-
Προβληματακια X3
Kαλημερα στην παρεα. Σαν καινουργιος σε αυτ/το αυτοματο και χωρις καμια εμπειρια θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα που εχω παρατηρησει.
Εχω το 3,0 Χ3 si,
-σε ανηφορα και γενικα χωρις πολυ γκαζι οταν ειναι να αλλαξει ταχυτητα κανει ενα μικρο σκορτσαρισμα..ΕΙναι φυσιολογικο?
- οταν το αυτοκινητο φρεναρει η αφηνω γκαζι απο περισσοτερα χλμ κανει ενα βουητο/μουγκρητο οχι πολυ δυνατο αλλα το καταλαβανεις.
:thanks:
-
και τα δύο είναι είναι φυσιολογικά.
-
Χτες μετα απο επισκεψη σε βενζιναδικο (το ρεζερβουαρ ηταν στην μεση) εβαλα βενζινη, το γεμισα.
Παρατηρησα οτι η βελονα του δεικτη δν ανεβηκε αμεσα αλλα υστερα απο διαδρομη 25 χμ εφτασε στο full?
Tι λετε να συμβαινει?
-
τιποτα το ιδιαιτερο,με την κλιση που μπορει να ειχε το αυτοκινητο και την κινηση του,
αργησε λιγο να το διαβασει.
-
Το θεμα ειναι οτι βαζω συνεχεια στο ιδιο βενζιναδικο βρισκεται σε ευθεια και το μονο θεμα ειναι οτι απλα ειχε ζεστη...Αργησε να διαβασει περι τα 30χλ
-
Είναι φυσιολογικό σε ανηφόρα, το ίδιο κάνει και το δικό μου ! Για την βενζίνη δεν έχω άποψη ...
-
Μπορεί και λόγο ζέστης να το παρουσίαση αυτό.
Από ποσότητα τι είδες πήρε την σωστή;
-
Ναι σαν ποσοτητα γεμισε εντελως..
-
Μια χαρα εισαι και στα 3.
-
Kαι ομως παιδια επειδη με ετρωγε με το σκορτσαρισμα πηγα και το κοιταξα..Δν ειναι φυσιολογικο...μαλλον το πισω διαφορικο