-
αμορτισερ για Μ3 Ε36
θελω μια γνωμη να μου πειτε παιδια θελω να αλλαξω τα αμορτισερ μου κ να βαλω τα μπιλισταιν τα χοντρομπουκαλα με τα ελατηρια τα ειμπαχ καλα θα κανω???θελω να διαθεσω περιπου γυρω στα 800ευρ μπροστα φοραω κοηλοβερ κ πισω τα απλα τα λεπτα τα μπιλισταιν τι να κανω να αγορασω καινουργια η να στειλω τα κοηλοβερ για επισκευη?κ πισω μονο χοντρομπουκαλα?
-
Καλημέρα! Εγώ θα σου πρότεινα να στείλεις για επισκευή τα μπροστινά και να αγοράσεις καινούργια για πίσω.......όπως ακριβώς το σκέφτηκες!
-
Γνώμη μου είναι ανάλογα την οδήγηση που κάνεις..... Αν είσαι φάν της αξιοσέβαστης "παντόφλας" και γυαλοκαθαριστήρας στο παράθυρο τότε πάρε καινούρια να είσαι ήσυχη....
Αν δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα τότε κάντο όπως ακριβώς το σκέφτηκες!
-
θελω να στριβω καλα κ με σιγουρια!!!!
-
Oτι coilover φορας μπροστα,να βαλεις και πισω και να στειλεις τα μπροστινα για επισκευη...
-
μου ειπαν οτι δεν επισκευαζοντε τα κοηλοβερ αληθευει?
-
κωνσταντινα,επειδη φορας αλλα μπροστα και αλλα πισω γνωμη μου και νομιζω ολων ειναι η εξης.
η τοποτεθησε ενα σετ αμορτιερ ελλατηριων να ειναι ολα δια(δηλαδη αμορτισερ bilstein μπρος πισω ελλατηρια ταδε μπρος πισω)
η πηγαινε σε μια νεα coilover ολοκληρωμενο σετ μπρος πισω.
οι περισσοτερες coilover απο οσο γνωριζω επισκευαζονται,ομως σκεψου οτι για να αλλαξεις αμορτισερ πας σε εναν αμορτισερα και σε δυο ωρες εχεις το αυτοκινητο ευθυγραμισμενο κλπ...για να φτιαξεις τις coilover πρεπει να βγουν να παν για φτιαξιμο και να γυρισουν να φορεθουν.......
-
Βαλε αυτα που ανεφερες και δεν θα εχεις προβλημα τα φορουσα και εγω στο 36αρι μου.
-
ναι αυτο λεω κ εγω θα παρω τελικα μια 4αδα μπιλισταιν χοντρομπουκαλα κ ελατηρια ειμπαχ ηδη εχω παρει τα πισω για αρχη :) δεν πιστευω στις στροφες να γερνει το αμαξι ε????????
-
Oι μεγιστες κλισεις ειναι θεμα αντιστρεπτικων και οχι αμορτισερ-ελατηριων.Σιγουρα ενα σφιχτοτερο set up θα καθυστερησει την εμφανιση(σε πιο πολλα χλμ) οσο και την ενταση του φαινομενου....