Είμαι κάτοχος Ε46 2000 316ι και μου τρίζουν τα τζάμια όταν τα κατεβάζω λίγο δεν ακούγονται .Απο την μεριά του οδηγού έβαλα allboral σιλικόνης αλλά πάλι τίποτα ,έχεις κανείς ιδέα πως να το αντιμετωπίσω.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
Printable View
Είμαι κάτοχος Ε46 2000 316ι και μου τρίζουν τα τζάμια όταν τα κατεβάζω λίγο δεν ακούγονται .Απο την μεριά του οδηγού έβαλα allboral σιλικόνης αλλά πάλι τίποτα ,έχεις κανείς ιδέα πως να το αντιμετωπίσω.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
Μάλλον το πλαστικό πνέει τα λοίσθια, δές εδώ
μεσα και εγω για το δεξι του κουπε μου
και οποιος θελει ριχνει μια ματια εδω για βοηθεια
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3249
Εγώ ψήνομαι να μαζευτούμε να τα βάλουμε :).Αν είναι,κανονίστε και πάρτε και τα δικά σας γιατί εγώ το παρήγγειλα χθες και κανονίζουμε να βρεθούμε να τα βάλουμε.Εγώ τουλάχιστον θα ήθελα λίγη βοήθεια με το DIY γιατί αλλιώς βλέπω να μου περισσεύουν πολλά :hystericalbs1::hystericalbs1:
Παιδια ευχαριστως να βοηθησω οσο μπορω,αν ειχα δικο μου χωρο θα σας προσκαλουσα (αρκει να φερνατε καφεδες ρεμαλια):th_Laie_67-1: ...
Ειδικα σε 4πορτο εχω πολυυυ εμπειρια :hystericalbs1:
θελω και εγω για του συνοδηγου στο καμπριο.τι διαολο,επιδημια επεσε:hystericalbs1:
Παραγγείλτε τα οι ενδιαφερόμενοι για να "παίξουμε μπάλα" μετά!!!
Αν οταν ανεβαζουμε το τζαμι κανουμε ενα μικρο τακ προς τα κατω τον διακοπτη δεν χαλαει ο γρυλος!
Με μπυρες και σουβλακια δεν θα τελειωσετε ποτε:th_Laie_67-1:
Παληκάρια μου έχουν έρθει τα πράγματα https://www.ebay.de/itm/BMW-E46-FENS...item20b08604d5 !Ψήνεται κανείς να πειραματιστούμε πριν φύγω για στρατό(12 νοέμβρη)??Γιώργο,Ηλία???:original :
Και εγώ παρέλαβα τα τελευταία εχθές,
οπότε μέσα για όποτε μπορούμε όλοι.
Ο χώρος είναι διαθέσιμος, ομοίως και το
ΒΒQ :whistle::whistle::whistle:
θελετε αυριο απογευμα η Κυριακη?
αλλιως απο εβδομαδα εγω μπορω Τριτη-Τεταρτη-Πεμπτη απογευματα παντα..
Ηλια κανονιστε το..
θα χρειαστουμε λιγη χαρτοταινια και μερικα tyre-up.
Μέσα για Κυριακή,
τπτ να μην φέρεις, είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι!!!!
Οποίος άλλος θέλει ευπρόσδεκτος!!!
ο Jordan το άλλαξε? δέν έρχεται και εκείνος?????
ΥΓ
Γίωργο τι εργαλεία θα χρειαστούμε ώστε να φροντίσω να έχουμε παραπάνω απο ένα μπας και κάνουμε παράλληλα δουλειά?
SOS
καλο ειναι να εχουμε και αυτη την "μαστιχα" που μπαινει σαν σφραγιστικο αναμεσα στο μονωτικο και την πορτα...της 3Μ κανει καλη δουλεια...θα σιγουρευτω οτι εχω ,αν εχετε φερτε και εσεις.
Λιακο σαν να ψηνεται η κυρα...
θα μιλησουμε
αν φερνεις "γυναικες" γκαντεμισες να σε βλεπουν οταν κανεις μαστοριες, τα πραγματα δεν θα πανε οπως νομιζες...
ταδε εφη οι παραθυροχαλαστες!!!
Παει το παράθυρο ;;;;;;