στην περίπτωση που ρίξουμε κομπρέσσα στο όχημα, τί κάνουμε με προγραμματισμό;
σε ποιόν πάμε; πόσο στοιχίζει;
Printable View
στην περίπτωση που ρίξουμε κομπρέσσα στο όχημα, τί κάνουμε με προγραμματισμό;
σε ποιόν πάμε; πόσο στοιχίζει;
Παίρνεις κάτι έτοιμο.
Η ρύθμιση γενικά δεν θα είναι δύσκολη ,προσοχή θα θέλει να δεις αν σου φτάνουν τα μπεκ.
Απο κει και πέρα υπάρχουν 4-5 προγραμματιστές πασίγνωστοι με εξαιρετικές δουλειές.
Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι μια έρευνα και να μιλήσεις μαζί τους.
αν το επιγχειρήσεις τι είδους κομπρέσσορα σκέφτεσαι; για i/c ;
Με το καλό λοιπόν ! Απλά στα 350 παίρνεις κονσέρβα για 316. Για φτιαχτο πρόγραμμα κομπρεσερατο απο 700 έχω την εντυπωση
τελικά υπέπεσα στον πειρασμό και μου έκανα το δώρο
κιτ asa tm-20 compressor με intercooler και 3 τροχαλίες ανάλογα την επιθυμητή πίεση :D
τώρα μένει η απόφαση αν θα το βάλω μόνος μου ή θα πάω σε συνεργείο
Μεγειες! Μεταχειρισμένο ; Πόσο ; Από που;
Μόνος σου βάλτο!
τον ένα σπύρο τον ξέρω...οι άλλοι δύο;
Δυστυχώς Δεκέμβρη και Ιανουάριο κάνει απογραφή η επιχείρηση . Άρα πηγαίνει από Φλεβάρη η δουλειά ...
Μεχρι 0.45-0.5bar πιεση,προγραμματιζεται ο δικος σου εγκεφαλος(350Ευρω σε πολλους γνωστους προγραμματιστες) και πιθανον να μην χρειαστεις και μπεκ αλλα...Απο κει και πανω χρειαζεσαι σιγουρα αλλα μπεκ(οποιο μοτερ και να'χεις) και αλλη τρομπα πανω απ'το 0.8. αλλα σιγουρα καποιον παραλληλο ή αγραφο εγκεφαλο+map sensor+ηλεκτρονικες να οδηγησουν τους πολλαπλασιαστες σου.Εκει πλεον ξεπερναμε τα 1000Ε.....
Μιχάλη πες ονόματα ! Έχουν πέσει "τόσο" οι τιμές ;
Ναι Σπυρο,Δημητριαδης,Παπαηλια ς,Μαραβελιας,Δελετης,Σασσα ος και κανα 2 αλλοι δεν ξεπερνουν τα 350Ε για προγραμματισμο στον δικο σου εγκεφαλο.Ο Ανδριανακης πχ ομως,δεν αναλαμβανει καν αν δεν εχεις καλο παραλληλο ή αγραφο,οπου κι εκει η εργασια τους δεν ξεπερνανε πλεον τα 750Ε κομπλε με δυναμομετρο...
Έλα ρε συ... Εγώ προ διετίας από σκανδάλη που είχα ρωτήσει η τιμή ήταν πολύ παραπάνω.
Τι να σου πω Σπυρο...δεν εχω συνεργαστει ποτε με τον monsieur Σκανδαλη οποτε δεν μπορω να εκφρασω αποψη.Ολους τους προαναφερομενους τους ξερω προσωπικα κι εχω δει-οδηγησει δουλειες τους σε διαφορα αυτοκινητα.
Υ.Γ.Συντομα βγαινει και καινουριος προγραμματιστης super στο προσκηνιο,ο Κ.Λουκακηςthumb με μηδενικο ποσοστο ανατιναξεων στο ιστορικο του(προς το παρον βεβαια:hystericalbs1: )
Και γιατί δεν το δουλεύεις 0,5 ; Θεωρώ λάθος να πας στα 0.7 αφού έχεις αυτήν την δυνατότητα. Πρώτα από όλα θα δεις πως είναι η εργοστασιακή λειτουργία, δεύτερο επιμεριζεις το κόστος , τρία επειδή όλα συνηθιζονται , θα είσαι χαρούμενος 2 φορές . Μια τώρα και μια όταν το σηκώσεις 0.75.
Δηλαδή ρε παιδιά θέλετε να μου πείτε ότι άμα πετάξω πάνω το ροτρεξακι που έχω στην αποθήκη , με 350 ευρώ πάει δημητριαδη και προγραμματίζεται το αμάξι ;
Kαι ο βλαβητρόνικ τι θα πει για το ροτρεξάκι????:p :p :p
αυτο το μοτερ δεν ειναι που δεν κομπρεσσαρεται???:whistle::whistle:
εννοω το βαλβοτρονικ...
Έλα μωρέ...Όλα γίνονται...:D:D:D Στο εργοστάσιο έχουν την γνώση αυτού που έχουν φτιάξει.Οι άλλοι προσπαθούν να αποκτήσουν αυτή τη γνώση και μετά να φτιάξουν,κοινώς τα λέγαμε...:rally:
ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΜΠΟΚΟΜΠΡΕΣΣΟΡΑΣ ΣΠΥΡΟΟΟΟΟ!ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!:thumbsup: :th_Laie_67-1:
Υ.Γ Συγνώμη μεσιέ...Σας φόρτωσα τσάμπα το βλαβητόνικ...:th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1:
του γερμανου ειναι πιασοκολάδικο
Β20 έλεγα με ενα κομπρέσορα μετά.
190 αλογα, τι αλλο θες?
έδωσες την απάντηση μόνος σου Σπύρο...
γιατί σε λίγο καιρό θα θέλω να το ανεβασω και θα πληρώνω πάλι...οπότε μια και καλή θα γίνει
ο κομπρεσσορας αυτός δεν είναι ο tm-12 που φουσκώνει συνήθως τα 330, αλλά ο μεγάλος που βάζουν στα Μ3 και Μ5...οπότε τα 0,7bar είναι μια χαρα