-
6 Συνημμένο(α)
Τιμόνι Μ3 Ε46 σε Ζ3!
To συγκεκριμένο τιμόνι είναι το ομορφότερο που έχει τοποθετηθεί σε μοντέλο BMW ever!(κατά την γνώμη μου), οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην βάλω ένα τέτοιο στη Ζέτα μου! Εγώ είχα το απλό των z3 με το facelift και μετά απο πολύ ψάξιμο βρήκα ένα σε πάρα πολύ κατάσταση και τιμή. Βγάζει λοιπόν ο μάστορας το δικό μου και μόλις πάει να κουμπώσει το Μ......λέει ''φίλε δυστυχώς δεν ταιριάζει! '' Μετά το πρώτο εγκεφαλικό συνέρχομαι και όπως λέω πάντα ''κάθε εμπόδιο για καλό! ''. Λοιπόν, αφού δεν μπαίνει το κανονικό σκέφτομαι τότε θα φτιάξω ένα! Μετά απο πολύ ψάξιμο βρήκα ένα μάστορα ο οποίος μου έντυσε την στεφάνι με καινούριο και κατά τμήματα διάτρητο δέρμα και τρίχρωμες ραφές! όπως ακριβώς του το ζήτησα! Τέλος, ένα ορθογώνιο κομμάτι πλαστικό και carbon μεμβράνη 3Μ ολοκλήρωσαν το κάτω μέρος του τιμονιού.Επιπλέον, το πάχος του τιμονιού φτιάχτηκε διπλάσιο!!! Κόστος: 100 ευρώ.Δείτε φωτογραφίες παρακάτω και πείτε μου αν αξίζει ή όχι!
Υ.Γ :Άλλαξα και την φούσκα! ( Ήταν μπέζ )
-
παρα πολυ καλο!!!!
ειδικα η πιο χοντρη στεφανη μετραει.
αν και μενα με γοητευε η πιο λεπτη....ηταν λιγο ρετρο.....
-
:thumbsup::thumbsup::thumbsup: τελειο
-
Πανέμορφο εσωτερικό γενικά!!
-
Ωραιο αποτελεσμα,μια αλλαγη στο τιμονι διαφοροποιει σχεδον ολο το εσωτερικο ενος αυτοκινητου.
Μονο που κατα την γνωμη μου θα επρεπε να ντυσεις και το τασακι με carbon,σαν συνεχεια της κονσολας.thumb
-
πολυ ωραιο πραγματικα!!και δειχνει κ γενικα πιο καινουργιο το εσωτερικο θες να μας πεις που το εκανες??η τιμη περιλαμβανει και ντυσιμο τιμονιου κ καρμπον στην κονσολα??
-
Πολυ ωραιο νομιζω ενα σηματακι Μ θα στο κατω μερος θα συμπληρωνε το πακετο.Επισης θα σου προτεινα να βαλεις και τα κουμπια στο τιμονι,δεν ξερω ομως κατα ποσο θα δουλευουν.
-
στην ζ3 ταιριαζει καλυτερα το τιμονι απο ζ3μ! εχει οσο πρεπει φαρδυα σταφανη, τα καρουμπαλα στο πλαι και τις πλεκτες ραφες! στο ζ3 προτιμοτερο θα ηταν να κρατησεις...οσο το δυνατον τις ρετρο προδιαγραφες του, οπως ανεφερε και ο ζ32,2! δηλαδη φουλ καρμπον στην κονσολα..για μενα ειναι επιλογη φαουλ! αν ηθελες οπωσδηποτε επενδυση(ουτε εμενα μου αρεσει μπεζ-εχω το ιδιο),,,θα μπορουσες να επιλεξεις επενδυση αλουμινιου..οπως εβγαζε και εργοστασιακο ,καποιες εκδοσεις! ελπιζω να μην κρατησεις κακια...φιλικα το αναφερω...εχω ερωτα και εγω με το ζ3..και προσπαθω για ενα καλο αποτελεσμα!
-
ωραια κατασκευη
ωραια γουστα...
-
Καλοριζικο το μπαξιμο!
Προσωπικα δεν μου αρεσει το τιμονι.. θα προτιμουσα κι εγω τιμονι απο Ζ3Μ, αλλες εποχες, αλλες γραμμες..
Επισης προτεινω να βγαλεις τον ασχημο νικελ λεβιε και να βαλεις εναν BMW ZHP, μαυρος, κοντος, πιο βαρυς, θα σου αρεσουν περισσοτερο οι αλλαγες thumb