???thumb
Printable View
???thumb
Mέσα αλλά θα κάτσω λίγο γιατί ήρθε ο αδερφός μου με άδεια ορκωμοσίας. Να σας δείξω και live το τόπικ του Θωμά στο φόρουμ μου.. ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
Μεσα εκτος απροοπτουthumb
Μεσα και εγω .
Φροντιστε για χοντρα μπουφανακια γιατι προβλέπω να το δαγκώνουμε αυριο. :D :D :D :D
Έξω καλύτερα...
μεσα η εξω ωραια θα περασουμε!
Μια χαρα περασαμε και παλι και στο τελος καναμε μια σκατομοιρασια τα καφασια μας.
Το κασονι του Χρηστου με εκανε το στομαχι χαλια. :whistle::whistle: :whistle::whistle: :whistle::whistle:
πρώτος καφές που χάνω...τουλάχιστον ήταν μπεμβεδικός ο σημερινός καφές πάλι...
Αισθητη η απουσια σας Κυριε θωμα.
Εκεινο το φουτερακι σε εκαψε. :D :D :D :D :D
οντως περασαμε παρα πολυ καλα!
λεωνιδακο συνηλθες??
δεν πειραζει που ελλειπε! περασαμε παρα πολυ ωραια μιλησαμε με ολους ενω οταν ερχεται ο κρυφοβαγγελακης γλωσσα δεν βαζει μεσα! φλυαρος ρε παιδι μου πολυ φλυαρος!!:thefinger::thefinger:
Εγω θα τα πω ολα στο Θωμα γιατι ειναι φιλος μου και θα δειτε τι θα σας κανει μετα!!!
Α ξεχασα ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ ????????????????????????
:hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1:
https://www.youtube.com/watch?v=ZMR5...eature=related
:hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
Απο την πεινα σου δεν ξερεις τι γραφεις μου φαινεται. :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger::thefinger::thefinger::thefinger:
Σε χαλαει η διαιτα κοψ΄την
κουφάλες, θα τα πούμε το άλλο σαββάτο με έναν έναν ξεχωριστά...
Αφου εχεις προβλημα με τα πολλα αλογα... Ξερεις οτι σου προκαλουν στομαχικες διαταραχες διαφορων μορφων, συνηθων μυρωδατων, τι το παλευεις?!!!
Εσυ εισαι για προεδρικες φασεις... Το κιβωτιο στο drive, ανοιχτη ηλιοροφη, μουσικουλα χαλαρη και cruising καταστασεις!
δες ο μικρος που εξελιχθηκε σε αρτεμη ματσα!!
όλα θα τα ξεράσει το αγόρι μου. κουφάλες, αν περάσατε τόσο ωραία επειδή δεν είμουν
μαζί σας, δεν ξανάρχομαι...
Στρατουλη δεν βλέπω να χωραω στο κασονακι σου εχω και εναν Α ογκο ο ατιμος εισαι σιγουρος για αυτο που λες ή θα κλαις το μπακετ καθισμα σου που θα γινει σαν ξεχυλωμενο βρακί. . :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
άντε ρε και το άλλο ξανά στα πάτρια εδάφη!! :thumbsup::thumbsup:
Εμένα ποιός θα με κάνει βόλτα? Κλαψ..... :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: