-
new entry 116d λευκή
μετά απο μια μακρά έρευνα κατέληξα στην 116 ed λευκή και diesel .
απο τιμή λίγο κάτω απο τα 24κ , νομίζω ειναι καλή τιμή . έχει το πακέτο sport και μερικά ακόμα που δεν ειναι και τίποτα σοβαρό blue tooth etc .
κατέληξα σε αυτό διότι σε αυτά τα λεφτά ειναι κοντά με το volvo ,to civic και το golf . Το 116 ειναι σε ποιότητα σίγουρα καλύτερο απο κράτημα το εκτιμώ σαν καλύτερο και απο κινητήρα ειναι μια χαρά (όσο το οδήγησα ) . Περισσότερα αλλά και φώτο μόλις παραλάβω περίπου στις 18- 20 /09 .
εννοείται ότι ψάχνω απο τώρα για ζάντες και με βλέπω για momo revenge 17 inches ακούω γνώμες για αυτές , αν κάποιος έχει άποψη
-
:clap::clap::clap::clap:
πολυ καλη επιλογη..να δεις που θα το καταευχαριστηθεις κ με πολυ οικονομια:thumbsup::thumbsup:
-
καλοριζικο φιλε και καλοταξιδο οταν με το καλο το παραλαβεις.thumb γνωμη μου για ζαντες ειναι οτι επρεπε να το παραγγηλεις με μαμα 17 αρες εχει διαφορα σχεδια αλλωστε και να μη μπεις στη διαδικασια του aftermarket σε ενα ολοκαινουργιο αυτοκινητο
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι το αυτοκίνητό σου και να το χαρείς όπως εσύ θέλεις
Κατά την γνωμη μου μιας και παρήγγειλες sport έκδοση κράτα τις εργοστασιακές ζάντες ή βάλες 17άρες εργοστασιακές
Μην βάλεις aftermarket ζάντες σε ένα τόσο ωραίο και καινούριο αμάξι
-
Καλή παραλαβή να έχεις.
Μόλις παραλάβεις και πριν αλλάξεις ζάντες, να ανεβάσεις μια φωτογραφία να τις δούμε γιατί μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον για αγορά των δικών σου.
-
Μεγειες
Πρωτο μπαξιμο βαλε σκουρα φιμε (φιλμ), και πισω φαναρια black line. Ασε τα ζαντολαστιχα...
-
Το ίδιο αμάξι σκέφτομαι και γω να χτυπήσω αλλά όχι άσπρο, καλορίζικο!
-
Ειναι πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα για να ειμαι ειλικρινης...
Χτυπα το ~!
-
-
Καλοριζικο με το καλο να παραλαβεις.Ως ήδη κατοχος 116d και μετα απο 7300 χλμ δηλωνω οτι προσωπικα ειναι πολυ καλυτερο ακομα και αποτι υπολογιζα.σε επιδοσεις καταναλωση εμφανιση κτλ. Welcome to the club!