SOURCE
Θα μας τρελάνει πια αυτή η Vag Group .... μειώνονται οι επιλογές μας
σε αυτοκίνητα και μηχανές με αυτά που κάνει :thumbsdown:
Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα να ρωτήσω και τον κύριο pilot, τι γνώμη θα έχει
πια για την 911 :whistle: μετά τη Ducati
Printable View
SOURCE
Θα μας τρελάνει πια αυτή η Vag Group .... μειώνονται οι επιλογές μας
σε αυτοκίνητα και μηχανές με αυτά που κάνει :thumbsdown:
Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα να ρωτήσω και τον κύριο pilot, τι γνώμη θα έχει
πια για την 911 :whistle: μετά τη Ducati
κατω όλα από μια μεγαλη ομπρέλα.
Ηταν καθαρά τυπικό το θέμα. Ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι !!
thumb
κακο για την porsche...(αν και αμα πανε να τους αλλαξουν την θεση του κινητηρα μεχρι και η μερκελ θα παρεμβει το κοβω!!!!):th_Laie_67-1:
καλο για τα group vag μπας και τα κανουν να μην βγαζουν μουτρα μονο...σκεφτεστε μετα απο 5 χρονια να λενε οτι το πιο συμμετοχικο αμαξι της κατηγοριας σε οδηγικη απολαυση ειναι το audi a4???????:shok::shok:
Κολπάκια των οικογενειών Porsche - Piech είναι αυτά για μην πέσουν οι εταιρείες σε ξένα χέρια. Πριν 3 χρόνια η Porsche είχε αποκτήσει τον έλεγχο του 51% της VW. Διαβάστε εδώ για το τι είχε γίνει το 2009:
https://www.thetruthaboutcars.com/20...ht-volkswagen/
Όσο για τα μοντέλα, μην περιμένετε αλλαγές. Η μία θα εξακολουθεί να φτιάχνει μαλακίες, το A6 Allroad και το CrossPolo ενώ η άλλη μαλακίες και την 911.
P.S. Οποιαδήποτε προσπάθεια να γλύψω τον Πρόεδρο είναι πέρα για πέρα συμπτωματική και δεν έχει να κάνει με το virtual καντήλι μου.
Ωπ, αδίκησα τον Καρχαρία. Από τις μαλακίες της VW βγάλτε το Scirocco, από εκείνες της Porsche βγάλτε τη Boxster. Το σώζουμε το καντήλι Κώστα?
καπου τα ειχαμε ξαναγραψει...δεν μπορω να βρω τη συζητηση...
Εδώ: https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3378
Βασικά από στη δεύτερη και τρίτη σελίδα υπάρχουν κάποια ποστ περί του θέματος.
:)
Μιας και αναφέρθηκε η οδηγική συμπεριφορά του Α4, μπορεί
κάποιος να μας πει περιληπτικά τα μειονεκτήματα της Audi
έναντι της BMW ??? θα ήταν ενδιαφέρον
Όσο για τη Porcshe, ίσως πλασσάρουν οι αντιπροσωπίες ότι
τα Polo και τα Golf έχουν κάτι από αυτήν ( πχ ταμπλό ή σασμάν )
να χαίρονται τα καγκουράκια :th_Laie_67-1:
Δεν γνωριζω τι συμβαινει στο μενιδι...
Αλλα το οτι τα καγιεν ειναι δειγμα νεοπλουτισμου στην ελλαδα δεν μου λεει κατι. Τα bmw ,οσο κι αν δεν αρεσει σε κανεναν εδω μεσα αλλα και σε μενα, ειναι η κατεξοχην μαρκα του ελληνα καγκουρα.
Το boxster και τα cayenne κανουν πολλα περισσοτερα απο το να γεμιζουν τη γκαμα της πορσε. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη φυσικα και δεν ζητω απο κανεναν να την ασπαστει.
Λοιπόν, βρήκα αυτό που είχα στο μυαλό μου. Είναι η η ανακοίνωση για την συγκεκριμένη "συναλλαγή" (δεν γνωρίζω τον οικονομικό όρο) από την κάθε μια από τις δύο πλευρές. Πρώτα από το Wolfsburg και μετά από τη Στουτκάρδη. Ενδιαφέρον έχει το τελευταίο διάγραμμα:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Volkswagen AG
Structure before the transaction:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Porsche SE
https://img3.imageshack.us/img3/7193...rethetrans.jpg
Structure after the transaction:
https://img585.imageshack.us/img585/...rthetransa.jpg
Θα προτιμούσα ένα Cayenne από ένα X6 κι ένα Range Rover από ένα Cayenne.
Επίσης, ναι, θα προτιμούσα μια Ζ4 από μια Boxster όχι γιατί θεωρώ την 987 φτωχό συγγενή της 911 αλλά γιατί γουστάρω ανώμαλα το Ε89. Όπως θα προτιμούσα κι ένα S2000 από ένα Ε89 γιατί έχω φάει κόλλημα.
Δεν έχω κόμπλεξ με τη BMW, ούτε με τη VW. Ξέρω πολύ καλά τι κατασκευάζει η πρώτη και τι ΔΕΝ κατασκευάζει η δεύτερη.
Το βασικό είναι η φιλοσοφία.
https://www.youtube.com/watch?v=dZTT...eature=related
Η Porsche ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη μάρκα ever κατά την ταπεινή μου άποψη και δεν έχει καμιά μα καμιά σχέση με τους κουβάδες του group εκτός από τα ''νούμερα'' για τους managers. Και θα σταθώ μόνο στο παρακάτω που είναι και απόλυτα λογικό ε? μην τρελαθούμε κιόλας:
''Ουσιαστικά η Porsche θα λειτουργεί αυτόνομα μέσα στον όμιλο της VW και ιδιαίτερα στους τομείς εξέλιξης, παραγωγής και διανομής των μοντέλων της''
Όσο για την Ducati, ποτέ δεν μου άρεσε ούτως η άλλος, έχει βελτιωθεί σε αξιοπιστία βέβαια αλλά αυτο τον απαίσιο ήχο των μοτέρ που ακούγονται σαν τσίγκινα τενεκεδάκια γεμάτα βίδες δεν θα τον χωνέψω ΠΟΤΕ! Και αυτός είναι ένας παααααρα πολύ καλός λόγος για να μη αγοράσω ποτέ, εξάλλου το όποιο πλεονέκτημα έχουν,αν έχουν, στην οδική συμπεριφορά εντός πίστας δεν νομίζω οτι μπορεί κάποιος να την καταλάβει εκτός και αν είναι αναβάτης αγώνων.
my 2 cents..
Η πορσε εκανε προσιτο το ονειρικο...
ιδανικα, θα προτιμω παντα μια φερραρι αλλα η πορσε τα κανει ολα ευκολοτερα και ισως σου αφηνει και περισσοτερα ορια να παιξεις και να ευχαριστηθεις.
Οσο γι αυτο μαλλον θελεις να βλεπεις φτερα στο ντεποζιτο σου...:original:
δεν έχω κανένα κόλλημα με τα ''φτερά'' πίστεψε με! thumb
Χε χε χε, αν έβγαζε τον άσσο η bmw σε στυλ σιρόκο, θα χαμε να λέγαμε. Τώρα που συμβαίνει το αντίθετο απλά χρυσώνουμε το χάπι. thumb
τι εννοείς ''στυλ σιρόκο'' κ. Γιώργο?
Εγώ προσωπικά έχω εξηγήσει πολλάκις τους λόγους της απέχθειας μου προς τον όμιλο.. είναι πολλά πράγματα που συμπληρώνουν το παζλ..
εδώ και χρόνια πάντως είναι κάτω απο την ομπρέλα της βαγκ η πορσε.
δε νομίζω να δούμε κάτι διαφορετικό για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, παρα μόνο να γίνονται καλύτερα.
αν και εδώ που τα λέμε, η βαγκ δεν έκανε και άσχημη δουλειά όσων αφορά το σχεδιαστικό κομμάτι κάποιων πορσε.
όσο δεν μπερδεύεται το γκρουπ σε θέματα οδήγησης, μια χαρά θα είναι τα αμαξάκια.
πραγματικά θα ήταν για κλάματα ένα τετρακίνητο γκε τε τρία με τουρμποκινητήρα.
4κίνητη GT3 δεν νομίζω να υπάρξει ποτέ..η Porsche δεν είναι Skoda..
ελπίζω ε? :th_Laie_67-1:
σαν εμφάνιση μου αρέσει το τσιρότο δεν αντιλέγω..
δεν παιζει να αλλαξουν τιποτα οι porschαιοι...εχουν μεγαλο σκαλωμα οι ανθρωποι...40 χρονια σκεφτονται να αλλαξουν την θεση του μοτερ και καθε φορα λενε..ας το αφησουμε για λιγο ακομα...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:..καλο ειναι..:whistle::thumbsup:
καλα ο ομιλος αυτος τα πηρε ολα κι εφυγε.............
https://www.autoblog.gr/2012/07/26/v...sted-in-lotus/
Πως θα βρούμε το αντίσωμα πριν καταστρέψει κάθε ζωντανό οργανισμό αυτός ο ιός;
ενα πραγμα σαν το resident evil μονο που εδω εχουμε ιο DSG και cylinders on demand.και σε ενα φορουν που VWποιητε εκ των εσω.Με βλεπω να αναφωνω "Δεν θα με υποταξεις"!
Οδηγησα χθες μια 156. Όσο είχα Vag σνομπαρα τις Alpha. Τωρα καταλαβαίνω πόσο μλκς ήμουν. Μετα από 16 χρόνια στην αποστείρωση, αυτοκίνητα όπως τα BMW η τα Alpha Romeo είναι σαν να παίρνεις το κόκκινο χάπι και να ξυπνάς από το Matrix. Κάποιοι απλούστατα δεν είναι έτοιμοι. Φαντάσου να είχαμε και κάνα Μ.
:ranting2:
Άρχισαν τα όργανα......
https://i1126.photobucket.com/albums.../Porscheup.jpg
Ξεκίνησαν κατευθείαν από τον πάτο για να είναι προετοιμασμένοι οι οπάδοι της
φίρμας για τα ρεζίλια που θα ακολουθήσουν :thumbsdown:
Τον βλέπω για παραίτηση τον Βάλτερ Ρέρλ.
Υ.Γ. Η μίζα όμως θα είναι αριστερά έτσι?? Ρουφι@ν@ VW δεν μπορώ και να
βρίσω ελεύθερα
Σιγά το πράγμα...Εδώ η Ferrari θα βγάλει 4πορτο ή suv.
Τι συζητάμε τώρα;
ΤΟ MARKETING ΜΙΛΑΕΙ...
μην ταράζεστε ακόμα...
εδω υπάρχει γκαγιέ και πανανύχτα στην λίστα.
ας βγούν με το καλό τα 991 γκε τε 3 και αρ ες, και ξαναομιλούμε. εγώ πρίν παρουσιαστούν εκείνα, δεν εκφέρω γνώμη για τπτ...
ελπίζω μόνο να μην βγούν και εκείνα τουρμπισμένα, πράγμα που δεν το νομίζω γιατί μετά θα χαλάσει ο μύθος το γκε τε 2, αλλά με το βαγκ ποτέ δεν ξές.
μην μας κάνουν δλδ καμμιά γκέλα να τα βγάλουν με χαμηλότερη πίεση, τότε θα είναι για τις ντομάτες.