Ποιος ειναι μεσα για μεθαυριο?:thumbsup:
Printable View
Ποιος ειναι μεσα για μεθαυριο?:thumbsup:
Λες να ερθω?Ακομα ποναει το στομαχι μου.................... :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
αυτο το σαββατο θα ειμαι θεσσαλονικη λεω να ρθω για πρωτη φορα αλλα δεν ξερω που ειναι το μεροσ μπορει καποιοσ να μ πει...
μεσα για καφεδακι με το παρεακι!!
thumb
υγ. τασούλη...μαρίνου αντύπα λέγεται ο δρόμος. που είναι τα τζάμπο δίπλα στον τρικαλιώτη, καμμιά 300αριά μέτρα παρακάτω...
σε περιμένουμε!!!:thumbsup:
Μεσα!!:thumbsup:
Λέτε να κάνω κι εγώ σκασιά;;; Ε ναι δε γίνεται να λείψω.. Κουφάλες τη δική μας συνάντηση την άλλαξα μέρα για να έρθω να δω το ξεχειλωμένο στρινγκ έέέέέέ κάθισμα που αναφέρθηκε!! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Τα παλια τα περνω εγω να ξερεις. :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
MESA KAI EGO..
Παλι εκτος αγωνιστικης εγω..
Θα προσπαθησω να στειλω το καρντασι μιας και ντρεπεται
που ηταν τοσα χρονια Χοντακιας !!
Βρε πεστου να ερθει θα ειμαι εγω εκει .
Τωρα που πηρε BMW αυταπαγγελτα συγχωρουνται οι αμαρτιες του. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Και εγώ μέσα
θα δωσω και εγω το παρον...
Παμε ενα τελευταιο UP.
ωραιια η παρεα!χαρηκα που ειδα παλιους γνωστους και γνωρισα και απο κοντα ατομα που ηξερα μονο μεσα απο το φορουμ.και εις αλλα με υγεια
Όπως τα γράφει ο Στέφανος, περάσαμε όμορφα στην λιακάδα αν και ξύριζε λίγο αφού η τοποθεσία αυτή ακόμη και με καύσωνα έχει την δροσούλα της.
https://img714.imageshack.us/img714/3613/imag0053vg.jpg
Ο νεοσύλλεκτος μαυροσκούφης Στράτος συνοδηγός, παραχωρεί την ζετούλα του στον Λεωνίδα για μιά ξεσκούφωτη βόλτα.
Ο Τζών νομίζω θέτει υποψηφιότητα για τον ίδιο σκοπό.
https://img593.imageshack.us/img593/1030/imag0054my.jpg
Δυστυχώς άλλαξαν τα σχέδια και δεν μπόρεσα να έρθω τελικά
Όντως ήταν πολύ όμορφα σήμερα!! Δυστυχώς έπρεπε να φύγω νωρίς για την συνάντηση του δικού μου φόρουμ κι έχασα πάλι βόλτα! Άντε και την άλλη βδομάδα να περάσουμε πάλι όμορφα!!!!
Και γαμώ τις πόζες έχεις πάρει ρε κουφάλα Λεώ,μου θύμισες τον Σερβετά!!
https://www.youtube.com/watch?v=CloQJxQopGE
Πάντως τον Γιάννη αμα κάτσει στη Ζέτα τον κόβω να περνάει το παρμπρίζ
καμιά 15αρά πόντους!!
Μπράβο παληκάρια ωραία παρεούλα,βλεπω και τον αδελφό μου,δε μου είπε ότι
θα πάει η λούγκρα!
Α ρε Λεο σου παει πολυ το Ζετακι..!!
Τι το ηθελες το πλοιο??:original:
Σκοτωθειτε με τον Τομι ποιος θα το παρει!
Το παραχωρω για Σαββατοκυριακα, γαμους, γλεντια και δεχομαι επιταγες, συναλλαγματικες και μπετονια αμολυβδη:hystericalbs1::hystericalbs1:
ο γιάννης είναι αλλού...
:hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
Το οτι με πηγε στο σπιτι τρεμοντας αφου του επεσαν τσιγαρα , κλειδια , κινητα απο 15 φορες το ξερεις. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Δεν ειπαμε και για τα ΜΩΡΑ που εφερε ο Pilot απο την αθηνα. :whistle::whistle: :whistle::whistle:
Πέρα από την πλάκα όμως...Το Μ3 είναι αλλού σαν αυτοκίνητο!
Είμαι αλλού και θα είμαι :th_Laie_67-1: και δεν πρόκειται να αλλάξω αυτοκίνητο μέχρι να μπορέσω να αγοράσω Μ3 Ε46 και μετά θα μου μαθαίνει ο Θωμάς τα κόλπα του!Έστω και αν θα μπορώ να κάνω το 1/10 από ότι κάνει αυτός!Και με αυτό ικανοποιημένος θα είμαι!
P.S. Θωμά δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι το κακό που μου έκανες σήμερα!