Αρχικό μήνυμα απο
GEORGE316
ακουστε τις εξελιξεις..
εχθες το απογευμα μιλησα με ενα μαστορα κοντα στο σπιτι μου για να το παω και να δουμε αν και που εχω διαρροη.
ανοιγω το καπω για να βαλω απιονισμενο μεσα...και τα υγρα ειναι στο φουλ και λιγο παραπανω απο το κανονικο.....
μια και ηταν τρεις μερες ακινητο το αμαξι εβαλα χερια μεχρι εκει που μπορουσα και δεν επιασα τιποτα υγρο.(κολλαρα κατω απο το ψυγειο οσο επιανα...)
η αποσταση απο το μαστορα κοντα στο χιλιομετρο.
φτανω βγαινει ενας νεος(κοντα στα 30με 33) το κοιταει..με κοιταει...
απο που εχασε μου λεει?ειχε νερα εδω γυρω απο τη ταπα?
-οχι.
-δεν εχει διαρροη απο πουθενα.ουτε απο τα κολλαρα,ουτε απο το ψυγειο φαινεται.
-μα μυρισε το αντιψυκτικο
-μα ο κινητηρας ειναι πεντακαθαρος.ουτε σημαδι οτι κατι ξερασε και εχει στεγνωσει..
-ναι αλλα βρομισε ολη η γειτονια,οταν ανοιξα το ψυγειο ηταν σχεδον αδειο.συμπληρωσα με 1 λιτρο που ειχα(του εδειξα και το μπουκαλακι),γυρισα στο σπιτι και το αφησα.τη δευτερα που το ξαναειδα,ειδα οτι η σταθμη δεν ηταν τοσο ψηλα!σημερα που ανοιξα να συμπληρωσω ηταν λιγα παραπανω απο το κανονικο...
μπορει καποιος να το εξηγησει?
η συμβαινει κατι ασχημο η ο θεος βαρεθηκε να με ακουει να γκρινιαζω και σκεφτηκε..αν του στειλω και κανα τρυπιο ψυγειο θα πε ταραξει στις προσευχες και στα παρακαλια...
να σημειωσω οτι το αμαξι δουλεψε κοντα στο 20λεπτο,το νερο εφτασε σε θερμοκρασια,δεν εσταξε απο πουθενα δεν εδειξε τιποτα παραξενο.
το μονο κακο ειναι οτι δεν προλαβα να δω αν δουλευει το βεντιλατερ.