Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Σπύρο, έχω φίλο με Megane ΙΙ στο οποίο δώσαμε το παρατσούκλι "το αυτοκίνητο που δεν ίσιωσε ποτέ". Δεν είχε καμία σχέση φυσικά με την έννοια που προσδίδει στην έκφραση ο Πατσουρέας, απλώς το αυτοκίνητο πήγαινε πάντα σαν τον κάβουρα γιατί είχε ελάττωμα στον πίσω άξονα από το εργοστάσιο. Φυσικά αυτό ήταν ένα από τα δεκάδες θέματα που παρουσίαζε.
Κάτι που ελάχιστοι γνωρίζετε, είναι πως είχα ένα Clio II 1.6 16v. Δεν έχω γράψει ποτέ γι' αυτό γιατί απλούστατα δε μου έχει μείνει τίποτα να θυμάμαι, κάτι σαν τη σχέση της Βίσση με τον Νταλάρα. Ψέμματα, θυμάμαι πως έτριζε συνεχώς η ηλιοροφή του, πως ήταν πολύ νευρικό σε κράτημα και πως μια φορά που έκανε όπισθεν ένας πιτσαδόρος με το παπί του με ακούμπησε κι έβαλε ΟΛΟ το πορτ-μπαγκάζ μέσα. Δε συνεχίζω γιατί θα χρειαστώ ψυχοθεραπευτή.
Όσο για την τιμή μεταπώλησης, το 2010 έδωσα το 2λιτρο GTI με 98.000km προς 20.000 ευρώ. Ναι, είκοσι χιλιαρικάκια. Με αυτά τα χρήματα αγόραζες 2 RS F1 τότε.
Σε κάποια έκθεση autoexelixis πάντως είχα κάτσει συνοδηγός στο RS και μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Εξαιρετικές επιδόσεις, καλό κράτημα, φοβερά φρένα. Ως εκεί όμως. Άλλο να το πας δυο γύρους στην πίστα κι άλλο να το τρως στη μάπα κάθε μέρα. Και την Ντούβλη θα την φόρμαρες ευχαρίστως ένα Σ/Κ, θα την παντρευόσουν όμως?