θελω να βαλω ενα shift light στο αμαξι μου(μ3 ε46) ξερεις κανενας κανενα καλο ηλεκτρολογο που να εχει ασχοληθει με τετοια μπλιμπλικια σε τετοιο αμαξι;;; κανενας δοκιμασμενος...μην μου το κανει τσιρκο το αμαξι.....
Printable View
θελω να βαλω ενα shift light στο αμαξι μου(μ3 ε46) ξερεις κανενας κανενα καλο ηλεκτρολογο που να εχει ασχοληθει με τετοια μπλιμπλικια σε τετοιο αμαξι;;; κανενας δοκιμασμενος...μην μου το κανει τσιρκο το αμαξι.....
Καλη φαση παντως.
Αν μπει καπου διακριτικα και δεν γινει το αμαξι τσιρκο οπως ειπες, βοηθαει πολύ.
Σε πιο σημειο σκεφτεσε να το βαλεις ?
shift light εννοεις στο λεβιε ταχυτητων?
τι ειναι τοτε το shift light σταματη?
Θα ηταν καλα να εμπενε ενα σχετικά μεγαλο λαμπακι μεσα στο κοντερ διπλα απ το στοφομετρο (δεν ξερω αν λέω και την σωστη ορολογια γιατι εδω τα λεμε καπως διαφορετικά)
Να μπει διπλα στο ταμπλο κατι μεγαλο, θα θυμιζει Σταρλετ ή Χοντα ντραγκστεραδικο κιτς.:thumbsdown:
Ενα φως που ρυθμιζεις σε ποιες στροφες θελεις να αναβει, για να μη χρειαζεται να βγαζεις τα ματια σου απο το δρομο για να δεις το κοντερ, και να μη χτυπας ασκοπους κοφτες.
Για παραδειγμα
https://www.harlan-engineering.com/s...cs/gauges1.jpg
Να κανω και μια δευτερη ερωτηση για να μην ανοιγω νεο θρεντ...
θα βαλω μπροστινο προφυλακτηρα csl αν τραβηξω σωληνα απο τον μπροστινο αεραγωγο και τρυπησω το φιλτρουκουτι ωστε να πεφτει κατευθειαν μεσα θα του κανω καλο;;η κακο;;; εξυπακουεται προγραμματισμος παλι!