-
ε46 καλυτερο στησιμο
ανοιγω αυτό το θρεντ, με αφορμή το θεμα του νικου για το Ζ3, ώστε να μοιραστουμε ολοι τις γνωσεις και τις εμπειριες μας στο πως μπορούμε να στησουμε καλυτερα(οποιοδήποτε εξαρτημα αναβαθμιζει την αισθηση ,κρατημα,οδικη συμπεριφορα) ένα ε46(4 και 6 κυλινδρο) εκτος Μ.αφου για τα Μ εχει συζητηθεί διεξοδικα.
θα ειναι καλο να υπαρχει ενα θρεντ που θα ειναι συγκεντρωμενες ολες οι πληροφοριες για ε46 και θα ειναι πιο ευκολο να ενημερωθουν και να αναζητησουν οσοι θελουν να κανουν μια αναβαθμιση στο συγκεκριμενο τομεα.Μπορει να περιλαμβανει από προσθηκες στις ζαντες μεχρι την πιο πολυπλοκη πατεντα.
στο δικο μου εχω τοποθετησει ,εμπρος διαιρουμενη μπαρα θολων, pss9και εμπρος αντιστρεπτικη μ-πακ. από την μπαρα θολων δεν καταλαβα κατι αισθητο, από την pss9 είμαι ευχαριστημένος καθως δεν κοπανάει και εχει πολύ καλο κρατημα και τελος από την εμπρος αντιστρεπτικη ειδα μεγαλη διαφορα καθως νιωθω το εμπρος μερος πιο δεμενο
-
Ωραίο θέμα..!! :popcorn: :popcorn:
-
Σωστος ο d.k. για να δουμε πληροφοριες που εχουν μαζεψει μελη με 46αρια,
με μετατροπες και ιδιαιτερα μπαξιματα.
-
M sport αναρτηση με ελατηρια kw, πολυ ευχαριστημενος απο κρατημα και ποιοτητα κυλισης,,στα μειον ειναι πως χαμηλωσε υπερβολικα..σε e46 cabrio
[IMG]https://i631.photobucket.com/albums/...ps6342c9b3.jpg[/IMG]
-
Ελατηρια eibach pro kit
Αντιστρεπτικες eibach
Σινεμπλοκ παουερφλεξ η μευλε(τα πρωτα για ξουραφενιο τιμονι. Τα δευτερα για πιο ανιωθες καταστασεις)
Αμορτισερ μπιλσταιν σπριντ(αν κ τωρα δεν εχω αυτα επανω. Εβαλα καποια που μου τα πασαραν για πολυ καλα.... τα επομενα θα ειναι παλι μπιλσταιν)
Κλασσικη συνταγη με θεαματικα(για τα γουστα μου) αποτελεσματα.
-
Ωραίο θρεντάκι δρομίσιο! Εγώ στο θέμα στήσιμο έβαλα σαν θεμέλιο μια PSS φτιαχτή από JAMsport την οπόια φοράω εδώ και 140.000,την έκανα επισκευή μετά από 100.000 και είμαι υπερ-ευχαριστημένος.Το άλλο πράμα που άλλαξε προς το καλύτερο την συμπεριφορά του ήταν οι ζάντες οι Μ-πακ (style 68).Οι συνδυασμοί πλάτους και οφσετ δεν είναι τυχαίοι σίγουρα.Πέρυσι έβαλα πίσω αντιστρεπτική από 330 (18mm αντι για 15) και βελτιώθηκε ακόμα πιο πολύ αν και η καλύτερη λύση είναι ένα σετ αφτερμαρκετ μπρος-πίσω.Τέλος πρόσφατα έβαλα πίσω ελατήρια μ-πακ και έσφιξε αρκετά ο κώλος γιατί τα ελατήριά μου είχαν κάτσει,μαζί μ'αυτα έβαλα και μπρος σινεμπλοκ meyle HD αλλά δεν μ'άρεσαν γιατί διαφορά είδα μόνο στις απότομες αλλαγές πορείας ενώ το τιμόνι μονίμως σπαρταράει στις ανωμαλίες.Αυτά από μένα.
-
Mπρος πίσω αντιστρεπτικές απο 6κύλινδρο (διατήρηση χαμηλού κόστους), μπροστά μπάρα θόλων απο FK, poor road package της BMW (τα δυο μεταλικά πιατέλα),full m-pack ανάρτηση (πριν κάποια περίοδο είχα bilstein κίτρινα και eibach ελατήρια, τα οποία βγήκαν μετά απο μερικούς μήνες γιατί δεν μου άρεσαν καθόλου). Ολα αυτά σε 316, μια χαρά στήσιμο σε σχέση με όπως ήταν απο εργοστάσιο. Τώρα είναι όπως πρέπει :original:
Υ.Γ Ξέχασα και 18άρες γνήσιες απο Μ3 :D
-
Ε46 318i Cabrio:
Bilstein Sprint B8
H&R Ελατήρια 3.5cm χαμηλώματος
Αντιστρεπτικές Μ-Pack εμπρός-πίσω
Μπάρα θόλων εμπρός ΤΑ-Τechnix
Ζάντες 18'' άρες
Αποτέλεσμα: Έχει χαμηλώσει ικανοποιητικά εμπρός-πίσω,έχει στηθεί και έχει πατήσει άριστα,ΔΕΝ είναι σκληρό,ΔΕΝ κοπανάει...
Υ.Γ.: Όταν θα αλλαχθούν πάλι τα ίδια θα μπουν...:thumbsup::thumbsup:
Δειγματίζεται κατόπειν συννενόησης και αφήστε τους άλλους να λένε ότι θέλουν....
:thanks:
-
Εάν δεν κάνω λάθος, στα Ε46 'οπως κ στα 36, δεν ρυθμίζεται το μπροστινό κάμπερ. Καλό θα ήταν να έχει πχ καμιά μοίρα κάμπερ, που οδηγεί σε αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα. Στα Ε36 γίνεται έτσι...https://forums.bimmerforums.com/foru...0#post12923420
-
Επίσης οι διαιρούμενες/ρυθμιζόμενες μπάρες δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Θέλει μονοκόμματη, χωρίς αρθρώσεις κλπ και καλής ποιότητας, όχι αλουμινόχαρτο.