στον άσσο στα 31000 χλμ. Απο οτι καταλαβαινω, τακάκια ειναι. Ξέρει κανείς πόσο ψωμί έχουν ακόμα; (εάν έχουν). Πάντως δεν ακούω γρουτσου γρούτσου.
Printable View
στον άσσο στα 31000 χλμ. Απο οτι καταλαβαινω, τακάκια ειναι. Ξέρει κανείς πόσο ψωμί έχουν ακόμα; (εάν έχουν). Πάντως δεν ακούω γρουτσου γρούτσου.
Απο 500 εώς και 1500 που λέει ο λόγος σε ταξίδι.
Τα αλλαζεις asap
Αν πατησουν οι αισθητηρες τησ φθορας στο δισκο θα θες και αισθητηρες υστερα.
Δεν υπαρχει σταθερη τιμη χιλιομετρων ασφαλειας.
Το βιβλιο λεει "μολις βρεις συνεργειο".
Για 15 ευρώ κάνεις έτσι ; Τα συνεργεία κλέφτες θα γίνουν;
Σταματη άπαξ και άναψε θα αλλάξεις και τον αισθητήρα.
Το θέμα είναι να μην ανάψει
5.100 δραχμες Σπυρο.
Έχετε δίκιο. Επειδή έρχονται δύσκολοι καιροί , αλλάζω προσανατολισμό στις συμβουλές μου!
Λοιπόν βγάζετε τον σενσορα απο το τακακι. Κόβεται τα καλώδια και τα βραχυκυκλωνετε. Βάζετε μπρος και βλέπετε ότι το λαμπιονι ανάβει ακόμα...
Σε μερικά δεύτερα όμως θα σβήσει ... Σας την έφερα
Τακάκια πρέπει να ειναι,,,....,,,,τι αμαξια ειναι αυτα ρε γμτ, δε βρισκω το δοχειο υγρων φρένων.
Πάνω δεξιά. Όπως κοιτάς την μηχανή
Αμ δέ! Θα ξανακοιταξω αυριο...
πως γινεται στα 31000 να θες τακακια ?εγω εχω 62000 και μου λεει σε 8000 να παω για τα πισω και σε 15000 για μπροστα....κατι αλλο θα ειναι
Παναγιώτη είναι καθαρά θέμα οδηγού και στυλ. Έχω κρατήσει τακακια από 45.000 (πίσω) μέχρι και λιγότερο από 10.000(πίσω) επίσης
τι λετε? αλλαγη τακακια? ο Νονος μου?
ρε σεις σας ρωτησε ποσα κμ μπορει να κανει για να το παει στην αντιπροσωπεια να το αφησει να παρει αλλο...
απ την στιγμη που το αυτοκινητο αλλαζει τακακια ειναι για πεταμα...ετσι λεει!
Οσο για τα υγρα δεν ειναι για σενα αυτα Νονε μου... δεν θα επρεπε να ανοιξεις καν το καπο...
Nα σβησουν αμεσως να λαμπακια yo nigga
https://www.youtube.com/watch?v=hStkKpF5PwI
200 ??!!!
πιανει ρε Γιωργο ο αγροτης 200....?
μωρε μπραβο...
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...s/106/3084.jpg
:D
θεωρώ οτι θα πρεπει να το κοιταξεις αμεσα ,τωρα αμα σε επιασε σε ταξιδι με το που φτασεις στο προορισμό σου αλλαξε τα.