εγω εχω ενα 200αρι και ειμαι υπερευχαριστημενος! aquila νομιζω ειναι...
Printable View
εγω εχω ενα 200αρι και ειμαι υπερευχαριστημενος! aquila νομιζω ειναι...
γιαννη αν θες πες ενα κοστολογιο!
Ο πωλητής ηταν φίλος του πεθερού....
ολα μαζί 230ε.....thumb (τσαμπα)
χεχε αφου δεν σε πληρωσε κιολας...:th_Laie_67-1: ουτε το κομπρεσσερ δεν κανει τοσα, μεγειες μεγειες... περιμενω εντυπωσεις!!!!!!
Φανη περασα απ τον φαναρτζη το μεσημερι και ηταν εκει σε αθλια κατασταση ειναι ταμπουρωμενος απ την παρασκευη και πινει μπυρες γιατι τον χωρισε η γυναικα του και βαφει οπου να ναι...
εχει βαλει το αερο κιτ πανω σε ενα λαντα 2105 και το βαφει μουσταρδι (ξερεις το κλασσικο χρωμα) και του λεω τι κανεις εκει? μου λεει βαφω εδω τα αμαξια...
του λεω τι χρωμα? μπλε σκουρο μου λεει... και πισω επαιζε... (τι του λες και τι σου λεει και κοπαναγε τις μπυρες οπως επινε σε ενα 46αρι ασημι σαν του Σπυρου)
πηγαινε αυριο το πρωι και προσεχε μην βαψει και σενα...
Το αλλο με τα αυγα γιατι δε του το λες??
Ειχε 3 δωδεκαδες αυγα Φανη και προσπαθουσε να τα πεταξει και να περασουν μεσα απο τους αεραγωγους του προφυλακτηρα με το ενα χερι ενω με το αλλο εβαφε.
Εξασκειτε ελεγε του Σπυρου στο στοχο για να πετυχει το γκομενο της πρωην του.
παντος εδω που τα λεμε φανη και ο σπυρος που δοκιμασε, κανενα δε περασε.Θα φταει μαλλον οι ακιδες απο το σπασιμο που εκανε οταν το περναγε μεσα απο τους γατζους του παλαγκου.
Κανονιστε μαυρογατοι να χαλασει η δουλεια, θα σας το φερω στο κεφαλι. Με τους μαρσπιεδες μαζι.