Παιδια καλησπερα!!Εχω μια μπεμπα z4 2.5 μοντελο 2005 κ θελωνα μαθω αν μπορω να βαλω τα λευκα φαναρια ( facelift), η καποιο kitaki για xenon..Επισης αν αξιζει να βαλω τα αυθεντικα xenon της :original:bmw.Ευχαριστω!!
Printable View
Παιδια καλησπερα!!Εχω μια μπεμπα z4 2.5 μοντελο 2005 κ θελωνα μαθω αν μπορω να βαλω τα λευκα φαναρια ( facelift), η καποιο kitaki για xenon..Επισης αν αξιζει να βαλω τα αυθεντικα xenon της :original:bmw.Ευχαριστω!!
Φιλε καλως ηρθες !!!
Τα φαναρια μπαινουν με καποια μετατροπη στην καλωδιωση.
Μπορεις να βαλεις κιτακι ξενον ομως παντα το μαμα ειναι καλυτερο .
καλο θα ειναι να πας σε καποιον που ξερεις οτι σιγουρα το εχει κανει για να μην ψαχνεσαι.
Και θα προτεινα να περιμενεις να μπουν να σου απαντησουν κ αλλα παιδια.....εχουν καμποσοι Ζ4 εδω μεσα κ εχουν ψαχτει...!
Κατ αρχη καλως ηρθες στη παρεα μας.
Υποθετω δεν εχεις ξενον...
Τα εμπρος φαναρια της Ζ4 δεν ανοιγουν ωστε να μπορεις να αλλαξεις μονο το πορτοκαλι τμημα τους.
θα πρεπει να αγορασεις νεα φαναρια με λευκα φλας, οπότε επιλέγεις αν θα ειναι με ξενον ή οχι.
Αν επιλέξεις λευκα χωρις ξενον ειναι απλή αντικατασταση.
Αν επιλέξεις με ξενον θελει προγραμματισμό και νεο συστημα διακόπτη (Light Control Module) με μετατροπη στη καλωδιωση , καθως επίσης και ρυθμιση του υψους. Δεν θα το εκανα, ειναι μεγαλη ιστορια.
Γνωριζει κανεις καποιο καταστημα να πουλαει aftemarket φαναρια xenon να ειναι αξιοπιστα?Ρωτηα στην αντ/πεια κ μου ειπαν 2500 χιλιαρικα...χαχαχαχα..εχουν πλακα τελικα....
Γιαννη ολα γινονται!!
Θελεις δυο φαναρια(63 12 7 162 723/4) και control unit(63 12 6 907 488) για τα ξενον σιγουρα. Αν τα παρεις απο γερμανια χωρις μεταφορικα το κοστος ειναι περιπου 1480ευρω. Οποτε τα 2500 που σου ζητησαν εδω, φανταζομαι περασμενα, ειναι λογικο νουμερο..
Εγω εχω το f/l με τα λευκα φαναρια αλλα οχι xenon. Προσωπικα καλυπτομαι απολυτα απο τους projectors των φαναριων μου και αν και το προηγουμενο αμαξι μου ειχε xenon εργοστασιακα, δεν μου ελειψαν.
Ψαξε για μεταχειρισμενα ειναι η αποψη μου.
Επισης καθε φορα που θα καιγεται η λαμπα εχει ενα κοστος γυρω στα 110ευρω τη στιγμη που μια κανονικη κανει περιπου 10...
Τα aftermarket xenon ειναι καφριλα για μενα. Χαιρεσαι εσυ, αλλα οχι οι απεναντι σου. Τυφλωνουν και ειναι επικινδυνα.