Μολις πριν απο λιγες ημερες εδωσα την μπουμπου ανταλλαγη με R1 07 μοντελο κ μου εδωσε κ 3χιλιαρικα!!αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα παψω να ειμαι bmβ δακιας, εχω στο νου μου για ε36 τωρα συντoμα!
Kατα το βραδακι θα ανεβασω κ φωτο απο την κουκλα
Printable View
Μολις πριν απο λιγες ημερες εδωσα την μπουμπου ανταλλαγη με R1 07 μοντελο κ μου εδωσε κ 3χιλιαρικα!!αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα παψω να ειμαι bmβ δακιας, εχω στο νου μου για ε36 τωρα συντoμα!
Kατα το βραδακι θα ανεβασω κ φωτο απο την κουκλα
Kαλοταξιδο και με προσοχη μεγαλη στο γκαζι. Αντε με το 36αρι συντομα...
ωραια χρωματα...καλοταξιδο και παντα ορθιος Γιωργη...με συνεση το γκαζι του R1.....
ευχαριστω πολυ παιδια κ σεις να χερεσται τ εργαλα σας
Καλες βολτες και καλη απολαυση.
Πολυ καλη επιλογη.
Καλοριζικο,καλές βόλτες!
ευχαριστω ευχαριστω
καλορίζικο και καλοτάξιδο!!
Καλες βολτες και μην ξεχνας το κρανος,σωζει ζωες.
καλοριζικο και παντα ορθιος.
ριξε μια ματια στις αγγελιες του φορουμ, εχει καλες ευκαιριες.
αγρατζούνιστο το εργαλείο και πάντα όρθιος..και πάντα με φουλ εξοπλισμό!
:cheers::cheers:
σας ευχαριστω πολυ πραγματικα ειναι η μηχανη που παντα ηθελα κ που την εχω απιστευτο μου φαινεται καθομαι κ την χαζευω ολη μερα
Παντα ορθιος και παντα κρανος, τουλαχιστον κρανος.
Καλοταξιδη και παντα με ΚΡΑΝΟΣ!!!thumb
Καλορίζικο το μοτόρι σου Γιώργη! Σχετικά εύκολα πάντως έφυγε το BMW.
Αν επιτρέπεται πόσο το συμφώνησες στην ανταλλαγή;
καλοταξιδο!
ΠΑΝΤΑ κρανος μπουφαν γαντια
Με αυτο το μηχανακι θα μαθεις σουζα θες δε θες!!!! χαχαχαχαχα
Καλοριζικο Γιωργο το εργαλειο κ παντα προσοχη,με σχεδον αν οχι φουλ εξοπλισμο παντα!!!
εφυγε ευκολα νικο γιατι ηταν καθαρο το αμαξη κ τα καλα παντα θα φεγουν ευκολα παρ ολο την κριση που εχουμε!κ για την μηχανη δεν εχω προβλημα να σου πω!μου εδωσε τηνμοτο κ 2500ε σο χερι!!
Υ.γ ευχαριστω κ τους υπολοιπους για της συμβουλες θα της τιρησω οσο μπωρο χεχεχε
γιωργη ,.
καλοταξιδο με πολλα-πολλα και ασφαλη χιλιομετρα.
για βολτα οπως θες και σε βγαζει ο δρομος ειμαι μεσα
3χιλιαρικα πειρα αλλα κατι τα αλλυσιδογραναζα κατι μερικες ρυθμισεις εφυγε ενα 500αρι χρειαζοταν ομως γιατι θα εχουμε εξεληξεις με μ3 απο αλλο γνωστο φορουμ!θελω να βαλω απο περιργεια
ποσοι ειναι μηχανοβιοι απο δω μεσα κ τι μοτο εχετε?
Yamaha FZ6 & Triumph Daytona 675.
Οπως λεει και το τραγουδι, απο δω η γυναικα μου (FZ6) κι απο δω το αισθημα μου (675) :thumbsup:
CBR-1000RR C-ABS.
Εχω και εγω ενα Fazer 600 αλλα του 2001(απο τα πρωτα) carb power!!!χαχαχα
μπραβω ρε μαγκες βλεπω τελικα ημουν ο τελευταιος που πειρε μηχανακη ε??????χμ αντε να κανονισουμε καμια βολτα να κανουμε κανα χαβαλε κ καμια σουζα!!!!
ασε ρε τις σουζες και ελα καμια φορα σερρες...εκει γουσταρεις.. καλα χλμ αδερφε.
αλλα ρε ενα 500 αρι σε αλυσιγραναζα και ρυθμισεις?? τοσα γκραφρα?? τ σοι ρυθμισεις εκανε??
500 αδερφε οπως το ακους!220 αλυσ/γραναζα +30εργασια αλλαγει τπς γιατι εσβεινε το μηχανακι στα καλα του καθουμενου αγορα τπς 120+70 τοποθετηση κ προγραματισμος! +λαδια φιλτρα + ρυθμησεις στα καλαμια τοσα 500ε φιλε μου
TDM 900 (λευκο)
TRIUMPH TIGER 105Ο (πορτοκαλί)
AFRICA TWIN 750 (98) ασπρο - κόκκινο - μπλέ
ρε Τζορτζ, περνα μια απο 'δω
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=4937
thumb
(καλοταξιδο κιολας ! thumb)
μαγκες το μηχανακι αλλαξε τελειως λουκ!το θυμαστε λευκη περλα σωστα?ε αμα το δειτε θα παθετε!
Το εκανα βαλλε ροσι εντισιον!!αλλα κουστουμια λεμε απο τζαπαν παραγκελλια ετοιμα στα χρωματα της φιατ αλλαξε τλειος το οχημα λεμε!με τν πρωτη ευκαιρια θα βαλω φωτο
https://www.youtube.com/watch?v=B5r5...eature=related
ετσι George τετοια να ακουμε!!
εγω ειχα το gsx-r με power comander και mivv double gun απο μπροστα μεχρι πισω..λουλουδι αλλα εφυγε..εχω βαλει στο ματι ενα XTX αλλα βλεπουμε
ειναι ενα χτχ πορτοκαλι στο 3αρι το δινει με ακραποβιτσ πανω!!
Εγω φιλε ηταν να μη το παρω αφου ηρθε το μαναρι στα χερια μου σιγα σιγα ολα θα μουνε κ τα φρενα του κ ολα!τωρα σαν 2η φαση σκεφτομαι της ακραποβιτσ για λιγο φασαρια!!χμχμχμχμχμχμ να τρελανω λιγο κοσμο!
βαλε την ακραπω πανω και εναν κομαντερ, θα καβαλησει κατα πολυ τα 200 αλογα...προσοχη φυσικα
αν και εχω φαει πολλα ρ1 στο τετρακοσαρι το γουσταρω παααρα πολυ το μηχανακι σου και γενικοτερα την γιαμαχα
αντιθετως το νιντζα που ειναι το πιο γρηγορο με διαφορα στην κατηγορια δε το παω μια (σαν ομορφια)
200 άλογα φίλε μου ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δυστυχώς..δεν είναι στραγάλια τα άλογα..thumb
[QUOTE=georgebmw;235696]μαγκες το μηχανακι αλλαξε τελειως λουκ!το θυμαστε λευκη περλα σωστα?ε αμα το δειτε θα παθετε!
Το εκανα βαλλε ροσι εντισιον!!αλλα κουστουμια λεμε απο τζαπαν παραγκελλια ετοιμα στα χρωματα της φιατ αλλαξε τλειος το οχημα λεμε!με τν πρωτη ευκαιρια θα βαλω φωτο[/QUOTΕ
Ετοιμες οι φωτο μαγκες
περιμενω γνωμες.............................:mpaks:
Ωραίο! Όλοι οι φιλοι μου πάντως με Γιαμάχα το ίδιο κουστούμι φοράνε! :th_Laie_67-1: