Ερχεται...
Printable View
Ερχεται...
Moorings, γκόμενες και λίπος.
Συνεχίζεται….
Με μπερδεψες με το ονομα του μαστορα και εψαχνα να βρω που χαθηκα...
Ω ρε ******.
Ειπα να το αλλαξω μπας και τυχον αλλα τελικα παρασυρθηκα και εγραψα το σωστο.
Στεφανος λοιπον και οποιον παρει ο χαρος.
ολα τα λεφτα <ημερολογιο με βυζια δεν εχει> μου θυμιζει το βαφειο του θειου μου στην τροφωνιου και τα περιξ συνεργεια.κατα περιεργο τροπο το καθε συνεργειο ειχε και διαφορετικα ημερολογια με βυζια.ειμαι στο γραφειο το διαβαζω και γελαω μονος μου και πρεπει να με βλεπουν απο τα αλλα γραφεια απο τη τζαμαρια!θα λενε οτι την ψωνισα:th_Laie_67-1:
Για σεχ δεν διαβάζω και ανησυχώ...................
-Άν βγεις για τσιγάρο θα τη δεις!
-Βγήκα τρέχοντας...
χαχααχαχχαχαχααχχαχαχαχαχ ααχαχχααχαχαχχαχαχαχαχα
γουστάρω...
λινο παντελονι και γαζα πουκαμισο, μοτορολα γκουμουτσα με αυτες τις χρεωσεις εισαι βαρια 1993 ελαφρια 1994!!!
γκουμούτσα ήταν τα πρώτα έρικσον με την κεράια που δίπλωνε στο πλάι...πραγματικό ράκαλ στρατού!
είχαμε ένα, το οποίο είχε χρεώσει το γκαρντά με 800.000 δρχ στην χαλκιδική μια φορά, επειδή μιλούσε με την γκόμενα στον πλαταμώνα.
κινητό το σπίτι μας ξαναείδε μετά απο πολύ καιρό, και ο μικρός δεν μπορούσε να καταλάβει τι λάθος έκανε...
Έφαγαν φλασια για πες ρε πρόεδρε το moorings που λες είναι αυτο στον Λαιμό μετα τον αστέρα που το χαν κάψει πριν 2-3 χρόνια;
Να βάλω φωτογραφικό υλικό η είμαι υπο περιορισμούς ; Βασικά μόνο εγω βλέπω αντίθετα τη σειρά των σελίδων; Send from my iclone using taka taka talk
Χαχαχαχαχα και λέω δεν διαμαρτύρεται κανεις;;; Αχαχαχχαχα έχω λιωσει, είμαι στο μάθημα μετα τη μπάλα θα ανεβασω φωτογραφίες απ τα χρονια της δραχμης και του ανοθευτου έρωτα !
αα το ξερεις και αυτο... μπαρακι απεναντι απο τη θαλασσα πανω στο δρομο στον πειραια δεν θυμαμαι πως λεγεται η περιοχη.
το sail in του προεδρα ηταν στη μαρινα του φλοισβου 'η αν δεν λεγεται ετσι διπλα απο τον φλοισβο.
Δεν ειχε τιποτα το σπουδαιο κοτερα εβλεπες και ιστιοπλοικα αλλα μαζευε καλοοοο κοσμο, μεχρι που επεσαν και εκει οι καγκουρες!!!
υγ. ο κατς εκει πρωτοξεκινησε τις ναυτικες του αναζητησεις... χαχαχαχα
γιαννο αν λες αυτο το μαγαζι που ηταν 100 μετρα απο το κιτσεν μπαρ δεν συμβαδιζει με την εποχη που λεει ο προεδρας
τελος παντων εχω τρολαρει το θρεντ ας τα σβησει το βραδυ sorry sxamat.Γιαννη το σαιλ ιν ξερω οτι συμβαδιζει με την εποχη το αλλο που ειπες στο φλοισβο οχι ας πει ο παπαρας για ποιο λεει
ρε γιαννη τα χεις κανει αχταρμα λεμε το sail in ηταν μπαρακι στην καστελλα ποιον φλοισβο λες αχαχαχαχα (ο προεδρας διαβαζει και μουτζωνει μην σου πω φτυνει στο κομπιουτερ το χεσαμε το θρεντ)
Γατάκια μου, το μουρηνγκ είναι στην βουλιαγμένη.
Μωρη γκαμηλε της ιεριχους Χαντε, δεν εχει σχεση ο πειραιας
Γμηθηκες να βεις τις διευθυνσεις.
Σε λιγο θα μας ρωτησεις και που εμενε ο Πεθας για να καταλαβεις καλυτερα το στορυ.
Σαν να λεμε οτι αλλαξε ο Μιμης ηλεκτρονικη στο Αλφα και να ζητας διευκρινηση αν ηταν Μαγκνετι Μαρελι η Λουκας.
Λοιπον επειδη δεν βλεπω χαϊρι με την αφεντια σας, στο επομενο επεισοδιο θα πεσει πετσος.
Κανονιστε να ρωτατε ποσα εκατοστα ητανε και ποσα μιλιγκραμ εσταξε.
δικε μου με μετρο τους πετσους ε μην εχουμε τιποτα ανεπιθυμιτες εγκυμοσυνες...
https://www.culturamix.com/wp-conten...ansexual-3.jpg
Σταμάτη ; Γιατί όλο οι άλλοι μαμάνε;;; Εσύ τι έκανες ;;;