-
[Ε36] τελικο εξατμισης
καλησπερα σας ξανα για οσους ετυχε να μην δουν το προηγουμενο θρεντ...επειδη το τελικο μου ειναι το μανισιο και ειναι για αλλαγη γιατι παραδιδει πνευμα σιγα σιγα, σκεφτομαι να αλλαξω και να βαλω απο Μ3 η εστω κατι σε λουκ Μ3... οποτε θα βοηθουσε πολυ εαν καποιος μου εδινε καποια γνωμη απο προσωπικη εμπειρια γιατι θελω κατι που να ακουγεται και ομορφα(χωρις να κανει σαματα ενοειται) και να ειναι σε Μ3 λουκ .. :thnx:
-
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stamatis
αυτο κανει πολυ φασαρια ρε συ.. ψαχνω κατι που να ειναι γενικοτερα ησυχο απλα να ειναι λουκ Μ3.. γνωριζεις εαν θα χασω δυναμη απο χαμηλα εαν αλλαξω τελικο ?? και εαν χασω θα ειναι σημαντικη η διαφορα ??
-
Δεν ξερω καποια αλλη.
Σορρυ.
-
δεν πειραζει ρε συ!! τι σορρυ.. εγω σε ευχαριστω για την βοηθεια γιατι πριν αγορασω εξατμιση θελω να ξερω ποσο θορυβο κανει, οποτε ειναι θεμα ιδιοτροπιας γιατι ψαχνω κατι διακριτικο..
-
γιατι δεν κοιτας να φτιαξεις ενα τελικο λουκ Μ που θες κ να πεις στον εξατμισα να στο φτιαξει ετσι ωστε να προσφερει λιγο θορυβο.?να χασεις κατι απο ενα τελικο κ μονο δεν πιστευω γιατι δες το κ αλλιως,,,απο ενα τελικο κ μονο ποιος πηρε κατι ?!!!
-
-
χάνει πιστεύω αν μπει κάτι σε πολύ μεγαλύτερη διάμετρο σωλήνα από αυτή που πρέπει να έχει , χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος.
-
μιλαμε παντα για μια απλη αντικατασταση τελικου!!!!