[E85] Z4 χαμηλωμα και καραβι
Σκέφτομαι να φέρω το Ζ στο νησι γιατι θέλω να γυρίσω 5 μέρη και δεν μπορω! Υπάρχει κάποιος που έχει φορτώσει Ζ4 σε καράβι και αν ναι πόσο χαμηλό ήταν; Σίγουρα πρέπει να το σηκώσω αλλα δεν ξέρω πόσο.. Ο χρόνος που έχω είναι λίγος θα έρθω για τις εκλογες, πρέπει να το σηκώσω και να φύγω, γνωρίζει κάποιος ;
[E85] Z4 χαμηλωμα και καραβι
Με το μαμά ύψος δεν είχες πρόβλημα ε; Κώστα θα κάνεις το κόπο να βρεις το ύψος μπρος πίσω θολος έδαφος γιατι είμαι μέσα σήμερα και δεν πιανει ούτε 3G; Αν θυμάμαι καλα πρέπει να είναι 5cm κάτω, ούτε τη πύλη για το λιμάνι δεν θα με αφήσουν να περάσω ! :D
[E85] Z4 χαμηλωμα και καραβι
Σας ευχαριστώ. Ναι έχω KW Variant 2. Θα το σηκώσω όσο γίνεται και αν είναι χάλια θα πάω στο μηχανικό του ζαχαρια να το κατεβασω. Θα είναι ταλαιπωρία το φόρτωμα στο καράβι και οι ώρες που θα χάσω μέχρι να έρθω Χίο ( με το αεροπλάνο έρχεσαι σε 45 λεπτα) αλλα δεν πάλευεται η κατάσταση! Μάλλον θα πάω απο νωρίς μήπως γλύτωσω τις ράμπες και τα αμπαρια.
Κοψαν τα σταγερ για χώρα τα σ/κ λόγω καυσίμων, μας παίρνει ένα ΚΤΕΛ απο κατι κορφοβουνια γιατι απο το χωριό μέχρι τη μοίρα έχει 1 λωρίδα για 2 ρεύματα που ενω το βράδυ στο γύρισμο είναι κατηφόρα και δροσιά, τη μέρα κάνεις μπάνιο απο τον ιδρώτα και μέχρι να φτασεις λες γιατι δεν έκατσα παραμενων; Έχει μπουρινια συχνά και ξανακανεις μπάνιο μέχρι να φτασεις. Τις καθημερινές πρέπει να πάρεις ταξι και δεν έχεις πάντα έξοδο με τα άτομα που θες οπότε μπαίνεις 4αδα με ακυρους που αν είχες σφαίρα θα τους είχες πυροβολησει..
Κλέβουν απο λεφτά και κινητά μέχρι παραλλαγές και πετσετες κατι βλαμμενοι, το πόρτ παγκαζ θα γίνει φοριαμος..
Λιωνεις απο τη ζέστη και στο καπάκι ανοίγουν οι ουράνοι με αποτέλεσμα να μη βλέπεις μπροστά σου απο το νερο, αυτα που επλυνες και απλωσες δεν θα στεγνωσουν ποτε! Τα πλυντηρια/ στεγνωτηρια δεν ξέρω αν είναι καθαρά ( λες και όλα τα υπόλοιπα παίρνουν iso εδω μέσα :D αλλα μου τη δίνει ο υπεύθυνος φαντάρος που έχουν βάλει και δεν θέλω να έχω ανάγκη κανέναν. Τσάντα χώρα και 5aSec.
Και το βασικοτερο, οι καλές παραλίες είναι στην άλλη άκρη, τα καλα μέρη είναι στην άλλη άκρη, θα απολυθω και το μόνο που θα έχω δει θα είναι η λαγκαδα και η χώρα.. Θα πετάξω και τη dslr μέσα να τράβηξω ότι θέλω.
Έλεγα να μη το φέρω γιατι δεν θέλω να προκαλει εδω μέσα και να λένε βλακείες οι φαντάροι και 2-3 κομπλεξικοι εποπ που μου πανε κόντρα, το ξανασκεφτηκα και λέω να πανε να γ@μηθουν.
[E85] Z4 χαμηλωμα και καραβι
Ντινο γράφω απο το κινητο και δεν έιδα το πόστ σου, θα σε καλύψει το παραπανω μαζι με αυτο όμως! Αν είχα κανά σαραβαλακι ουνο η ματιζ θα το είχα φέρει ήδη. Ναι το άγχος υπάρχει αλλα για αυτο είναι η ασφάλεια. Δεν μπορω να νοικιάσω με το μήνα είναι ασυμφορο. Σκεφτήκαμε να βάλουμε λεφτά δια 4 αλλα ποιος θα υπογράψει και θα βάλει το όνομα του; Αν εγω έχω υπηρεσία σήμερα και δεν βγω, το πάρει ένας απο τη παρέα και κάνει μαλακια.. μπλεξιμο για το τίποτα.