Αρχικα αφαιρεθηκε ολο το παλιο χρωμα απ τις δαγκανες.
Printable View
Αρχικα αφαιρεθηκε ολο το παλιο χρωμα απ τις δαγκανες.
Υστερα περαστηκαν με ασταρι body 2 χερια...
Ακολουθησε τριψιμο αρχικα με 800 και υστερα με 1000...(εδω ηταν τα δυσκολα)
Στη συνεχεια 2 χερια χρωμα διπλης (φερραρι 323) και τοποθετηθηκαν τα αυτοκολλητα με το λογοτυπο...
Και τελος δυο χερια βερνικι standox...ολη αυτη η εργασια εγινε γιατι καποιος ειχε την ιδεα να κανει εξαερωση και αφησει τα υγρα πανω στη δαγκανα :ranting2: ασχολιαστο...οριστε και το τελικο αποτελεσμα... :thnx:
Πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, μπράβο!!! Φαντάζομαι βερνίκωσες και τα αυτοκόλλητα...
:thanks:
Ναι και τα αυτοκολλητα...εκανα οτι καλυτερο μπορουσα...
Αναμενετε και thread απο το ολο project(δωστε βαση στο τιτλο)
φιλε πολυ καλο το βαψιμο,αλλα τις βιδες κακως τις εβαψες..:original:
Oταν τοποθετηθουν πανω θα αφαιρεθουν μια μια και θα γυαλιστουν...σωστη η παρατηρηση... thumb
Ωραιος ο φιλος!!!! Φαινεται εχεις καλο δασκαλο..... :whistle: Βαλε κ το τελικο αποτελεσμα απο τις ζαντες μου που βαψαμε προχτες.. Ετσι σαν δειγμα δουλειας!!! :thumbsup:
Ζαντες nick325 επιμελημενες απο nick και εμενα...Εγω επεμενα να γινουν μαυρα τα μπρατσα και νικελ η πατουρα...αλλα τεσπα... :whistle:
Την επομενη φορα που θα λυθουν και οι μπροστα, θα γινει και αυτο!!! thumb
Mπραβο "πατριωτες" ομορφο αποτελεσμα!!
Σταυρο !
Ωραιες οι δαγκανες αλλα δειξε μας και το υπολοιπο (Ε30 Μ3??!!) !!
:hyper:
Μπράβο παιδιά πάρα πολύ ωραία έγιναν !
ερώτηση : αυτές οι ζάντες θα μπουν στο Ε30 ;
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...9&d=1330638630
απο τις πιο ομορφες ζαντες που εβγαλε η BMW!!!thumb
:warriorsmiley::warriorsmiley::warriorsmiley:΄:ra lly::rally: :rally:
Αυτες οι ζαντες ειναι για το Ε36 του nick325...Συντομα θα ανοιξω thread με το Ε30.Και να κανω μια διευκρινιση...Δεν ειναι δικο μου...ειναι του ξαδερφου μου..εχει ξεκινησει 1 χρονο+ αλλα προσωρινα εχει σταματησει για ευνοητους λογους...
Να διορθωσω ενα λαθος...nikos325 οχι nick325...
off topic οι ζαντες εδω αλλα δεν μαμιεται...τις ειδε ο monsta και μας βρηκε δουλεια...χαχαχαχαχαχα
Μπραβο!ωραιες γινανε οι ζαντες του ξαδερφου!Ρε να σας κατεβασω καμια 10αρια να μου τις κανετε ασπρες?
Οποτε θες mike...σοβαρα μιλαω... thumb
Ρε συ ψαχνω 17αρες που να φαινονται ωραιες βαμμενες ασπρες...Δινω και τις στενες 16αρες(7χ16),κραταω μονο τις 4 φαρδιες 16αρες(7.5χ16)+τις 4 17αρες που εχω ηδη πανω στ'αμαξι,οποτε ψαχνω για αλλες 4 17αρες που να'ναι ομορφες βαμμενες ασπρες....Για τσεκαρε κινηση εκει στα νοτια....
Εχεις καποια συγκεκριμενη προτιμηση?