-
Προβλημα 530i
καλησπερα στο φορουμ..εχω μια BMW 530i του 2006 με τα 258 αλογα..
ανα τακτα χρονικα διαστηματα (2-3 φορες ανα 50 με 100 χιλ) το αμαξι μου κανει το εξης.την ωρα που επιταχυνω για ενα δευτερολεπτο το αμαξι κομπιαζει κανει σαν μπουκομενο...σημερα ομως για πρωτη φορα αυτο το κομπιασμα ηταν για 3 δευτερολεπτα περιπου..δεν μου αναβει καμια ενδειξη για να καταλαβω τι ειναι..μπουζι αλαξα μην μου πειτε για μπουζι..επισης το κανω και ταξιδακια και το ξεμπουκωνω...εχει κανενας σας υποψη τι μπορει να ειναι????
Ευχαριστω.
-
-
Αυτά τα κομπιάσματα συνήθως είναι από πολλαπλαστιαστές, έχει δίκιο ο ninja.
-
αμα ειναι πολλαπλασιαστης δεν θα εβγαζε καμια ενδηξη??επισης πως θα καταλαβω ποιος πολλαπλασιαστης ειναι????υπαρχει περιπτωση να χειροτερεψει και να με αφησει στον δρομο???
-
Πολλαπλασιαστές μπουζι όλα όμως μη τσιγκουνευτεις να τα δώσεις !
-
μπουζι αλαξα πριν ενα μηνα γιατι νομιζα αυτα ειχαν το προβλημα...θα δοκιμασω με αλαγη πολλαπλασιαστων βρηκα την εξαδα στα 131 ευρω μαρκα BOSCH..
https://www.ebay.de/itm/181568578169...%3AMEBIDX%3AIT
-
Το διαγνωστικό τι λέει?
Μπορεί να είναι από ρεύματα αλλά είναι κ αλλά που προκαλούν κομπιασματα.
Αισθητηρας εκκεντροφορου πχ.
Το έβαλες σε διαγνωστικό?
-
ενας φιλος εχει σε λαπτοπ το προγραμμα της bmw το συνδεσα και δεν εβγαλε κανενα προβλημα...επισης παλια σε οπελ που ειχα και εβγαλε αισθητηρα εκκεντοφορου το αμαξι δεν δουλευε καλα το καταλαβαινες αμεσως...σε εμενα δεν καταλαβαινεις καμια διαφορα απλα την εβδομαδα 1 η 2 φορες για ενα δευτερολεπτο κανει ενα κομπιασμα και αυτο μονο σε επιταχυνσεις και σε χαμηλες στροφες με λιγα χιλιομετρα...
-
Αν ήταν πολλαπλασιαστης θα είχε καταγράψει βλάβη στην υποψία δυσλειτουργίας.
Πριν καταλάβεις καν κάτι.
Κάτι άλλο παίζει.
-
Αυτόματο είναι ή manual ?