Μπηκαν και τα φρενα απο 335.Δαγκανες απο 335 βαμμενες πορτοκαλι με το κωδικο της Lamborghini (με δια χειρος αυτοκολητακι Mov it) και δισκους διατρητους zimmermann 348mm με ate τακακια.
Printable View
Μπηκαν και τα φρενα απο 335.Δαγκανες απο 335 βαμμενες πορτοκαλι με το κωδικο της Lamborghini (με δια χειρος αυτοκολητακι Mov it) και δισκους διατρητους zimmermann 348mm με ate τακακια.
τερατα τα φρενα!με γεια!
Ωραια σπυρο!!
Οι ζαντες σου ειναι gloss η matte παρεπιμπτοντως?
Με 18αρες και τοσο μεγαλα φρενα πως νιωθεις το τιμονι?(εννοω εξαιτιας του εξτρα βαρους)
πολυ καλο το αποτελεσμα!
συγχαριτηρια για το μερακι σου
αλλα τα πισω θα τα αφησεις ετσι??
Αντε γεια...
Σπυρο μπραβο,πανεμορφο!!!
Σπυρο το ειδα απο κοντα! πολυ ομορφο!!!
Απεναντι απο το μουλτιραμα, εκει βλεπω συχνα και το μπρονζε του φιλου σου, που πουλαει τις ζαντες!
η τρομπα σου τα σηκωνει αυτα τα φρενα;
σπυρο παιδι μου καθε φορα που ποσταρεις μας ξαφνιαζεις ευχαριστα....
μπραβο πολυ ωραιο το αποτελεσμα
και αλλες δυο......
Σας ευχαριστω πολυ ολους:thumbsup::thanks:
H ζάντα σου γιατί έχει τόσα πολλά βαρύδια ?
έτσι γουστάρει βρε, εσένα τι σε νοιάζει? :whistle::th_Laie_67-1:
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα!
Πως έγραψες πάνω mov???
Παρ'οτι το αυτοκινητο εδω και ενα χρονο ανηκει σε αλλο ιδιοκτητη η 'τρελα' και των δυο μας εκανε τον Ασσο να φορεσει παλι τα φρενα απο 335 με δαγκανες βαμμενες σε φουρνο στο χρωμα Verde Scandal της Lamborghini αυτην την φορα και δισκους-τακακια Zimmerman σε διασταση 348x30.
Πριν λιγο ειδα αυτο και εχω παθει την πλακα μου https://www.1addicts.com/forums/show...with+33+brakes
Σπύρο πάρα πολύ ωραία και καλή αλλαγή τα νέα φρένα!
Αν μπορείς στείλε περισσότερες πληροφορίες με pm (τιμές, βάψιμο δαγκανων, κλπ)
Δεν ήταν ακριβά...ειχε όμως ανάγκη κάτι τέτοιο;;;
Μόνο για look?
Ο Ρόσπυ εκ Καλαμάτας είναι από τους πιο μερακλήδες ''χτίστες'' των Ε81 και φωτογράφος.
Πολύ ωραίος άσσος!
Btw Ο προφυλακτήρας μπροστά αν είναι 1Μ oem μπορεί να κουμπώσει στα στενά Ε81 μπροστά φτερά? Ρωτάω γιατί και εγώ είμαι στο ψάξιμο για Ε82
θελει προσαρμογη δες εδω:https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13761
Πολύ καλό παιδια! Μπράβο σας!
Ναι και για "look' οπως λετε αλλα τα μεγαλυτερα φρενα ειναι + στην ενεργητικη ασφαλεια.Και δεν λεω οτι μαζευει τα χιλιομετρα σαν τρελο και δεν μπορει να σταματησει αλλιως αλλα πιστεψε με αν πατησεις απ τα 140+km/h με αυτα τα φρενα θα σταματησεις πολυ ποιο συντομα απο οτι τα ''μαμα''.Μειωση της αποστασης φρεναρισματος = με πιθανη αποφυγη τρακαρισματος . Οποτε οχι μονο Look !