Μεγειές!!! Πολύ ωραίο!!! :thumbsup:
Printable View
Μεγειές!!! Πολύ ωραίο!!! :thumbsup:
700 ευρώ για δερματίνη δεν είναι φθηνό φίλε..., ωραιο σαν αποτέλεσμα, αν και το χρώμα είναι υποκειμενικό στο μάτι του καθενός thumb
Το καλοκαίρι θες οπωσδήποτε πετσέτες για μεγαλύτερες αποστάσεις από τις καθημερινές σου, π.χ Σέρρες-Κατερίνη με φουλ αιρκοντίσιον χωρίς πετσέτες, η πλάτη και το παντελόνι πίσω θα θέλουν στύψιμο... :original:
Το κόστος σε σχέση με τα 1200€ του δέρματος, είναι φτηνό, όπως και να το κάνεις. Δερματίνη με δερματίνη έχει διαφορά, είχε σε άλλο χρώμα ως επιλογή δερματίνη με 450€, προφανώς επέλεξα την καλύτερη δυνατή ποιότητα στον συγκεκριμένο τύπο.
Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι 700€ είναι ο ορισμός του φτηνού, παρά συγκριτικά με το κόστος του δέρματος μόνο.
Όσο για την παρατήρηση για το καλοκαίρι, δεν θα είχε καμία διαφορά στην περιγραφή σου, κι αν ήταν δέρμα, ή όχι;
Sent from my Redmi Note 4Χ using Tapatalk
1200 ευρώ είναι για δέρμα επιπέδου nappa, υπάρχουν και άλλα δέρματα με 900-1000 ευρω π,χ που σαφώς δεν έχουν καμιά σχέση μα την πλαστική δερματίνη.
Το γνήσιο δέρμα έχει την ιδιότητα να συμβαδίζει με την θερμοκρασία του σώματος θεωρητικά αλλά και πρακτικά, αν και αυτό εξαρτάται και από την ποιότητα.
Στις υψηλές θερμοκρασίες με την δερματίνη όσο καλής ποιότητας και να είναι θα χρειαστείς πετσέτα, το εχω πάθει και γιαυτό είμαι κατηγορηματικός.
Η δερματίνη έχει δυο πλεονεκτήματα σε σχέση με το δέρμα, το κόστος και την αντοχή στο χρόνο.
Όλα τα ανωτέρω φυσικά είναι απλά να κάνουμε συζήτηση και να μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο.
Το τελικό αποτέλεσμα στο σαλόνι του BMW σου είναι πολύ ωραιο, να το ευχαριστηθείς και μετά από χρονια να βάλεις δέρμα/ύφασμα και 2 bucket... :original:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...b5b1900d-1.jpgΜαζέματα.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάναμε ένα καλό service στο lpg και
Μαζευτήκαμε λίγο και εμεις.
Επ ευκαιρίας έβαλα επιτέλους και τα πιατέλα από το πακέτο, ανώμαλου οδοστρώματος.
Ευχάριστη έκπληξη ότι δεν χρειάστηκε να αποχωριστώ την μπάρα θόλων.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...43e0991b-1.jpghttps://www.bmwfans.gr/forum/images/...0b384137-1.jpg
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Τα πιατελα σε συνδιασμο με την μπαρα θολων ειναι η καλυτερη προστασια για τους θολους σε Ε46 και ειναι και σχετικα φτηνα. Τα ειχα βαλει και γω στο δικο μου.
τα κονι τι λενε στο δρομο σε σχεση με τα εργοστασιακα. δεν τα εχω δοκιμασει στο ζετακι μου αλλα η ποιοτητα τους ειναι γνωστη .
Πριν Συνημμένο Αρχείο 42118
Μετά Συνημμένο Αρχείο 42119
Ευχαριστώ φιλε.
Sachs performance με HR ελατήρια που και κρατησα.
Απλα με τρόμαξαν γιατι μπροστα τα άφησα τερμα ****** και το αμαξι κοπαναει.
Θα σφιξω και τα μπροστά στην πρώτη Ρυθμιση και θα παίξω με χαμηλότερη πίεση μάλλον (28-30 αντί 30-32)
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Μεγειες Ηλια !! Τα advantage εβαλες ? Για πες εντυπωσεις σε συνδιασμο με τα eibach ! Σε σχεση με τα KONI ?
μετα απο αρκετα χρονια χρησης εφτιαξα το τιμονακι στο αμαξι μου.
πηρα το δερμα απο ebay και καθησα και το εντυσα μονος μου
Ευχαριστώ.Επειδή τα έβαλα προχθές το βράδυ δεν έχω κάνει χιλιόμετρα για να πω εντυπώσεις.Είναι αυτά: https://www.rellasamortiser.gr/el/bm...l?cid=328.Με τους κωδικούς που έχει,τα βρήκα και ως advantage.Ο κωδικός για τα πίσω δεν ισχύει,έχει καταργηθεί.Είναι κοινός με τα απλά.
Πολυ ωραιο το λεβιεδακι!Απο που και ποσο αν επιτρεπεται γιατι ειμαι και εγω στην αναζητηση?
120 ευρω ειχε καποτε το γνησιο οταν ειχα ρωτησει εγω. 100 ευρω το ειχα παρει απο ebay φωτιζομενο.
Από προσωπική πλευρά θεωρώ το ξύλινο πιο oem και πιο ταιριαστό με το συνολικό διάκοσμο.
περί ορεξεως όμως και αυτό ωραίο είναι!
Το λεβιεδάκι το έβαλα και εγώ προχθές. Άριστη αίσθηση! Εγώ το πήρα πάντως 80 ευρώ από Στρατουδάκη.
Συνημμένο Αρχείο 42304Συνημμένο Αρχείο 42305
Όπως επίσης και στο ντουλαπάκι, αλλα και ιδιαίτερα στον χώρο τον αποσκευών, έγινε πραγματικά η νύχτα μέρα..!!
Αξίζει να αναφερθεί ότι, αν στην καμπίνα ενοχλεί το λέντ στην πλαφονιέρα μπορεί να ρυθμιστεί εσωτερικά η λυχνία υπο κλίση.
Αν παραμένει η ενόχληση, μπορεί να παραμείνει το παλιό εργοστασιακό σετ.
Το φως απο τις πίσω κολώνες είναι και πάλι αρκετό...