CSL -OEM suspension setup
Αφου αποφάσισα τελικά να λάβω μέρος στο πρωτάθλημα time attack που θα διοργανωθεί εδώ, είπα να πάω για να ρυθμίσω όσο γίνεται την μαμά αναρτηση του αυτοκινήτου.
Η aftermarket αναρτηση που είχε το αμάξι και την έβγαλα χρειάζεται επισκευή και θα την στείλω στην Αγγλία να μου την φτίαξουν.
Ετσι ρύθμησα την μαμα με της ακολουθες τιμες:
Μπροστά:
Toe out συνολικό και στους δυο τροχούς -5 λεπτά της μοίρας
Κάμπερ αριστερού τροχου -2.20
Κάμπερ δεξιας ρόδας -2.05
• Σημείωση: το καμπερ δεν πηγαινε άλλο και για να πάει μεχρι εκεί χρειάστηκε να βγεί και η μπάρα από τους θόλους
Πίσω:
Toe = + - 0
Κάμπερ και οι δύο ρόδες στο -2
Η αληθεια να λέγεται απογοητεύτηκα κάπως γιατι περίμενα να το ανοίξω ακομη λιγο μπροστά μιας και η πίστα είναι μικρη με κλειστες στροφές και σε κάποιες από αυτές υπέφερα από υποστροφή.
@off topic
1. Ο Μάνος ζηλευει που θα βγω πρωταθλητής. Μου εβρισε και την ιδιαιτέρα στο τηλέφωνο απ την ζήλια του.
2. Δεν βρήκα σπόνσορες για το πρωταθλημα. Με βρήκαν αυτοι.
Το παράξενο είναι ότι είναι όλοι φανοποιοί και βαφείς. Θέλουν λένε να βάλουν και από ένα αυτοκόλλητο με αναρτημένες και τις τιμές σε κάθε φτερό και σε κάθε προφυλακτήτα του csl.
Γιατι είναι σίγουροι ότι η διαφήμηση θα πιασει τόπο λένε… :p
3. Ερχεται ο κούλός απ την Κρητη για να μου κάνει ιδιαίτερα μαθηματα στις 21 του μηνα. Θα του μιλαω για κανα μ@υνι και θα μου λέει για θερμοκρασια ελαστικού....
Τεσπα, δεν μας νοιάζουν οι ελπίδες που εχουν οι σπόνσορες…..
Δεν με ενδιαφέρει η ζηλια του Κρητικου (αν και η αληθεια να λεγεται τον λυπάμαι λίγο που θα είναι με το τελεφωνο στο χέρι…)
Το ποδι λαμαρίνα στο πάτωμα και… Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ και δεν πα να ακουστει το ΜΠΑΜ μεχρι το σπιτι του Γιωργαρα,... τα υπολοιπα είναι περιττά.
Κυπελάκι το 2011, OR nothing!!!!