Δεν ξερω ποσοι απο σας ξερανε γι αυτο,δεν εχει βγει ακομα απο οτι ξερω αλλα οσο παει μου αρεσει και πιο πολυ το αμαξι αυτο..Και με 35000 χιλιαδες θα το προτιμουσα απο μια 320...
https://www.pestaola.gr/volkswagen-scirocco-r/
Printable View
Δεν ξερω ποσοι απο σας ξερανε γι αυτο,δεν εχει βγει ακομα απο οτι ξερω αλλα οσο παει μου αρεσει και πιο πολυ το αμαξι αυτο..Και με 35000 χιλιαδες θα το προτιμουσα απο μια 320...
https://www.pestaola.gr/volkswagen-scirocco-r/
Πολυ καλο ομως με 35000 τωρα πια ακομα και 335 και Μ3 βρισκεις !!!
οχι καινουργια μεταχειρισμενα
Και Μ5 Ε39 ακομα πιο φθηνα !!
Πάντως πέρα απ'την πλάκα, το Scirocco απ'αυτά που ακούω έξω είναι πως έχει βγει πολύ καλό, και για τα λεφτά του είναι άψογο!
Προσωπικά στην αρχή δε με τρέλαινε, αλλά όσο το έβλεπα και το συνήθισα άρχισε να μ'αρέσει.
Βέβαια σιχάθικα να το βλέπω σε άσπρο χρώμα και στο κλασικκό μπλε. Και όσο παράξενο και αν φαίνεται, σε μαύρο δεν το'χω πολυπετύχει....
παιδια το σιροκο απλα ειναι τρομερο....καλυτερο και απο το ford focus rs...στην αγγλια τουλαχιστον ετσι λενε....μια χαρα λεφτα μια χαρ ποιοτητα...και στριβει τελεια......δε χρειαζεται να το συγκρινουμε με κανενα bmw....
Παρεπιπτοντως deepblue ποσο ευκολα θα δωσεις 35000 για μεταχειρισμενο τουρμπο?Εγω θα το σκεφτομουν και για 8000...
Αν θελετε μπορω να κανονισω να δειτε την απλη εκδοση στην κοπη της πιττας....
Αν ήταν stock το 335 για ποιό λόγο να έχεις να φοβάσαι κάτι;
παντως 35000 αποκλειεται. 33550 κανει το διλιτρο με τα 210 αλογα και το DSG οποτε απο 37000 και πανω εκτιμαω χωρις μεταλλικα και extra. τα 40000 δυσκολο να τα γλιτωσει καποιος. ειναι απιστευτο στην οδηγηση το εχω οδηγησει αρκετες φορες πραγματικο τρενο αλλα αυτο που με χαλαει και δεν θα δινα τοσο χρηματα ειναι οτι σε καμια 2 ετια θα εχει γινει σαν το golf θα βρωμισει ο τοπος απο δαυτο
οποιος θελει βολτα με Σιροκο....εδω....https://www.autotriti.gr/data/news/p...news/94234.asp
Ωραιο εργαλειο!
Αλλα υπερτιμημένο θα ελεγα..
Ενως φιλου μου 2.0 . . .
Καλο δεν λεω αλλα με 35 υπαρχουν επιλογες και επιλογες . . .
Μην ξεχνάμε επίσης, ότι το scirocco R είναι μπροστοκίνητο, σε αντίθεση με το νέο golf R που είναι τετρακίνητο, κάτι που δε μου φαίνεται λογικό, αφού σαν πιο σπορ μοντέλο το scirocco από το αδελφάκι του, θα έπρεπε να έχει και αυτό κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Επίσης, στα λεφτά αυτά παίζουν πλέον και τα wrx sti που είναι πολύ ανώτερα οδηγικά από το vw. Και κάτι ακόμη. Στο golf R, το esp δεν απενεργοποιείται πλήρως και φαντάζομαι ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και στο scirocco. Αν αυτό ισχύει, είναι απαράδεκτό ολίσθημα για ένα σπορ αυτοκίνητο με τέτοια ιπποδύναμη. Καλό αυτοκίνητο λοιπόν, αλλά στις ιπποδυνάμεις αυτές και στα χρηματικά ποσά των 40 περίπου χιλιάδων, δεν θα ήταν από τις βασικές μου επιλογές.
Τι λέτε ρε παιδιά? Πολλά τα λεφτά? Τι έπαιρνες πριν μερικά χρόνια δηλαδή? Να σας θυμήσω?
Λοιπόν επί δραχμής ακόμα ήθελες 11-12 εκατ. για ένα Α4 1.8ΤQ και περίπου 2 εκατ λιγότερο για την απλή 1.8Τ έκδοση με τα 150 άλογα. Πως λοιπόν το Scirocco με το απίστευτο στήσιμο, το μοτέρ από S3, τη πολύ καλή ποιότητα, ξαφνικά κάνει πολλά?
Πολλά κάνει το S3 που αν βάλεις 2-3 εξτρά φτάνει τα 60Κ και εκεί πραγματικά έχουμε ξεφύγει. Αλλά 35Κ για το "R" ή για Focus RS είναι μια χαρά λεφτά γι αυτά που παίρνεις σήμερα.
Επίσης η VW έχει μία ολοκληρωμένη γκάμα στο συγκεκριμένο μοντέλο με το 1.4 & 2.0 που μόνο αργά δεν είναι, ενώ η τιμή του 1.4 τουλάχιστον είναι άκρως δελεαστική για entry sports coupe.
Και το rs βέβαια, μπροστοκίνητο είναι. Αλλά εγώ δεν αντιλέγω ότι έχει μια χαρά στήσιμο, απλά, πάντα η τετρακίνηση (παρά τα μερικά επιπλέον κιλά) είναι ένα πλεονέκτημα για την πρόσφυση και την αίσθηση σε τέτοιου είδους αυτοκίνητα. Και όταν το λιγότερο σπορ, αλλά και φτηνότερο golf R έχει, δε μπορεί να μην έχει το αντίστοιχο scirocco. Τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. Για το esp του scirocco R ξέρει κανείς τίποτα?
Κωστα δεν το βγαζουμε το αμαξι ακυρο προς θεου . . .
Απλα σε αυτα τα λεφτα εχει αρκετα καλες επιλογες για οτι γουστα θελει . . .
Έχουνε γράψει πάντώς ότι εκεί που το golf είναι αδιάφορο (έλεο 4-κίνησης) και τα κάνει όλα τόσο εύκολα, το Scirocco είναι πολύ πιο "παιχνιδιάρικο". Επίσης έχει καλύτερες επιδόσεις από το golf όσο τα χλμ ανεβαίνουν.
Με λίγα λόγια, το Scirocco είναι για νεότερους (και στη καρδιά) το golf για πιο όριμους (πλέον).
Σαφως και ειναι πολλα εκει πανω τα λ7 για VW.
Πιστευω οτι στη σειρα του Σιροκο η καλυτερη τιμη/αποδοση ειναι το 1.4 TSI.
Για παραπανω θα αλλαζα και γω ομαδα.
Οποιος θελει τα λεμε (και τα βλεπουμε) στην πιττα...
Μην βαζεις γνωμονα τι μπορεις να παρεις!
Με αυτο το σκεπτικο δεν θα αγοραζε κανεις καινουργιο αυτοκινητο...Ειναι κατι σαν να σου λεω παρε ενα c2 που κανει 14.000 και εσυ να μου λες με αυτα περνεις golf gti μεταχειρισμένο..δεν ειναι ομως ετσι!
Τρομερο αυτοκινητο το scirocco σε παραπεει σε ποιο ακριβα αυτοκινητα!
Το R ειναι οντως πολυ ακριβο και το παντρευεσαι...δεν εχει μεταπολητικη αξια στην ελλαδα..
Η Καλυτερη επιλογη 2.0 που ειναι εμπορικο και βελτιωσημο!thumb
Μη παρεις σιροκο...εχεο ο Κωστας ο καρχαριας και μου ειπε οτι ειναι χαλια μαυρα, ακομα και με τον ασσο λεει τον εχω.....:th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Ειναι κατα την γνωμη μου ενα πολυ ομορφο αυτοκινητο
To σιροκο αξιζει οσο δεν παει σαν 1,4.
Στα γερμανικα μπραντ με τα λεφτα του 1,4 παιρνεις μπαρμπουτσαλα.
Παντα καινουριο με καινουριο λεμε.
Επισης αν σου τη βαρεσει και θελησεις να το δωσεις, κρατα αψογες τιμες...
Προσφατα πηγα βολτα με 1,4 σιροκο ελαφρως τσιγκλισμενο. Προγραμμα μονο για κατοσταρα και εισαγωγη. Δλδ κοστος βελτιωσης κατω απο 1000 ευρω.
Απλα γαζωνε και σε ανοιγμα με ιδιο διλιτρο ηταν περιπου 2 αυτοκινητα μπροστα.
Καλα και τα μεγαλυτερα αδερφακια του αλλα το μικρο ειναι που εκπλησσει και ειναι ολα τα λεφτα.
Η αισθητικη του διχαζει. Προσωπικα θεωρω το ομορφοτερο hatchback...
Ως κατοχος του R εχω να πω οτι ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλο value for money σαν καινουργιο και φοβιστικα δυνατο...Στα μεταχειρισμενα βρισκεις σιγουρα εκαιριες αλλα εμενα τα μεταχειρισμενα ποτε δεν μου αρεσαν...
To R το εχει ο κολλητος μου.Αυτος με το s2k καποιοι τον θυμουνται.
Λοιπον...το αυτοκινητο δεν ξερει τι κανει απο θεμα στριψηματος...απλα σε κανει ΜΑΓΚΑ για πλακα!
Εχει απιστευτο περιθοριο προσφυρσης και εκπληκτικο set up.
Απο μοτερ ειναι πολυ δυνατο σε σημειο που να χαζογελας,ποσο μαλλον τωρα που του Γιαννη φοραει και προγραμμα APR.
το εντυπωσιακο ειναι η καταναλωση που ειναι παρα πολυ λογικη για την ροπη και την υποδυναμη του.
Ο ηχος των εξατμισεων του βαρης και ολιγον αλητικος! χαχαχα
Ομορφο αυτοκινητο και με παρα πολυ καλο επιπεδο εξοπλισμου.
Αμα το οδηγησω θα γραψω και αλλα....ειναι ακομα πολυ φρεσκο και δε μου το δινει η κουφαλα το κομπλεξακι!!! χαχαχαχαχαχ
Περιμένουμε εντυπώσεις μόλις το στρίψεις Μητσάρα.
Παντος εμενα μου αρεσει πολυ!!!!!
Αυτο που εμενα με εχει στην αμφιβολια ειναι οτι πολλα αλογα απο λιγα κυβικα...και ειδικα τωρα με το APR που λεει ο Μητσος μιλαμε για πανω απο 320 αλογα.....thumb
Και εμενα μ'αρεσει, και μ'αρεσε και το παλιο.
Γραμμη, εσωτερικο (κι ας λενε οτι ειναι οπως τα απλα vw), μοτερ (θεωριητικα...), εμφανιση...
Δεν θα εδινα τα λεφτουδακια μου ομως ετσι ευκολα για ενα χρονο λιγοτερο εγγυηση μηχανικων μερων απο οτι συνηθιζεται...
Θα το εψαχνα πολυ σε ιντερνετ και ιδιοκτητες να δω τελικα τι ρολο παιζει απο αξιοπιστια γιατι ακουγονται διαφορα.
Βεβαια ειχα ακουσει οτι προαιρετικα επεκτεινεται η εγγυηση στα 4 χρονια ??
https://www.anytuning.com/wp-content...rocco-3_13.jpg
και εγω εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το σιροκο.
και πραγματι τα χρηματα που ζηταν ειναι λογικα.
πριν απο τεσσερα χρονια αν γινοταν αυτο ειμαι σιγουρος οτι ηδη θα κυκλοφορουσαν 5η 6.000 απο αυτα στους δρομους μας.τωρα ομως αυτα τα χρηματα ειναι πολλα.εγω προσωπικα αν διεθετα αυτα τα χρηματα θα προτιμουσα κατι πιο executive οπως ενα bmw η porsche ακομα μεταχειρισμενα βεβαιως..