Βάσει των νέων δεδομένων, ανασκευάζω αυτό που είχες πει κάποτε:
"Σε λίγο καιρό, όλοι με CITROEN θα καταλήξετε".
Printable View
Βάσει των νέων δεδομένων, ανασκευάζω αυτό που είχες πει κάποτε:
"Σε λίγο καιρό, όλοι με CITROEN θα καταλήξετε".
Λέτε να ψήσω τον Citroen-άκια πατέρα μου να πάρει αυτό?
https://upload.wikimedia.org/wikiped...itroen_DS5.JPG
Εντυπωσιακό δεν μπορώ να πω....
Πέρα απ' αυτό, έχουν πιάσει το νόημα των καιρών με τις προσφορές. Σήμερα που το εισόδημα εξανεμίζεται και κοιτάμε να γλυτώσουμε απ' όπου μπορούμε, κάνουν 30% έκπτωση στα diesel μοντέλα τους. Όσο κοστίζει η 116d κοστίζουν 3 C3.
Παλαιοτερα ο πατερας μου μετα το audi 80 cc του 87 χαλβαδιαζε μια λευκη xanthia !!!
Αλλα μεχρι εκει . . .
Ταξιδεψα με c5 και εμεινα πολυ ευχαριστημενος !!!
To επόμενό μου μικρό αυτοκίνητο θα είναι Citroen C1 diesel.
KTHXBYE
Ακόμη έχουμε αραγμένο στο εξωχικό ένα xantia ΙΙ 1.8 16v, αγορασμένο καινούργιο το 2000 στα 6,5*10^6 δρχ. Το αμάξι έχει 140,000 km και δεν έχει βγάλει σημαντική ή εκνευριστική βλάβη ποτέ. Σκυλί λέμε.
Το μοτέρ έχει πολύ καλό τράβηγμα, το έχω πάει μέχρι 220 κοντερίσια και έδινε κι άλλο. Εκεί που υστερεί είναι στην αίσθηση: τιμόνι, φρένα, κιβώτιο έχουν απαίσια αίσθηση...επίσης βυθίζει τραγικά πολύ η μούρη στα φρένα. Το εσωτερικό του έχει τρομερή αντοχή στο χρόνο, όλα τα trims του και τα υφάσματα είναι σαν καινούργια...σε αντίθεση με το εξωτερικό χρώμα που από καινούργιο ήταν της πλάκας και έκανε πανεύκολα μικρογραντζουνιές....
Εξαιρετικό αυτοκίνητο για τον οικογενειάρχη το xantia...thumb
To 2003 είχα ενα C2 δεν λεω καλο αυτοκινητο πολης αλλα απο δυναμη μηδεν.
Ο κινητηρας 1,4 υπάρχει ακομα στα μοντελα τους!
^Βγάζει ακόμα τα "ΤU" μοτέρ ?
Εχω το c4 coupe 1.6 απο το 2005
εκτος απο κατι ζημιες στον πρωτο χρονο που καλυφτηκαν με εγγυηση
το μονο που αλλαξα ηταν μια πεταλουδα γκαζιου περσι 300 ευρω σαν ζημια
ταξιδι κρατημα φρενα παρα πολυ καλα
Αμε..
Βmw,VAG, και oi Ιάπωνες ,αρκούν.
Μπορεί ευχαρίστως να μας κάνει τη χάρη κ να αποχωρήσει απο την αυτοκίνηση.
Aρκετά τα ανέχτηκα τόσα χρόνια στους δρόμους. :D:D:D
Πάντα με τρέλαιναν δύο μοντέλα της Citroen εξαιτίας της διαφορετικότητας και ιδιόμορφης ομορφιάς τους:
CX:
https://www.classicandperformancecar...re.php?id=4987
XM:
https://2.bp.blogspot.com/_TsdjySqKQ...M.%2B-%2B4.jpg
Οχι δεν κάνεις λάθος.
Σε ένα συγκριτικό κάποιου πολύ γνωστού περιοδικού τότε,σε συγκριτικο νύχτας μεταξύ Audi A4 1.8T ,Mitsubishi Galant VR4,NIssan Primera GT και του Xanthia Activa ,είχαν υποθεί πολλά καλά για το στριψιμό του.
Εντύπωση προκαλούσε σχόλιο κινδύνου για το Xanthia το οποίο προειδοποιούσε τους οδηγούς για απότομη συμπεριφορά του στο όριο. Και εξηγω.
Λόγω του ηλεκτρονικού ελέγχου των αντιστρεπτικών,μέσω ενός υδραυλικού συστήματος,οι κλίσεις στις στροφες ήταν μηδαμινές .
Σε συνδυασμό με το κράτημα του αυτοκινήτου αυτό σήμαινε αυξημένα όρια πρόσφυσης χωρίς κλίσεις => μεγαλύτερη ταχύτητα στη στροφή από τον ανταγωνισμό.
Λόγω των ανεπαίσθητων κλίσεων αυτή η ταχύτητα κοντά στο όριο δε γινόταν εύκολα αντιληπτή μιας κ το σύνολο εκπεμπε σιγουριά.
Οπότε το οριό ξεπερνιόταν ξαφνικά, τα χλμ απαγορευτικά πλέον,το κοντρολάρισμα του αυτοκινήτου πάρα πολύ δύσκολο και ο χρόνος διόρθωσης ελάχιστος...
μικρο αριθμο xantia activa turbo ειχε και η αστυνομια σαν περιπολικα
CX 2200 πήραμε εμείς το 1977 με αιρ κοντισιον κ ηλεκτρικά παράθυρα τότε
πράγματα που ήταν στον πολυ έξτρα εξοπλισμό σε Mercedes, Audi,BMW .
Το αμάξι ήταν ΑΛΛΟΥ στην εθνική.
Τα βενζινοκίνητα ατμοσφαιρικά μοτέρ εξακολουθούν και είναι της σειράς TU, όντως αν και από ότι θυμάμαι είναι όλα πλέον δεκαεξαβάλβιδα.
Αρκετές φορές κοιτώ εάν προστέθηκε στο car καμία C6.
Όλα τα μεγάλα μοντέλα από την DS και μετά τρελή άνεση.
τα νεα citroen ειναι πολυ τιμια...
οικονομικα, φινετσατα και με 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ!
Στέφανε αν είναι να στο δώσω για test drive, κοίτα μετά να το αγοράσεις κιόλας. Ανταλλαγή το z4 συν διαφορά από μέρους σου:th_Laie_67-1:.....
Πάντως είναι τραγικό το πόσο μικρή μεταπώληση έχουν τα citroen. Εμείς γι αυτό το κρατήσαμε, είχαμε επιχειρήσει να το πουλήσουμε κάπου το 2008 και μας δίνανε κάτι διχίλιαρα...οπότε το παντρευτήκαμε...
Γιάννη βάλε καμία φώτο από τη CX που είχατε εάν έχεις....thumb
Eixε κανει κανενας σας ταξιδι με βατραχο???
Οι εμπειρίες που έχω από Citroen είναι από C3 & C5, μοντέλα 2004.
Απίστευτη άνεση η C5, χαλί πραγματικά στην εθνική. Το C3 1600αρι πολύ καλό για τα χρήματα και την κατηγορία του.
Επίσης, ένα αυτοκίνητο που με έκανε μετά καιρό να γυρίσω να το περιεργαστώ στον δρόμο είναι το DS3.
https://www.citroen.gr/home/#/citroen-ds3/
Πολύ διαφορετικό και φρέσκο.
Εχει βγεί εδώ και αρκετό καιρό.
Ηδη υπάρχουν δεύτερο χέρι στην αγορά μερικά....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2184641/
Ναι, είχαμε έναν πράσινο χρώμα με τα μονά φανάρια εμπρός.
Για τότε ήταν μαγικό χαλί.
Τα φρένα του όμως ήταν on-off.
Δυό φορές το είχε τσαλακώσει ο πατέρας μου.
Επίσης είχαμε και την Activa, την οποία ήταν να πάρει ένας υπάλληλος του Στάθη αλλά για κάποιο λόγο μάσησε και την πήρε ένας τύπος απο τη Λαμία 2.500 ευρώ.
Εξαιρετικό αμάξι αλλά φοβερά υποτιμημένο.
o παππους μου ειχε βατραχο και μου ειχε πει οτι για να παει απο Περιστερι Αθηνα κεντρο ηθελε 2 βαρελια βενζινη...
ο παππους μου αλλαζε καθε 3 μηνες αυτοκινητο!χαχαχααχαχ
το c1 προεδρε ειναι βλακεια αγορα την στιγμη που με ελαχιστη διαφορα παιρνεις το c3...
το c1 ειναι πολυ ψευτικο μεσα....
παρε ντιζελια γαλλικη να στο κανω σερβις... καθε 10κ θα σου αλλαζω λαδια και Μπουζι...χαχαχαχαχαχαχαχαα α