Κολάει τροχός οταν βρεχει!!!ΣΟΣ
Καλησπέρα σε όλους,
όπως όλοι γνωρίζετε αν έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν το κάνει εκείνη την ώρα κανένας δε σου λέει τι έχει το αμάξι σου.
Για αυτό θέτω το ερώτημα μηπως κάποιος γνωρίζει. Έχω 116 sport line F20 με τα 130hp. Όταν βρέχει ακούγεται ένας ήχος όπως κάνουν τα λουριά του κινήτηρα όταν έχει υγρασία και ξάφνικα κάποιος τροχός φρενάρει στιγμιαία (πιθανόν από την αριστερή πλευρά). όσες φορές μου έχει συμβεί η ταχύτητα είναι γύρω στα 80χλμ και δεν εχω κινδυνεύσει. Αν μου συμβεί με περισσοτερα δεν ξερω ποια θα είναι η κατάληξη.
Εχω ραντεβού με το συνεργείο του σπανου, αλλά δεν φαντάζομαι οτι θα μου το λύσουν??? κάποια πρόταση κανείς? πώς θα το φτιάξω?πώς θα βρω τι είναι?
Και κάτι πιο απλο θεωρητικά...το αμάξι είναι Δεκέμβρης 2011 με 29500χλμ με αλλαγές λαδιών τα παντα πλεον ότι ζητάει. Μου Είχαν κάνει μια ανάκληση για να βγάλουν μία τάπα αποστράγγισης μπροστά δεξια. Όλα καλα. μετα από δυο τρεις βδομάδες ξέκινησε ένας ήχος, οταν το βάζω μπροστα (χωρίς να ειναι ζεστο) και στις πρώτες δύο γκαζιές κάνει σα χαλασμενος ανεμιστηρας και μετά τιποτα. Βέβαια ουτε αυτο γίνεται συνέχεια και οπως καταλαβαίνετε ουτε αυτο θα ξέρουν να το βρουν. Γνώμες?????