-
τσικνοπέμπτη...
τσικνοπέμπτη σήμερα...
όχι ότι είμαι καλός χριστιανός και θα αρχίσω νηστεία...
απλά, ο κλασικός λακαμάς Έλληνας...
πριν από λίγο έφθασα σπίτι,έχω ανάψει τζάκι,κατέβηκα αποθήκη να ξεθάψω
την ψησταριά καθότι βλέπετε η σύζυγος δεν θέλει να γίνεται χαγιάτι η οικία μας (σίκ), έχω έτοιμα μαριναρισμένα τα κρεατικά και αυτή τη στιγμή,έχω βάλει αρμόδια μουσικούλα[ρεμπέτικα]έχω ανοίξει ένα 5κιλο κόκκινο κρασί,ξέρετε αυτά με την χάρτινη συσκευασία και την κάνουλα και λέω να πιώ ένα [από τα πολλά] στην υγειά του φόρουμ.
λοιπόν... στην υγειά σας μάγκες και ότι επιθυμείτε!
σας αφήνω τώρα γιατί θα έρθουν οι καλεσμένοι...
-
Πανούλη καλά να περάσετε ρε φιλαράκο ! Πολύ τη γουστάρω τη φάση αλλά σήμερα η μέρα είχε χοντρά τρεχάματα και δεν ετοίμασα τίποτα, Παρήγγειλα έξω και θα τα φέρουν σπίτι.
Καλή αποκριά σε όλους !
-
Και εγω μια απο τα ιδια με τον PANOS-E60 λογω καποιων θεματων που ειχα να τελειωσω σημερα και δεν θα μπορουσα να κανω το πατροπαραδοτο ψησιμο πηγα χθες σε φιλο που εχει ταβερνα και του παρηγγειλα 3 κιλα παιδακια και κατι αλλα μεζεκληκια.
Οι μπυρες ειναι ηδη στο ψυγειο το μονο που μενει ειναι να ερθει η γυναικα μου να παω να παρω τα κρεατικα να ερθουν και κατι φιλοι και θα την κανουμε ταρατσα.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..............
-
Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα γίνεται της τρελής. Ψήνουν παντού. Και όταν λέω παντού εννοώ κυριολεκτικά παντού.
Οπότε γύρισα σπίτι ήδη "έτοιμος" :D
-
Εμεις παντως σημερα στην δουλεια 30 ατομα κανονισαμε 10 κιλα πανσετες και 5 κιλα λουκανικα με το αναλογο καυσιμο (ρετσινες - μπυρες) . ΟΛΑ ΚΑΛΑ για μια ακομα τσικνοπεμπτη
-
Εγώ πάλι ψιλοάρρωστος είπα για ευκολία, να κάνουμε κανένα λουκάνικο με τηγανιτές πατατούλες και η απάντηση ήταν: Τι μας λές? Να βρωμίσω πάλι? τώρα έκανα μπάνιο, έκανα και τα μαλλιά μου.
Ετσι λοιπόν αρκέστηκα σε σούπα κριθαράκι με μοσχάρι.
Η τελεσίδικη απόφαση ήταν, να παρατήσω τα μπινελίκια και τα κρασιά, άρρωστος άνθρωπος και να φάω κάτι να με ωφελήσει! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Παίδες καλή τσικνοπέμπτη σε όλους.
-
Επειδη εχθες ειχαμε την προτσικνοπεμπτη και με μοναδικη φιλοσοφια να εγκλιματιστουμε :whistle:σταδιακα στη τσικνα, παραφαγαμε και παραηπιαμε... Λοιπον σημερα χαλαρα στο σπιτι οικογενειακα, φυσικα με τα απαραιτητα της ημερας.
Χρονια πολλα λεβεντες και γεροι να ειμαστε να μασαμπουκωνουμε!!!:thumbsup:
Υγ.
Ο χρονος delivery ανεβηκε στη μια ωρα και τριαντα λεπτα...
Στα μουτρα σου παλιο ΔΝΤ !!!
-
πανουλη ..καλα να περασετε αποψε! τωρα επεστρεψα σπιτι...θα παρω την γυναικα και θα κατεβω μικρολιμανο στο ''μπακαλικο'' για τσικνισμα...
-
φευγω παω να ντερλικοσω σουβλακια!!!!!!!!!καλα να περνατε ολοι σας!!!!!!
αν και η εβδομαδα πηε χαλια παμε να περασουμε καλα να ξεχαστουμε!!!!!!!
-
Mολις τωρα βγαινουν οι πρωτες μπριζολες απο το τζακι!!!!:thumbsup:
αντε καλες αποκριες σε ολους μας...:whistle:οχι δηλ.οτι θα απεχουμε απο το κρεας...αλλα λεμε τωρα..:thumbsup: