Θα μαζευτουμε για το καθιερωμενο καφεδακι???
Ο καιρος αναμενεται βροχερος.
Αντε να βλεπω κοσμο:thumbsup:
Printable View
Θα μαζευτουμε για το καθιερωμενο καφεδακι???
Ο καιρος αναμενεται βροχερος.
Αντε να βλεπω κοσμο:thumbsup:
but of course...
Ευκαιρια να ριξουμε κανενα μπαντιλικι στο κασονι μας, μιας και μονο στο βρεγμενο διωχνει κ@λο. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ
πρόσεχε μόνο μην πάρεις κάνα στεπ τρόνικ στην μασχάλη μπαντιάρη εσύ!!!
δεν νομίζω μωρέ...για πλάκα το είπα. απλά δεν θα μπορεί να κάνει και πολά
πράγματα όπως με το χειροκίνητο...εδώ και στο ες εμ τζι είναι λίγο μανούρα
να το μπαντιλικώσεις ώρες ώρες.
Αμα ειχαμε κανενα Σεσι οπως τα παιδια στην Αθηνα θα μπορουσε να γινει κατι.
Τωρα μονο αμα βρεχει σε γυαλι δρομο και με κρυα λαστιχα.
Αφήστε αφήστε μην σπάσετε κανένα νύχι...:hystericalbs1: Θα σας διδάξω εγώ πως γίνεται το άθλημα που λέγεται "Με το πλάι και όπου πάει" :rally:.... Και φυσικά θα είμαι παρών!!!!:thanks:
Στελαρα θα εχω μαζι μου μπλοκακι για τις σημειωσεις. :thumbsup::thumbsup:
Εγω το αυτοματο για μπαντες και σε βρεγμενο μαλιστα το θεωρω επικινδυνο.
Αφου ρε Λεο δεν κραταει κοφτη. Χωρις ηλεκτρονικα, σε γυαλι+βρεγμενο δρομο αν το γυρισεις πολυ και σου αλλαξει ταχυτητα την ξερεις την καταληξη.
Η απο κανα χαντακι θα σε τραβαμε η απο κανα δεντρο θα σε κατεβαζουμε..:hystericalbs1:
Νεαρέ μου παραφέρεσαι..... Θα τιμωρηθείς...:hystericalbs1:
Μην ξηγιέσαι... Μπορεί να γρατζουνάει, μπορεί να βογκάει στα χέρια μου, αλλά ο Φρανκενστάιν μου δεν σπάει...
ΥΓ. Όσο για τοίχους και κράσπεδα άλλος έχει διδακτορικό! Καλαθάκι Λήμνου!! :hystericalbs1::hystericalbs1:
Δυστυχώς κυρίως πυρετός, γαστρίτιδα και πονόλαιμος θα με κρατήσουν μακριά σας. Επίσης το αυτοκίνητο "λείπει ταξίδι". Καλά να περάσετεthumb
Λεω μην χαλιεσαι,η πολη μας ειναι αρκετα φιλικη σε αυτου του ειδους τις δραστηριοτητες!
Εγω καθε μα καθε φορα που περναω περιφερειακο προς ανατολικα μπαινω στον κομβο Νεαπολης,καπακι στριβω μεσα στο τερμα των λεωφορειων(για να ειμαι πρωτος στο φαναρι:original:) και συνεχιζω ξανα για ανατολικα...
Καπου εκει λεω τι να την κανω την μετατροπη 330!!!
ελάτε να σας πάω εγώ απο εκεί...να μου πείτε και την γνώμη σας...μιλάμε,
απο τέρμα κάτω στα φανάρια, μέχρι τέρμα πάνω στον περιφερειακό...παράπλευρα
του περιφερειακού, θα δείτε φάτσα τα αμάξια να κατεβαίνουν με 130 διπλωμένοι...
:th_Laie_67-1:
Οπα νατα,τουλαχιστον βρηκα ηδη αγοραστη, Γιαννη φανταζομαι θα πας αλλου γι'αυτο το μπαξιμο ετσι; Η θα γινει στην πιλοτη και αυτο!!!:th_Laie_67-1: