ξέρω ότι οι τυχοδιώκτες είναι άλλοι και όχι εμείς, αλλά δεν νομίζω ότι το δεν πληρώνω είναι λύση, μιας και όπως αποδείχτηκε μέχρι τώρα, κάθε αποτυχία των ηλιθίων ισσοδυναμεί με καινούριους φόρους.
έτσι λοιπόν, στο τέλος, εσύ που δεν πληρώνεις, θα φτάσεις να είσαι καρακαρά παράνομος με και'γω δεν ξέρω πόσες αποφάσεις να εκρεμούν εις βάρος σου, και οι υπόλοιποι κατά πολύ φτωχότεροι.
συγνώμη φίλε, αλλά εδώ μιλάμε για ανάκαμψη, και αν κρίνω απο το αποτέλεσμα που σκέφτομαι ένα τέτοιο πρότυπο μόνο αποτυχία θα ήταν.
το μυστικό νομίζω βρίσκεται αλλού, αλλά κανείς δεν ξέρει ποιο είναι και πως μπορούμε να το βάλουμε σε λειτουργία έτσι ώστε να πάρουμε μιαν ανάσα...
Αντρέα, για οφειλές άνω των 1.000e πλέον σου φοράνε βραχιολάκια...
Η μόνη λύση για να εφαρμόσεις αυτά που λες, είναι να μετακομίσεις έξω από τα σύνορα. Το γιατί στο εξήγησε παραπάνω ο Θωμάς.
Ωραία πράγματα...
Παράθεση:
Το ταμείο τεχνικών της ΔΕΗ πλήρωνε χιλιάδες ευρώ για τσιγάρα,ποτά και κομμωτήρια
Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται ο διαχειριστικός έλεγχος της εξελεγκτικής επιτροπής για το ταμείο της Ένωσης Τεχικών της ΔΕΗ καθώς αποδίδει σοβαρές κατηγορίες για οικονομικές και διαχειριστικές ατασθαλίες στα τρία μέλη του κατά την κρίσιμη περίοδο.
Στην έκθεση, που δημοσιεύει η Καθημερινή της Κυριακής, αναφέρεται ότι «οι εισροές μελών δεν κατέληγαν στον τραπεζικό λογαριασμό της ETE ΔEH, αλλά -σε αντίθεση με τις διατάξεις του καταστατικού- το ποσό της επιταγής εξαργυρώνονταν και παρέμενε αυτούσιο στα χέρια του ταμία.
Στο ταμείο της ETE/ΔEH καταγράφεται δαπάνη περιοδειών, για το έτος 2010, ύψους 215.640 ευρώ και 197.943 ευρώ για το 2011. Οπως σημειώνει η επιτροπή ελέγχου, η συντριπτική πλειοψηφία τους πιστώνεται στα τρία μέλη του προεδρείου. Οι δαπάνες παρουσιάζουν εκτεταμένο έλλειμμα παραστατικών και λοιπών στοιχείων, σε σημείο που να ελέγχονται ως πλασματικές.
Eνας άλλος μεγάλος -ως προς το μέγεθος και το περιεχόμενο τομέας εξόδων είναι οι μικρο αποδείξεις που κάθε μήνα προσκόμιζαν, άγνωστο ποια, μέλη του Δ.Σ., αλλά και τρίτα πρόσωπα, του σωματείου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι αποδείξεις που κατ' επανάληψη βρέθηκαν από σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, είδη ένδυσης, οινοπνευματώδη ποτά, τσιγάρα, βενζίνες κ.ά. Tο ύψος αυτών των αποδείξεων για το 2010 φτάνει στο ποσό των 45.552 ευρώ και για το 2011 στο ποσό των 60.464 ευρώ. Eίναι ενδεικτικό ότι ποσό 800 ευρώ, κατά μέσο όρο μηνιαίως, εμφανίζεται σε αποδείξεις για καθαριστικά της ETE/ΔEH.
Σημειώνεται ότι μικρο αποδείξεις προσκόμιζαν κατά κύριο λόγο τα μέλη του προεδρείου, χωρίς μάλιστα να επισυνάπτουν τα ονομαστικά τους στοιχεία ώστε να ελέγχεται η ονομαστική προέλευση των δαπανών. «Tο εύρος και το μέγεθος των δαπανών από μικροαποδείξεις συνιστούν υπερβολική σπατάλη, αναιτιολόγητη εκροή εξόδων και ηθελημένη κακοδιαχείριση» αναφέρει χαρακτηριστικά η Eκθεση.
Eπίσης, διατυπώνει πολλά ερωτήματα, για τη εν λευκώ ανάθεση εκδηλώσεων σε συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο χωρίς να υπάρχουν προβλεπόμενες οικονομικές προσφορές.
και μόλις έφαγα : puke :
Παράθεση:
https://ysterografa.gr/wp-content/up...eas-Kollas.jpg
Την αμέριστη υποστήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα, του οποίου το εγκώμιο πλέκει, ζητώντας από τον ελληνικό λαό να του εμπιστευτεί τη θέση του πρωθυπουργού, δημοσιοποιεί ο γνωστός συνδικαλιστής Ανδρέας Κολλάς, με δηλώσεις του στο “Πρώτο Θέμα”.
Ο Ανδρέας Κολλάς είχε πρωταγωνιστήσει την περίοδο του 1993 στις ακραίες κινητοποιήσεις εργαζομένων στα λεωφορεία, που αντιδρούσαν στην πρόθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίησή τους, και εκείνος ο συνδικαλιστικός αγώνας θεωρείται μέχρι και σήμερα ως το δεδομένο που άνοιξε το δρόμο για την πτώση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, και την πανηγυρική επιστροφή του ΠΑΣΟΚ υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία.
Με όσα λέει στο “Πρώτο Θέμα” λοιπόν, ο Ανδρέας Κολλάς στέκεται στο πλευρό των απεργών του Μετρό, και καλεί την ελληνική κοινωνία σε “γενικό ξεσηκωμό”, ώστε… “να πέσει η κυβέρνηση, όπως το 1993″.
Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα, ο Ανδρέας Κολλάς δεν κρύβει την αμέριστη εκτίμηση την οποία τρέφει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: “Να γίνει ο Τσίπρας εδώ και τώρα πρωθυπουργία. Αποτελεί εθνικό κεφάλαιο, ιδανική επιλογή για την πρωθυπουργός. Είναι νεότατος άνθρωπος, με μεράκι αλλά και γνώθι σαυτόν. Να τον στηρίξουμε ώστε να διαπραγματευτεί για λογαριασμό όλων μας”, τονίζει με έμφαση ο Ανδρέας Κολλάς.