[E85] Z4 χαμηλωμα και καραβι
Σκέφτομαι να φέρω το Ζ στο νησι γιατι θέλω να γυρίσω 5 μέρη και δεν μπορω! Υπάρχει κάποιος που έχει φορτώσει Ζ4 σε καράβι και αν ναι πόσο χαμηλό ήταν; Σίγουρα πρέπει να το σηκώσω αλλα δεν ξέρω πόσο.. Ο χρόνος που έχω είναι λίγος θα έρθω για τις εκλογες, πρέπει να το σηκώσω και να φύγω, γνωρίζει κάποιος ;
Με το μαμά ύψος δεν είχες πρόβλημα ε; Κώστα θα κάνεις το κόπο να βρεις το ύψος μπρος πίσω θολος έδαφος γιατι είμαι μέσα σήμερα και δεν πιανει ούτε 3G; Αν θυμάμαι καλα πρέπει να είναι 5cm κάτω, ούτε τη πύλη για το λιμάνι δεν θα με αφήσουν να περάσω ! :D
Σας ευχαριστώ. Ναι έχω KW Variant 2. Θα το σηκώσω όσο γίνεται και αν είναι χάλια θα πάω στο μηχανικό του ζαχαρια να το κατεβασω. Θα είναι ταλαιπωρία το φόρτωμα στο καράβι και οι ώρες που θα χάσω μέχρι να έρθω Χίο ( με το αεροπλάνο έρχεσαι σε 45 λεπτα) αλλα δεν πάλευεται η κατάσταση! Μάλλον θα πάω απο νωρίς μήπως γλύτωσω τις ράμπες και τα αμπαρια.
Κοψαν τα σταγερ για χώρα τα σ/κ λόγω καυσίμων, μας παίρνει ένα ΚΤΕΛ απο κατι κορφοβουνια γιατι απο το χωριό μέχρι τη μοίρα έχει 1 λωρίδα για 2 ρεύματα που ενω το βράδυ στο γύρισμο είναι κατηφόρα και δροσιά, τη μέρα κάνεις μπάνιο απο τον ιδρώτα και μέχρι να φτασεις λες γιατι δεν έκατσα παραμενων; Έχει μπουρινια συχνά και ξανακανεις μπάνιο μέχρι να φτασεις. Τις καθημερινές πρέπει να πάρεις ταξι και δεν έχεις πάντα έξοδο με τα άτομα που θες οπότε μπαίνεις 4αδα με ακυρους που αν είχες σφαίρα θα τους είχες πυροβολησει..
Κλέβουν απο λεφτά και κινητά μέχρι παραλλαγές και πετσετες κατι βλαμμενοι, το πόρτ παγκαζ θα γίνει φοριαμος..
Λιωνεις απο τη ζέστη και στο καπάκι ανοίγουν οι ουράνοι με αποτέλεσμα να μη βλέπεις μπροστά σου απο το νερο, αυτα που επλυνες και απλωσες δεν θα στεγνωσουν ποτε! Τα πλυντηρια/ στεγνωτηρια δεν ξέρω αν είναι καθαρά ( λες και όλα τα υπόλοιπα παίρνουν iso εδω μέσα :D αλλα μου τη δίνει ο υπεύθυνος φαντάρος που έχουν βάλει και δεν θέλω να έχω ανάγκη κανέναν. Τσάντα χώρα και 5aSec.
Και το βασικοτερο, οι καλές παραλίες είναι στην άλλη άκρη, τα καλα μέρη είναι στην άλλη άκρη, θα απολυθω και το μόνο που θα έχω δει θα είναι η λαγκαδα και η χώρα.. Θα πετάξω και τη dslr μέσα να τράβηξω ότι θέλω.
Έλεγα να μη το φέρω γιατι δεν θέλω να προκαλει εδω μέσα και να λένε βλακείες οι φαντάροι και 2-3 κομπλεξικοι εποπ που μου πανε κόντρα, το ξανασκεφτηκα και λέω να πανε να γ@μηθουν.
Ντινο γράφω απο το κινητο και δεν έιδα το πόστ σου, θα σε καλύψει το παραπανω μαζι με αυτο όμως! Αν είχα κανά σαραβαλακι ουνο η ματιζ θα το είχα φέρει ήδη. Ναι το άγχος υπάρχει αλλα για αυτο είναι η ασφάλεια. Δεν μπορω να νοικιάσω με το μήνα είναι ασυμφορο. Σκεφτήκαμε να βάλουμε λεφτά δια 4 αλλα ποιος θα υπογράψει και θα βάλει το όνομα του; Αν εγω έχω υπηρεσία σήμερα και δεν βγω, το πάρει ένας απο τη παρέα και κάνει μαλακια.. μπλεξιμο για το τίποτα.
Θα είναι για καιρο Ντινο,σε μικρες αδειες θα το αφήνω μέσα η στο Ζαχαρια, στις μεγάλες θα το παίρνω μαζι και ας χανω 9+9 ώρες.
Πάνο ενω προσέχει το φοβάμαι, περισσότερα άλογα, ξερό στήσιμο και μπλοκε θα του φύγει καμία μέρα και άντε να το μαζέψει.
Σταμάτη το ξέρω αλλα δεν γίνεται αλλιώς για τους παραπάνω λόγους..
Andri τα στελεχη μπαίνουν με κατι σαραβαλακια μέσα, λίγοι μπαίνουν με τα πρώτα τους και σε αυτούς δεν παίρνει κανένα να κάνουν μαλακια. Ένας εποπ με ε36 λέει μη το φέρεις μου το χαραξαν αλλα σκέφτομαι πως αυτόν και τον επόμενο μήνα φεύγουν αρκετοί παλιοι και πως όσο χάλια και να το κάνουν με την ασφάλεια και τον φανοποιο του Σπύρου θα γίνει όπως ήταν. Ξέρω γω.. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Σκέφτομαι επίσης πως θα το φέρω άψογο και αν γίνει μαλακια θα αναλάβει ο διοικητής, πόσο μάλλον τον Αύγουστο που λένε πως θα έρθει ένας κοφτακιας και μέχρι και εποπ απο τώρα σκέφτονται για μετάθεση..
Πάνω που περιμένω πως και πως να φύγω για να το πάρω τσουπ με ξενερωνετε! :D
Δεν έχω δίπλωμα για μηχανάκι, να το φέρω μέσα χώρις χαρτιά δεν μπορω, να το αφήσω έξω μπορω αλλα πριν 1 μήνα έγινε τροχαίο με μηχανάκι ενός και επιβάτες 2 άλλους και τρέχουν όλοι μαζι με μήνυση χώρις να φταίνε.
Μονη λύση είναι να βρω κάποιον να βγάλει δίπλωμα μηχανής σε.. 1 μέρα και να πάρω ένα ερείπιο παπακι!
50αρι δεν παίζει να βγάζει ούτε την ανηφόρα μέχρι το χωριό, πόσο μάλλον για χώρα!
Πάνο δεν θέλω να έχω ξένο αμάξι..
Σχέση εχω αλλα νόμιζα πως θέλει τρέξιμο όπως στο αμάξι, αμα είναι 2 μέρες χμμ..